Bol komt met mooie deal voor populaire smart home gadget

Article
donderdag, 30 mei 2024 om 11:00
philips hue starterkitf1650537436
Er zijn allerlei sales gaande, waaronder een bol 10-daagse. Daarbij zijn al een paar mooie deals voorbijgekomen. Nu kun je mooie korting scoren op Philips Hue-apparaten.
Ben jij op zoek naar een manier om je huis een leuke smart-upgrade te geven? Misschien vind je het leuk om je lampen allerlei verschillende kleuren geven, of voel je wel wat voor een bewegingssensor zodat ze vanzelf aan gaan. Philips Hue is dan een populaire keuze, maar het is niet goedkoop om dat overal te installeren.
Maar bij bol ben je momenteel mogelijk een stuk goedkoper uit. Er geldt namelijk een deal op een groot aantal Philips Hue-producten, waarbij je het tweede product voor de halve prijs krijgt. Afhankelijk van wat je bestelt, kan dat flink schelen in de portemonnee.
De korting die je krijgt wordt pas verrekend in je winkelmandje, want waar je korting op krijgt en hoe hoog die is, hangt natuurlijk af van wat je koopt. De prijzen die er bij staan op bol laten dus in dit geval niet zien wat je uiteindelijk gaat betalen. Er zijn wel heel wat producten in de aanbieding, waaronder lampen, starterskits en camera’s, dus er zijn veel mogelijkheden om te besparen.

Nog meer mooie deals in bol 10-daagse

Deze Philips Hue deal loopt trouwens tot en met zondag 2 juni, dus je hebt nog even de tijd om na te denken. Intussen zijn er ook nog veel andere mooie deals om te scoren. Er zijn bijvoorbeeld mooie deals voor als je op zoek bent naar een nieuwe LEGO-set.
Verder valt de 10-daagse gedeeltelijk samen met de PlayStation Days of Play. Daardoor kun je ook de PS5 goedkoper scoren en ook een aantal games met korting krijgen. Dat geldt bovendien niet alleen bij bol, maar ook bij verschillende andere winkels.

Populair Nieuws

Laatste Reacties