De 6 tofste Black Ops 3 easter eggs!

Article
woensdag, 18 november 2015 om 13:34
xgn google image
Call of Duty games kennen een rijke geschiedenis aan easter eggs. Elke titel zit er uiteindelijk vol mee en er is nu al een aantal Black Ops 3 easter eggs gevonden.
Easter eggs kunnen erg vermakelijk of handig zijn en het werkt soms nog op de lachspieren ook. Daarbij ontdek je nog eens content in de game die je nog niet eerder hebt gezien.
Uit onze Black Ops 3 review bleek dat de game zeker niet teleurstelt, maar wij waren ook benieuwd of dit ook het geval is wat betreft de verstopte easter eggs in de game. In deze special vind je de 6 vetste Black Ops 3 easter eggs die tot nu toe van de game bekend zijn!

6. Teddyberen, overal!

Wanneer je het over een shooter als Call of Duty hebt, denk je in de eerste instantie niet dat de teddybeer één van de oudste een meest gebruikte easter egg is in de franchise. Sinds Call of Duty Finest Hour wordt het symbool al gebruikt en het is tot nu toe niet weg te denken in de games.
Er zijn ook in Black Ops 3 easter eggs in de vorm van teddyberen te vinden. Wanneer je de campaign hebt uitgespeeld, ontgrendel je de Nightmare modus, waarin je de campaign speelt en alle vijanden in zombies veranderd zijn. In deze modus is het mogelijk om 52 teddyberen te verzamelen, die verspreid liggen over het hele spel.
Je moet de teddyberen in één keer halen. Wanneer je sterft in de game, worden de gevonden teddyberen niet opgeslagen. Je zou denken dat al die moeite wel iets moet uithalen. Helaas is het verzamelen slechts bezigheidstherapie en kun je er verder niet veel mee.
Toch benieuwd waar deze Black Ops 3 easter eggs verborgen liggen? Check dan de bovenstaande video!
81806

5. The Giant: haal een Anihilator uit de oven!

Om deze Black Ops 3 easter egg uit te voeren heb je in ieder geval een wapen nodig met een upgrade, Hiervoor ga je naar de Pack-a-Punch. Door het hek schiet je op een klein paneel in de verte. Vervolgens komt er een soort UFO tevoorschijn.
Wanneer je vervolgens in de teleporter, de watertank en op een lichtgevend object bij één van de balkons schiet, kun je uit de oven ineens een anihilator pistool halen. Je hebt slecht 18 kogels, maar het wapen is erg effectief tegen zombies!
Hierboven kun je de easter egg nog even goed bekijken.
81807

4. Shadows of Evil: ontvang een lichtzwaard

In deze easter egg kun je een gaaf zwaard krijgen. Om dit gedaan te krijgen is er een aantal handelingen vereist, maar dan heb je wel wat.
Je begint bij de scheur, die zich in de map bevindt. Hier moet je in Beast mode een puzzel oplossen. Vervolgens stap je in het treintje. Wanneer deze rijdt, kijk je uit het raam en schiet je op de oplichtende rode tekens, die in de puzzel zaten.
Op de terugweg met het treintje vind je het derde en laatste symbool om op te schieten. Het kan even duren voor je deze puzzel hebt opgelost
Vervolgens moet kun je een ei pakken, dat nu is verschenen op de plek waar je begonnen bent. Je kunt daarna in beast mode het ei in de vier verschillende octopus standbeelden zetten en vlakbij deze standbeelden tien zombies vermoorden om het ei op te laden. Je kunt zien dat je genoeg zielen hebt verzameld, wanneer de zielen niet meer richting het ei gaan.
Als je nu weer teruggaat naar de plek waar je de puzzel begon, staat er een gaaf lichtzwaard op je te wachten. Het kost wat moeite, maar uiteindelijk kun je met dit zwaard heerlijk op zombies inhakken. Het zwaard is zeer schadelijk voor je tegenstanders en hij kan daarom erg handig zijn wanneer je hogere levels bereikt.
81808

3. Zombie Mannequins

De map Nuketown in Black Ops 3 is een remake van een map uit Black Ops 2. Bijzonder aan de map is dat alle gesneuvelde soldaten na de nucleaire explosie gereanimeerd worden als zombie. Ondanks dat de map gelijkenissen kent, zijn er wat features ingestopt die we nog niet kennen uit de oude map.
Zo is er iets geks aan de hand met de mannequins die in de map verspreid staan. Je hoeft alleen de armen van de paspoppen af te schieten, en ze veranderen in bloeddorstige zombies!
Deze zombies hebben net zoveel health als soldaten en kunnen een persoon in drie klappen om zeep helpen. Daarnaast kunnen de zombies torenhoog springen om spelers ook makkelijk op een hogere verdieping te kunnen achtervolgen. Ze blijven opnieuw spawnen totdat de tijd van de map verstreken is!
81809

2. Achtervolgende mannequins

In de map Nuketown zit een nog een griezelige easter egg die met de mannequins te maken heeft, die in de map staan. Wanneer je de armen van deze paspoppen eraf schiet, zullen deze paspoppen je volgen als je met de rug naar hen toegekeerd staat.
Om deze actie te in werking te zetten moet je de armen eraf schieten binnen twee minuten. Dit moet je doen bij alle poppen die in de map staan. Als je gedaan hebt binnen de tijd, volgen de poppen je eindeloos, op een moment dat je even niet kijkt. Creepy!
81810

1. Black Ops Campaign: Dead Ops Arcade 2

in Black Ops 2 zat deze easter egg al verborgen en spelers van de Call of Duty games hoopten dat hij een opvolger zou krijgen. We kunnen nu met zekerheid zeggen dat de minigame Dead Ops Arcade terug is!
Dead Ops Arcade 2 is één van de meest vermakelijke Black Ops 3 easter eggs en is te spelen wanneer je in de campaign modus de Safehouse ontgrendeld hebt. Als je de Data Vault computer in dit huis gebruikt, klik je op emblem op het beeldscherm. Als je dan de knop voor springen indrukt, kom je in het Dead Ops Arcade 2 menu.
Dead Ops Arcade 2 is een minigame, waarin je hordes zombies neermaait. Bijzonder aan de game is dat je dit van bovenaf doet.
De arcade minigame heeft ten opzichte van zijn voorganger een aantal nieuwe power-ups. De meest interessante is de first-person power-up, waarmee je deze map kunt spelen zoals je van Call of Duty games gewend bent!

Populair Nieuws