Top 10 beste zaklamp apps - Nooit meer je sleutels kwijt!

Article
vrijdag, 12 januari 2018 om 16:30
xgn google image
Je komt ’s avonds thuis na een lange en gezellige avond en het is pikkedonker wanneer je naar huis gaat. Je staat voor je deur en kunt met je sleutel dat sleutelgat gewoon niet vinden! Is dit je wel eens gebeurd, lees dan vooral verder, want wij bespreken de beste zaklamp apps.
De meeste telefoons komen met een zaklamp, maar de standaard zaklamp kan niet veel meer dan aan of uit gaan. Wil je meer opties, dan moet je al snel een app downloaden. We hebben een aantal van deze apps uitgezocht voor je en leggen uit waarom deze goed zijn.
Op zoek naar andere apps? Dit zijn de beste apps 2017 waarin al het goede dat vorig jaar is uitgekomen staat.

10. Icon Torch

Een app die simpel en makkelijk in gebruik is, heet Icon Torch. Het is letterlijk een icoontje. Je tikt op dit icoontje en je zaklamp gaat aan, je tikt weer op dit icoontje en de zaklamp gaat weer uit. Het is snel, gratis, geen widget en bevat geen advertenties. Icon Torch doet wat het moet doen en niets meer dan dat.
Dat klinkt misschien saai voor een aantal van jullie, maar voor iedereen die gewoon een zaklamp wil is Icon Torch the perfecte oplossing. Geen poespas, geen widget, gewoon een icoontje dat je overal kunt plaatsen en dat met één tik van je vingers bediend kan worden. De zaklamp blijft ook aan wanneer je het scherm op slaapstand zet of wanneer je het vergrendelscherm activeert.
beste zaklamp apps
124533

9. Color Flashlight

Doe je het echt voor de kleurtjes, dan is Color Flashlight jouw app. Met deze app kun je de zaklamp van je telefoon veranderen in elke kleur waar je aan denkt. Een felroze zaklamp of een diepblauwe zaklamp, het kan allemaal. Functioneel is het waarschijnlijk niet echt, maar het is wel leuk.
Als je het scherm aanraakt, krijg je meer opties te zien. Bijvoorbeeld de optie om het licht te laten knipperen of om een waarschuwingslicht aan te zetten. Ook kun je, als je het scherm van je telefoon gebruikt, tekst over het beeld laten scrollen. Je kunt je zaklamp ook instellen om kaarsen te imiteren of een disco na te doen en je kunt de zaklamp op je scherm een hartje laten worden!
beste zaklamp apps
124534

8. The Flashlight Free: No Permissions

Ben jij iemand die waarde hecht aan zijn privacy, dan kun je zonder twijfel deze app downloaden. De app heeft geen advertenties en zal niet om vreemde informatie of toestemmingen vragen. Je hoeft alleen maar toestemming te geven om de app bij je camera en microfoon te laten komen.
De camera wordt niet gebruikt, alleen het LED-lichtje wat voor de flits zorgt bij foto's. De microfoon wordt totaal niet gebruikt, maar Google heeft Android zo in elkaar gezet dat wanneer een app de camera nodig heeft deze ook meteen de microfoon kan gebruiken. Voor de rest heeft de app niets speciaals, alleen maar een zaklamp.
beste zaklamp apps
124535

7. Brightest Flashlight

Wil je meer licht, dan kan dat! Met deze app verander je een telefoon razendsnel in een bron van licht. Met de Brightest Flashlight app wordt alles op je telefoon dat licht geeft op het maximale niveau gezet. Niet alleen het lampje op de achterkant van je telefoon, maar ook het scherm, de knoppen en het notificatielampje moeten er aan geloven.
Zo kun je natuurlijk alles vinden! Tenzij je er langer over doet dan twee minuten, want dan sluit de app uit zichzelf. Dat is misschien wel lastig, maar je kunt de app gelukkig snel weer aanzetten en verder met je zoektocht. Deze app bevat wel advertenties, die ook op de maximale helderheid zullen verschijnen op je scherm.
beste zaklamp apps
124537

6. Tiny Flashlight + LED

Tiny Flashlight + LED is een kleine app die net iets meer doet dan je standaard zaklamp. Zo kun je bij deze app kiezen of je het flitslicht van je telefoon wil gebruiken, of het scherm. Ook kun je een widget plaatsen waardoor je de app, en dus je zaklamp, makkelijk activeert. Je kunt de sterkte en de kleur van de zaklamp aanpassen.
En voor iedereen die graag een feestje heeft, kan de app ook nog eens een strobe-licht activeren. Zo kun je een privédisco beginnen met je telefoon. Ook bevat de app een aantal waarschuwingslichten die gebaseerd zijn op verkeerslichten. De app noemt zichzelf klein, maar is eigenlijk best uitgebreid.
beste zaklamp apps
124538

5. Super-Bright LED Flashlight

Is je standaard app niet helder genoeg maar wil je niet meteen je hele telefoon veranderen in een lamp, dan is deze app iets voor jou. Deze simpele app maakt de ingebouwde zaklamp in je telefoon feller, zodat je meer kunt zien. Ook kun je een strobe- of knippereffect aanzetten met deze app.
Het grootste pluspunt is toch wel de interface. Je telefoon verandert in een echte zaklamp, met een simpele aan- en uitknop en een ring die je naar rechts of links kunt swipen om de lamp te laten knipperen. De app is simpel, maar goed uitgewerkt en iedereen die niet super veel extra’s wil kan deze app downloaden.
beste zaklamp apps
124539

4. Lytish Flashlight

Deze app is er speciaal voor iedereen die graag minimalistische apps gebruikt. De app is rustig vormgegeven, makkelijk te gebruiken, is gratis en bevat geen advertenties. Je kunt de zaklamp aan en uit zetten via de app, maar ook via een widget. Als de zaklamp aanstaat kun je hem uitzetten via het notificatiescherm.
Het beste aan deze app is dat hij optimaal functioneert op tablets. Ben je dus op zoek naar een geweldige zaklamp app voor een tablet dan is dit een aanrader. De app is ook nog eens erg licht in het gebruik van geheugen, heeft een timer die je zelf in kunt stellen en heeft een knipper functie waarvan je de frequentie aan kunt passen.
beste zaklamp apps
124540

3. Flashlight – LED Torch Light

Ook computerbedrijf ASUS heeft zijn eigen app om de zaklamp van je telefoon te verbeteren. Je kunt deze app gebruiken, ook als je geen ASUS smartphone hebt en dat is super aardig van ze, want de app is erg handig. Je kunt met deze app je LED lampje veranderen in een zaklamp, een SOS lamp of een knipperlicht. Ook kun je het scherm van je telefoon gebruiken als lamp, met elke kleur die je mogelijk lijkt.
De ASUS app is super makkelijk in gebruik. Er is een knop om de zaklamp aan en uit te zetten en dat is het. Om de kleur van je scherm te veranderen kun je gewoon over een balkje heen swipen tot je de kleur hebt gevonden. Het is wel belangrijk dat je batterij wel sneller leegloopt als je deze app vaak gebruikt, dus houdt dat in de gaten!
beste zaklamp apps
124542

2. Flashlight for iPhone, iPod and iPad

De naam van deze app is niet super creatief, maar al het andere is zeker de moeite waard. De interface van de app is simpel, maar kan opgeleukt worden met diverse skins. Je flashlight kan aangezet met een simpele knop, met andere simpele knoppen verander je de kleur, zet je een waarschuwingslicht of een knipperlicht aan en je kunt meteen het kompas en de hoogtemeter zien.
Daarnaast kun je op je scherm verschillende lichtbronnen simuleren, zoals kaarslicht, een kampvuur of een ouderwets peertje. Ook heeft deze app een disco modus waarmee je het licht op de maat van de muziek kunt laten knipperen. De app is te gebruiken op allerlei Apple producten, dus naast je iPhone kunnen ook je iPad en iPod voorzien worden van een zaklamp.
beste zaklamp apps
124543

1. Best Flash Light!

Fans van correcte grammatica zullen hier misschien misselijk van worden, maar de Best Flash Light app is wel zeker een handig hebbedingetje! Je kunt namelijk echt van alles met deze app! Je zet je flashlight razendsnel aan en dat is natuurlijk waar deze hele special over gaat, maar er is veel meer.
Zo heeft Best Flash Light een vergrootglas-functie, waarmee je de camera van je telefoon omtovert in een vergrootglas en je kleine tekst opeens beter kunt lezen op je telefoonscherm. Ook heeft de app een kompas, een kaart en een optie om te vinden waar je bent. Je kunt het licht aan en uit zetten door in je handen te klappen. En je kunt de kleur van het licht veranderen, het licht laten knipperen en nog veel meer.
beste zaklamp apps

Iedereen kan het licht zien met deze beste zaklamp apps

Heb al door dit artikel al een nieuwe zaklamp gevonden, of vind je dat we een essentiële app zijn vergeten? Laat het ons weten in de comments, dan kunnen we samen wat licht in de duisternis brengen. Op die manier is straks niemand meer op zoek naar dat sleutelgat!