De 10 beste Xbox One tips - Voor beginners en ervaren rotten

Article
maandag, 05 maart 2018 om 10:12
de 10 beste xbox one tips voor beginners en ervaren krotten 127387
Heeft de Xbox One nog geheimen voor jou? Na het lezen van deze 10 beste Xbox One tips absoluut niet meer! Voor zowel beginners als de ervaren mensen onder ons komen de onderstaande adviezen wel van pas.

10. Uitzetten van afstand

De meeste van jullie zullen dit trucje wel al weten en veel gebruiken, maar mocht je net een Xbox One in huis hebben gehaald dan zal dit wellicht onbekend terrein zijn. Als je namelijk de home knop, de grote knop met een X in het midden, een paar seconden indrukt krijg je een scherm met twee opties.
Deze opties zijn het uitzetten van de console, of van de controller. Zo hoef je niet van je bank, bed of wat dan ook op te staan om je Xbox One uit te zetten. Lang leve alles dat van afstand kan!
127389

9. Extra HDMI port

De Xbox One heeft een HDMI out port, deze zorgt ervoor dat de console verbonden is met de TV. Naast de HDMI out port zit de HDMI in port, deze zorgt ervoor dat je andere apparaten aan je console kunt verbinden. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een PlayStation 4 kan aansluiten op je Xbox One en via de TV app makkelijk kunt wisselen tussen PlayStation 4 en Xbox One.
Nu is dit niet de meest ideale set up van al je apparaten, maar als je maar een HDMI ingang in je TV hebt zitten komt het extra port in de Xbox One wel uit. Als je dit nog niet wist is dit zeker een van de beste Xbox One tips.
127390

8. Cadeautje!

Ben je stiekem te laat met het kopen van een cadeautje voor een van je vrienden, of heb je geen zin om helemaal naar de winkel te gaan? Dan heeft de Xbox One een functie speciaal voor jou! Je kunt namelijk een game of film gewoon digitaal cadeau doen.
Je gaat gewoon naar de Xbox Live Marketplace, op je console of PC, je kiest voor de optie 'Als cadeau kopen', je kiest aan wie je de game of film cadeau wil doen en voilà. Je hebt zojuist iemand blij gemaakt.
127391

7. Blocks

Je kunt op de Xbox One het hoofdscherm helemaal inrichten zoals jij het wil. Dit doe je door blocks toe te voegen aan het scherm. Een block voeg je toe door naar een tegel te gaan, op de menu knop (naast de Home knop) te drukken en dan op 'Aan Home toevoegen' drukken.
Zo kun je alles wat jij belangrijk vind toevoegen aan het hoofdscherm. Van je favoriete games tot de achievements die je nog wil halen. Met de blocks heb je alles in een oogopslag.
127415

6. Xbox Insider programma

Wil je alle nieuwe functies die vrij komen bij een Xbox One update als eerste uittesten? Dan kun je jezelf aanmelden voor het Xbox Insider programma. Hiermee krijg jij als eerste de mogelijkheid om een update te downloaden en feedback te leveren.
Zo komt er binnenkort weer een grote Xbox One update uit die verschillende nieuwe functies brengt. Als je lid zou zijn van het Xbox Insider programma had je nu al de mogelijkheid om deze update te downloaden. Als je dit als die hard fan nog niet wist is dit een van de beste Xbox One tips.
127418

5. Xbox app

Via de Xbox app kun je allerlei dingen van een grote afstand regelen. Op het gamen na kun je via de Xbox app alles doen wat je thuis met de controller ook kan. Alles? Ja, echt alles. Als je bijvoorbeeld via je telefoon de party van iemand wil joinen, dan houdt de app je niet tegen.
Ook kun je gewoon games kopen en die laten installeren op je Xbox. Dit is zeker een van de beste Xbox One tips. De Xbox app is gratis te downloaden voor iedereen met een Android of iOS telefoon.
127420

4. Stand by

Het maakt een stuk meer geluid en kost wat meer energie, maar wanneer je jouw Xbox One op de stand by modus zet komen er veel extra mogelijkheden om de hoek kijken. Zo worden de vrijgekomen systeem updates meteen gedownload, je dan dus niet meer je Xbox One aan te zetten en er daarna achterkomen dat je half uur durende update hebt.
Daarnaast gaat de stand by modus hand in hand met de Xbox app. Als je namelijk een game koopt of een van de Games with Gold download via de app, worden deze direct doorgestuurd naar de Xbox. En wanneer je Xbox dus op stand by staat, wordt de game direct geinstalleerd.
127421

3. Xbox Live rewards

Online heb je honderden sites waarbij ze beloven dat je ontelbare euro's per dag kunt verdienen door simpelweg uit je neus te vreten. Nu heeft de Xbox One eigenlijk ook zoiets, maar dan legitiem en met online geld dat je kunt gebruiken in de Xbox Live marketplace.
Dit geld kun je verdienen door te gamen. Echt waar! Op de rewards site staat een aantal challenges, als je dat voltooit krijg je een aantal punten. Als je eenmaal 5000 punten hebt gehaald, worden deze punten omgetoverd tot valuta voor de Xbox winkel.
De Xbox Live rewards zijn nog vrij onbekend, dus het is nog even afwachten hoe de vork precies in de steel zit.
127422

2. Streamen

Via je Xbox kun je een stream starten via Mixer.com. Deze is dan beschikbaar voor iedereen om te kijken. Het is een simpele manier voor iedereen om je gameplay live te delen met de buitenwereld, bijvoorbeeld voor je vrienden.
Wanneer je in een party zit met z'n drieeën en twee mensen spelen een potje FIFA, kun je in de party op een snelkoppeling drukken om een stream te starten. Het derde wiel kan dan meekijken tussen de verhitte strijd tussen jij en je vriend.
127424

1. Een vriend op PC? Geen probleem!

Als jij met je Xbox One online wil gamen met iemand die speelt op de PlayStation 4, dan kan dit niet. Dit zogeheten crossplay systeem lukt wel met sommige games die ook gespeeld kunnen worden op de PC.
Met games als Ark: Survival Evolved en Sea of Thieves kunnen Xbox One spelers en PC spelers online samen spelen. Microsoft wilde eerder al eenzelfde soort systeem voor Minecraft tussen Xbox en PlayStation, maar Sony had hier geen oren naar.

Deze beste Xbox One tips iets voor jou?

Dit zijn de beste Xbox One tips! Dus, zat er een goede tip voor jou bij of ben je zo'n ervaren Xbox One-fan dat er geen geheimen meer voor jou zijn? Als je een PlayStation gamer bent dan hebben we ook een aantal PlayStation 4 tips voor je!