De Xbox One X en Xbox One S ondersteunen nu de resolutie van 1440p voor het spelen van games en afspelen van media. Deze resolutie, ook wel QHD genoemd, is vooral populair voor mensen die gamen op een monitor. QHD zit tussen Full HD en 4K in.

Xbox One update brengt meer

Aan het streamen via Mixer? Dan kun je nu de controller delen met een gebruiker die kijkt via Mixer.com op zijn computer. De kijker kan dan met een digitale Xbox One controller op zijn scherm aan de slag, of met een controller door deze met zijn eigen computer te verbinden.

Dus stel je voor je komt niet verder in Cuphead, stream het via Mixer en laat een van je vrienden meekijken en helpen via zijn PC. De kijker kan dan van alle knoppen gebruik maken, behalve de Xbox knop. Deze is en blijft alleen toegankelijk voor de streamer.

Naast deze twee nieuwe functies heeft Microsoft nog meer dingen aangepast in deze update voor de Xbox One. De update zal binnenkort voor iedereen beschikbaar zijn. Gebruikers die lid zijn van het Xbox One Insider Program kunnen vandaag al gebruik maken van deze nieuwe functies.