Beste Xbox One demo games van dit moment - Voorkom wat geldverspilling (of creëer het)

  Het is soms lastig om in te schatten welke games voor jou gemaakt zijn en welke je beter kunt laten liggen. Daarvoor zijn demo games gemaakt, handige maar kortere versies van games die je gratis kunt uitproberen. Wij hebben de beste demo games voor de Xbox One van dit moment voor jullie op een rijtje gezet.

  5. FIFA 19

  FIFA is een franchise die voetbalfans al jaren heeft laten genieten van digitale voetbalpotjes. Ieder jaar komt de vernieuwde versie uiteraard op hetzelfde neer; voetbal spelen. Aan de hand daarvan kan het soms lastig zijn om een keuze te maken of je het wel waard vind om de nieuwe versie te kopen of het bij de game van het vorige jaar te houden.

  Daar heeft FIFA 19 de oplossing voor, namelijk de demo die je kunt spelen. In deze korte versie kun je er gratis achterkomen of de game voor jou een groot verschil maakt of niet. Want ondanks dat de games je altijd voorzien van een potje voetbal met regels die op hetzelfde neerkomen, komen er altijd nieuwe features bij die de game toch iets leuker kunnen maken dan de vorige.

  Daarom is deze gratis en verkorte versie van FIFA 19 een van de beste demo games voor de Xbox One van dit moment. Je kunt jezelf er een aantal uurtjes mee vermaken om de verschillen met de vorige game mee te vergelijken. Mocht je er na de demo nog niet over uit zijn of deze game een plaatsje verdient in jouw game-verzameling, hebben wij een FIFA 19 review voor jullie geschreven waarin jullie alle voor en nadelen komen te weten.

  4. Hitman 2

  De demo van Hitman 2 heeft een eigen naam gekregen, namelijk Hitman 2 - Prologue. De titel maakt al gauw duidelijk wat deze demo inhoudt, namelijk de inleiding voor de bekende Hitman 2 game. Ook bij deze demo is er goed over nagedacht dat de voortgang die je in de demo hebt gemaakt wordt opgeslagen zodat je gelijk verder kunt spelen als je besluit de game in huis te halen.

  In Hitman 2 kruip je in de huid van Agent 47, een huurmoordenaar met een creatieve werkwijze. Een werkwijze die jij kunt uitvoeren op de meest gekke manieren mogelijk. Dankzij de demo game kun je een voorproefje nemen, je eerste moord plegen en aanzien of je verlangt naar meer of deze game liever thuis laat liggen. Al deze voordelen maken de demo van Hitman 2 een van de beste demo games voor de Xbox One van dit moment.

  Is Hitman 2 de killer van jouw vrije tijd of is het geen must-have voor jou? De beste manier van ontdekken is het spelen van de demo waarin je precies ziet hoe deze game te werk gaat. Meer details over de plus- en minpunten van deze game kun je lezen in onze Hitman 2 review.

  3. Resident Evil 7 Biohazard

  De demo van Resident Evil 7 is perfect als je nog niet te veel van het verhaal van de officiële game wil weten maar wel een goed beeld wil krijgen van hoe de game is. De demo staat namelijk enigszins los van de game, maar aan de hand van het spelen van de demo kan je wel duidelijk worden of de game iets voor jou is ja of nee. Dankzij de griezelige sfeer die per direct kan worden geproefd is dit een van de beste demo games voor de Xbox One op dit moment.

  In de demo wordt je wakker in een verlaten huis en krijg je ongeveer twintig minuten om uit dit griezelige huis te ontsnappen. Hiervoor moet je gebruik maken van verschillende objecten, tot je voor een verrassing komt te staan. Ondanks dat je niet veel van het echte verhaal meekrijgt, krijg je wel de echte Resident Evil horrorelementen met je mee, die gegarandeerd kippenvel over je ruggengraat laten lopen.

  Hierbij moet je vooral denken aan spullen die verplaatsen als je die even de rug toekeert en vreemde geluiden die door het huis galmen zonder dat er een verklaring is voor waar het geluid vandaan zou moeten komen. Benieuwd naar wat je nog meer van de game kunt verwachten? Wij hebben een Resident Evil 7 Biohazard review geschreven.

  2. Forza Horizon 4

  Het beleven van de vier verschillende seizoenen speelt een grote rol in Forza Horizon 4, die dit jaar in oktober is uitgekomen. Ook de demoversie maakt daar gebruik van, waardoor we in de verkorte versie toch kunnen genieten van de vier unieke belevingen terwijl je met je auto rond scheurt.

  De demo start zoals elke game van Forza Horizon start; met een sprint naar het Horizon festival waar je al je tegenstanders kunt zien. In de demo start de game in de herfst, waarbij je de bruinkleurende blaadjes van de bomen kunt zien dwarrelen. Dit duurt alleen niet zo lang, aangezien de seizoenen in de demo wel redelijk snel verspringen. Doordat je alles in zo'n korte tijd kan meemaken staat de demo van Forza Horizon 4 in onze lijst van beste demo games voor de Xbox One van dit moment.

  Dat moet ook wel in een verkorte versie, anders kun je onmogelijk alles meekrijgen. Dankzij deze demo weet je precies welke verwachtingen je van Forza Horizon 4 moet hebben. Als je na deze demo nog steeds niet overtuigd bent om deze game te kopen, hebben wij een Forza Horizon 4 review voor jullie klaarstaan.

  1. Devil May Cry 5

  We hebben een stukje van Devil May Cry 5 kunnen bewonderen in de trailer die op 6 december is uitgebracht, maar sinds 7 december is het mogelijk om de demo versie van de game te spelen op Xbox One. Deze eerste demo is exclusief voor Xbox One, maar Capcom heeft bevestigd op Twitter dat er later een multiplayer console demo uit zal komen voor Xbox One en PlayStation 4.

  In de demo spelen we als Nero, die als vanouds weer druk in de weer is met het vermoorden van demonische wezens. We zien dat er een gigantische, bijzondere boom staat die een hele slechte invloed heeft op de stad, dus het is aan jou om de wezens die daaruit komen te verslaan en de boom eens een goede hakbeurt te geven. Dankzij de fantastische sfeer die je meekrijgt is dit een van de beste Xbox One demo games van dit moment.

  Devil May Cry 5 komt uit op 8 maart 2019 voor de PlayStation 4, de Xbox One en voor de PC. Tot die tijd kunnen alleen Xbox One gebruikers genieten van de eerste blik op de game.

  Beste demo games voor de Xbox One

  Op dit moment kun je het beste gebruik maken van deze demo games voor de Xbox One. Het zijn gratis verkorte versies van de game die misschien wel jouw parel van het jaar zal worden of een aanduiding dat je deze game niet moet kopen. Van welke game wil jij graag een demo versie zien op de Xbox One?

  Forza Horizon 4

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.