Wat is de beste X-Men film volgens jullie! [poll]

Article
donderdag, 09 maart 2017 om 16:17
xgn google image
Logan draait in de bioscopen en sluit daarmee de Wolverine carrière van Hugh Jackman af. Het ideale moment dus om terug te blikken op de X-Men franchise. Wij vroegen ons af wat volgens jullie nou de beste X-Men film is.
Lang heeft Hugh Jackman gezegd dat hij wilde stoppen met Wolverine spelen. Toch kwam hij steeds terug voor meer, maar nu laat hij de rol voorgoed achter zich. Nog één keer kunnen we Jackman bewonderen in de rol van Logan voor hij zijn adamantium klauwen inlevert. Daarmee verliest de X-Men franchise een van zijn beste karakters.
Dit gaf ons het idee om eens terug te blikken op de X-Men franchise. Die franchise heeft toch wel een beetje geleund op het Wolverine karakter, maar Deadpool heeft bewezen dat het ook goed zonder kan. Deadpool is de enige film tot nu in het X-Men universum waar Wolverine niet in levende lijve in voorkomt. Toch mogen jullie er wel op stemmen, want waarom ook niet als jullie dat de beste X-Men film vinden?

Wat vinden jullie de beste X-Men film?

Genieten jullie het meeste van de originele trilogie of zijn het de nieuwere films die jullie liever kijken? Lopen jullie helemaal warm voor de films die echt om Wolverine draaien of is het toch Deadpool die de kroon spant? Stem nu in onze poll en wie weet staat jouw favoriet er wel tussen volgende week!