Top 5 beste Ubisoft series volgens jullie

Article
donderdag, 15 juni 2017 om 13:52
xgn google image
Jullie hebben weer massaal gestemd in de poll vorige week. We hebben de stemmen geteld en weten nu wat jullie de beste Ubisoft series vinden. Check hier of jouw favoriete franchise er ook bij staat!

5. Tom Clancy's Rainbow Six

De top 5 beste Ubisoft series begint met Tom Clancy's Rainbow Six. Deze tactische shooters hebben genoeg indruk op jullie weten te maken om een plekje te verdienen in de lijst. Deze serie begon in 1998 al toen de eerste Rainbow Six uitkwam voor de PC en later ook voor de Nintendo 64, PlayStation 1, Dreamcast en Game Boy Color.
Het nieuwste deel in de serie is Rainbow Six Siege uit 2015 en deze wordt nog actief gespeeld. De game is zo populair omdat een overwinning samenhangt met goed teamwork. Vrijwel alles op de maps kan kapot, waardoor je altijd een manier kunt vinden om een tegenstander te pakken te nemen.
In onze Rainbow Six Siege review beloonden we de game met een mooie 8,0 en noemden we het een van de beste shooters van het jaar.
113398

4. Tom Clancy's Splinter Cell

Op de vierde plek van de beste Ubisoft series volgens jullie vinden we Tom Clancy's Splinter Cell terug. Deze stealth serie gaat alweer 15 jaar mee met de release van de eerste game voor de Xbox in 2002. Later kwam de game ook nog naar PC, PlayStation 2, GameCube, Game Boy Advance, N-Gage en mobiele apparaten.
De laatste keer dat we met de Splinter Cell serie aan de slag konden was in 2013 met de release van Splinter Cell Blacklist. Deze game kwam uit voor de Xbox 360, PlayStation 3, PC en Wii U. In de Splinter Cell Blacklist review gaven we de game een hoge 9,0 en waren we erg te spreken over de AI van de tegenstanders.
Sindsdien wachten we al op een nieuwe Splinter Cell die de kracht van de huidige consoles gebruikt.
113399

3. Rayman

De top 3 van beste Ubisoft series wordt ingeleid door de Rayman franchise. Deze platformer is al sinds 1995 aanwezig in de gamingwereld en is sindsdien uitgekomen voor vrijwel ieder platform dat ooit heeft bestaan. Er zijn twaalf Rayman games verschenen voordat de officiële sequel, Rayman 2 The Great Escape, werd uitgebracht.
Een stuk of 40 Rayman games later komen we aan bij Rayman Adventures, dat in 2015 uitgebracht werd voor iOS en Android. Rayman Legends was de laatste consolegame die we gezien hebben en deze zal vier jaar na dato in 2017 nog uitgebracht worden voor de Switch.
113400

2. Far Cry

De serie die het moet doen met een tweede plaats in deze lijst is Far Cry. Het eerste deel in de franchise verscheen in 2004 voor PC en werd speciaal in elkaar gezet om de nieuwe CryEngine te demonstreren. Ubisoft heeft de serie erna nog flink uitgebouwd en deze is nog steeds ontzettend populair.
In het vorige deel, Far Cry Primal, werd de setting behoorlijk veranderd door de game in het stenen tijdperk af te laten spelen. Wij vonden dat een goede stap, en beloonden de game met een 8,0 in de Far Cry Primal review.
We hoeven niet al te lang te wachten voordat we weer de wereld van Far Cry in kunnen duiken. Op 27 februari 2018 verschijnt Far Cry 5 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Er zijn veel verschillende versies te bestellen waarvan we eerder een overzicht maakten.
113401

1. Assassin's Creed

De Ubisoft serie die van jullie de allermeeste stemmen heeft gekregen is Assassin's Creed. Deze serie over een groep sluipmoordenaars begon in 2007 en is in de jaren erna snel uitgegroeid tot een vaste naam in de game-industrie. Bijna ieder jaar verscheen er wel een nieuwe uitgave in de franchise en inmiddels hebben we naast games ook boeken, comics en een grote Hollywood film over de serie.
Het vorige deel in de hoofdserie was Assassin's Creed Syndicate, dat in 2015 uitkwam voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In dit deel ging de serie naar het Victoriaans tijdperk en de stad Londen. In deze game neem je twee karakters onder de knoppen: de tweeling Jacob en Evie Frye.
Het volgende deel in de Assassin's Creed serie staat ook al klaar. Assassin's Creed Origins werd recent uit de doeken gedaan en zal 27 oktober al uitkomen voor PC, Xbox One en PlayStation 4. In deze game speel je als Bayek in het oude Egypte.

Populair Nieuws