Dit zijn de beste tienerfilms op Netflix

  Op Netflix staan er talloze films en series waarbij tieners de hoofdrol spelen. Dit zijn de beste tienerfilms die op Netflix staan.

  Netflix

  To All the Boys I've Loved Before

  Lara Jean schrijft liefdesbrieven naar iedereen op wie ze verliefd is. Ze verstuurt ze alleen niet naar diegene, ze houdt de brieven voor haarzelf en zorgt ervoor dat niemand ze ooit zal lezen. Daar komt snel verandering in, want voor ze het weet zijn al haar liefdesbrieven op mysterieuze wijze opeens verstuurd naar al haar oude geliefdes. Nu moet ze met elk van hem de confrontatie aangaan en verandert haar leven in één grote chaos.

  Netflix

  The Kissing Booth

  Elle Evans is één van de populairste meisjes van de school en wordt uitgenodigd voor ieder feestje. Het enige is dat ze nog nooit met iemand heeft gezoend. Wanneer ze op carnaval terecht komt bij een attractie die de 'Kissing Booth' heet staat ze daar samen met een jongen op wie ze al erg lang verliefd is. Die jongen is tevens ook de broer van haar beste vriend Noah. Elle heeft opeens te maken gekregen met de coolste jongen van de school.

  Netflix

  Tall Girl

  Jodi is het langste meisje van de school. Als 16-jarige is ze ruim 1,90 meter lang en steekt ze boven iedereen uit. Soms heeft ze moeite met haar lengte, omdat bijna alle jongens korter dan haar zijn. Ze heeft dan ook nog nooit een relatie met een jongen gehad. Wanneer er een uitwisselingsstudent op school verschijnt komt daar verandering in. Die student is namelijk ook net zo lang als haar.

  Netflix

  Sierra Burgess Is a Loser

  Sierra is een slim meisje dat op de middelbare school zit. Ze is niet bepaald het populairste meisje van de school en dat maakt het wel iets moeilijker. Dan raakt ze in contact met de knapste jongen van de school via app. Die jongen weet alleen niet dat het meisje waarmee hij appt Sierra is. Ze krijgt hulp van Veronica, het coolste meisje van de school. Sierra doet er alles aan om een goede indruk achter te laten.

  The Edge of Seventeen

  Ogroeien is niet bepaald het makkelijkste dat je in je leven meemaakt. Dat merkt de high school student Nadine ook. Ze zit midden in haar puberteit en ze kan er maar lastig mee omgaan. Wanneer haar broer een relatie krijgt met haar beste vriendin Krista voelt ze zich steeds eenzamer. Maar dan komt ook bij haar een jongen in haar leven. Met hem bouwt Nadine een vriendschap op en beseft ze dat de puberteit eigenlijk niet zo heel erg is dan ze heeft gedacht.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.