Dit zijn de beste accessoires voor je laptop

  Voor je laptop kan je allerlei accessoires aanschaffen die altijd van pas kunnen komen, van standaards tot usb poorten. Dit zijn de beste accessoires die je voor je laptop kan aanschaffen.

  Trust

  Laptop cooling stand

  Vooral voor de wat oudere laptops is een laptop koeler een handige accessoire om in huis te hebben. De Trust Azul laptop cooling stand is te verkrijgen bij de MediaMarkt en kost €26,99. De Cooling stand is een koeler en een standaard in één waardoor je ook gemakkelijker kan typen. Er zitten in de koeler twee geïntegreerde ventilatoren waardoor je laptop extra koel blijft.

  De koeler is gemakkelijk aan te sluiten op je laptop via een USB-kabel. Daarnaast is de koeler geschikt voor een laptop van 17,3-inch. Verder zijn de ventilatoren blauw verlicht zodra je hem aan hebt staan en kun je de kabel onderop in de kabelopbergruimte kwijt. Vooral bij het spelen van games of het gebruik van grote programma's is het verstandig om een cooling stand aan te schaffen om te voorkomen dat je laptop uit kan vallen.

  Case Logic

  Sleeve

  Als je je laptop ergens mee naartoe neemt is het handig om hem te beschermen met een sleeve. De Case Logic Sleeve is bij Bol.com €18,49. De sleeve bevat aan de binnenkant een dikke schuimlaag waardoor je laptop geen schade oploopt bij het laten vallen of stoten en je laptop krijgt geen krassen, vuile vlekken en er kan geen vocht binnenkomen.

  In de sleeve van Case Logic past een laptop van 15 tot 16-inch. Let bij het aanschaffen van een sleeve op de maten van de sleeve en je laptop. De sleeve zelf is gemaakt van EVA-foam, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen in je tas en is ook licht van gewicht.

  Trust

  4 Poorts USB hub

  De meeste laptops hebben meestal één of twee USB-poorten. Wanner je meerdere USB-poorten nodig hebt kun je gebruik maken van een 4 Poorts USB hub. Met de Trust Oila 4-port USB 2.0-hub van de MediaMarkt kun je vier apparaten aansluiten op je laptop. De USB hub bevat een korte snoer waardoor die niet in de knoop raakt en je hem makkelijk in je tas kunt doen.

  De Trust Oila 4-port USB 2.0-hub is onder andere beschikbaar voor Windows en Mac laptops. Tussen de USB-poorten zit genoeg ruimte om vier apparaten tegelijk aan te sluiten. De USB hub kost bij de MediaMarkt €7,99. Bij laptops zoals een Macbook Pro heb je alleen maar USB-C aansluitingen. Daarvoor kun je ook een USB hub aanschaffen, maar dan met een USB-C snoer.

  Trust

  Gel muismat

  Wanneer je een paar uur achter je laptop zit kan het zijn dat je op een gegeven moment last krijgt van je pols. Daarvoor zijn er speciale muismatten met een zachte steun van gel. De polssteun van de Trust Bigfoot gel muismat tilt je pols een beetje op ter ondersteuning. Zo kan je werken in een ergonomisch gezonde houding.

  De Trust Bigfoot gel muismat kost bij de MediaMarkt €9,99 en is geschikt voor alle muistypes. De muismat bevat een antisliplaag zodat hij niet van je bureau wegschuift. Ook voorkomt de muismat krassen op je bureau en beweegt je muis vloeiender op de muismat.

  Case Logic

  Laptop rugzak

  Wanneer je je laptop meeneemt maar je ook bijvoorbeeld veel andere apparatuur moet meenemen kun je in plaats van een sleeve een laptop rugzak aanschaffen. Bij de MediaMarkt heb je al een laptop rugzak voor €26,99. De Case Logic laptop rugzak heeft vier vakken.

  Aan de voorkant zit een kleine voorvak gevolgd door een wat grotere vak waar je bijvoorbeeld je sleutels, telefoon of snoertjes in kan opbergen. Daarvoor zitten er kleine vakjes in het vak zelf. In het middelste vak of het grootste vak kun je je laptop opbergen zodat je hem veilig kan vervoeren. Daarnaast kan je er nog schriften of overige documenten in opbergen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.