De beste tech deals voor Amazon Prime leden op Prime Day!

Article
dinsdag, 13 oktober 2020 om 12:30
screenshot 2020 10 13 at 104735f1602578898
Met de technologie van tegenwoordig kunnen we genieten van heel toffe gadgets, maar de prijs kan vaak al snel oplopen. Gelukkig kan je als Amazon Prime lid profiteren van een aantal mooie tech deals op Amazon.nl tijdens Prime Day. Wij hebben de beste deals voor je op een rij gezet!

Acer Chromebook 315

Nu de Nederlandse overheid heeft opgeroepen om zoveel mogelijk vanuit huis te werken, zullen de huishoudens weer gevuld gaan raken. Helemaal als scholen ook weer digitaal les gaan geven wanneer de cijfers blijven stijgen. Het is dan ook zeker geen overbodige luxe vandaag de dag om genoeg computers en laptops in huis te hebben.
Ben je nog op zoek naar een goede laptop om op te werken, dan kan je tijdens Prime Day je slag slaan. Er zijn namelijk meerdere Chromebooks in de aanbieding, waaronder de Acer Chromebook 315. De laptops werken op ChromeOS en zijn daardoor razendsnel, het addertje onder het gras is dat je alleen apps uit de Play Store kan downloaden. Gelukkig is dat voor productiviteit geen enkel probleem meer, met programma’s als Google Docs en mobiele versies van Adobe apps.
Bovendien heb je voor een spotgoedkope prijs een 15,6 inch Full HD laptop in huis met een Intel Celeron 4100 Quad Core processor en een accuduur waarmee je de hele dag door kan gaan. Ideaal voor als je na het harde werken even lekker wil ontspannen met een goede film of serie op Amazon Prime Video of Netflix.
logitech g533 wireless gaming headset review pak je voorsprong 104933 5f1602579059

Logitech G533 Wireless Gaming Headset

Vroeger was audio bij het gamen niet heel belangrijk. Met 8-bit muziek was de ingebouwde speaker van je televisie wel genoeg. Tegenwoordig is dat wel anders! Wil je optimaal genieten van de indrukwekkende explosies in omgevingsgeluiden in singleplayer games, of een voordeel behalen in multiplayer games, dan heb je een goede headset nodig.
Gelukkig is de Logitech G533 Wireless Gaming Headset momenteel in de aanbieding voor Amazon Prime-leden. De koptelefoon kan met een druk op de knop schakelen tussen stereo-geluid en 7.1 Surround Sound, voor als je het geluid overal om je heen wil horen. De kwaliteit van het geluid is bovendien sterk over de hele frequency range, zonder rare uitschieters of dipjes. Tel daar een prima microfoon bij op en een accu van maar liefst 15 uur en je kan de hele dag lang ongestoord genieten van heerlijke audio in games, films en series. Profiteer van de deal nu het nog kan!
amazon kindle paperwhitef1590418328

Kindle Paperwhite

Door de tweede golf van het coronavirus zullen we ons weer binnen moeten gaan vermaken, helemaal als er strengere maatregelen worden ingevoerd. De nieuwe shows kijken op Amazon Prime Video is een goede manier om je te vermaken, maar nu is ook het perfecte moment om er een goed boek bij te pakken.
Dat kan je op de ouderwetse manier doen, maar een beter idee is om te investeren in een e-reader zoals de Kindle Paperwhite. Helemaal tijdens de actie die momenteel loopt op Prime Day. Met de Paperwhite kan je overal je favoriete verhalen lezen, want het apparaat is waterdicht en heeft ingebouwde schermverlichting, waardoor je dag en nacht kan doorlezen. Met een geheugen van 8GB kan je bovendien een complete bibliotheek opslaan op je e-reader. Sla nu snel je slag!
screenshot 2020 10 13 at 105406f1602579272

Logitech G305 Wireless Mouse

Draadloze muizen zijn lange tijd met een vieze blik aangekeken door gamers. Begrijpelijk, want de vertraging die erbij kwam kijken kan het verschil betekenen tussen leven en dood in een competitieve shooter. De technologie is sindsdien alleen sterk geëvolueerd en draadloze muizen van Logitech en Razer zijn vandaag de dag zelfs sneller dan bedrade muizen!
Voor een Logitech G Pro Wireless of een Razer Viper Ultimate moet je alleen wel bijna een nier verkopen. Gelukkig heeft Logitech dezelfde technologie gebruikt in de G305, een wireless muis die gebruikmaakt van een batterij. Je hoeft daarmee slechts elke paar maanden (!) je batterij te vervangen. Met de huidige deal op Amazon.nl kan je dan ook profiteren van baanbrekende tech voor een prikkie.
screenshot 2020 06 11 at 154710f1615896828

Samsung Galaxy Watch Active 2

De tijd dat een smartwatch een simpele companion was voor je smartphone is al lang voorbij. De digitale horloges zijn tegenwoordig bijna smartwatches op zich, met enorm veel functies in een kleine behuizing om je pols.
De Samsung Galaxy Watch Active 2 is daar een goed voorbeeld van. Met het sportieve uiterlijk en de compacte behuizing past de smartwatch op vrijwel elke pols en zoals de naam aangeeft is het een ideale accessoire voor sporters. Zo wordt op elk moment van de dag jouw hartslag bijgehouden, maar kan je ook verschillende activiteiten bijhouden - of je nu wel of niet je smartphone bij je hebt. Maar ook in het OV of op de fiets in de Galaxy Watch Active 2 ideaal om snel een binnengekomen mail te lezen of een nummer op Spotify te skippen. Na een paar dag wil je nooit meer zonder een smartwatch de deur uit gaan.
screenshot 2020 10 13 at 105631f1602579422

Logitech G910 Mechanical Keyboard

We zijn waarschijnlijk allemaal opgegroeid met een membraan toetsenbord bij de PC. De keyboards zijn namelijk goedkoop om aan de lopende band te maken en kosten dan ook maar een prikkie. Wil je alleen je vingers een plezier doen, dan is het waard om een mechanisch toetsenbord te kopen.
In de categorie mechanische toetsenborden zijn er veel soorten en smaken, met name als het aankomt op de switch zelf - de toets onder de knoppen. Voor de G910 heeft Logitech samengewerkt met Omron om haar eigen tactile switch te ontwikkelen. Het is een uniek concept, dat bovendien de RGB-verlichting goed laat doorschijnen. En op Prime Day is het toetsenbord ook nog eens flink in de aanbieding!
screenshot 2020 10 13 at 105805f1602579533

SeaGate Portable HDD 2TB

Over moderne games gesproken, een ander groot verschil met titels van vroeger is de bestandsgrootte. Met name een aantal populaire games zijn berucht als het aankomt op de hoeveelheid opslag die je nodig hebt. Call of Duty Modern Warfare heeft maar liefst 175GB nodig en ook Red Dead Redemption 2 tikt de 150GB aan. Op die manier is je HDD of SSD al snel vol. Tel daar ook nog eens de bestandsgrootte van films, foto’s en dergelijke bij op en je het is duidelijk dat je een grote schijf nodig hebt.
Gelukkig kan je vandaag de dag ook relatief goedkoop een grote HDD kopen, helemaal wanneer er een mooie tech deal is voor Prime-leden op Amazon. Zo is een externe HDD van SeaGate in de aanbieding die maar liefst 2TB aan data kan opslaan. De schijf is misschien niet zo snel als een SSD, maar is wel perfect voor massaopslag. Op die manier kan je jouw SSD vrijhouden voor je meest gespeelde games.
Ben je op zoek naar nog meer mooie deals op Amazon Prime Day? Check dan ons overzicht van de beste aanbiedingen op de webshop!

Populair Nieuws

Laatste Reacties