Amazon Prime Day 2020 - Wat is dat precies?

Article
maandag, 12 oktober 2020 om 15:30
amazon primef1637335489
Deze maand is het eindelijk zover. De eerste, officiële Amazon Prime Day in Nederland staat voor de deur op 13 en 14 oktober 2020. Internationaal gezien is deze sale een reusachtig evenement dat jaar in, jaar uit veel deals voorschotelt, maar in Nederland is Amazon Prime Day nog wat minder bekend. Dus, tijd om de vraag te beantwoorden wat Amazon Prime Day precies is.

Wat is Amazon Prime Day?

Het is het online evenement waar jaarlijks naar uitgekeken wordt door miljoenen mensen: Amazon Prime Day. Twee dagen lang schotelt de reusachtige webwinkel een scala aan deals voor die exclusief voor Prime-leden beschikbaar zijn. De korting die gegeven wordt, loopt zo hoog op dat Black Friday er niets bij is.
Het komt dan ook geregeld voor dat er zoveel korting wordt gegeven op Amazon Prime Day dat je haast zou denken dat het bedrijf verlies draait. Voor die twee dagen zou dat ook goed mogelijk zijn, maar om te profiteren moet je als klant wel goed de site in de gaten houden. Producten verkopen namelijk geregeld uit met Prime Day, dus moet je er altijd snel bij zijn.
salef1599121512

Hoe profiteer je van Amazon Prime Day?

Om van Amazon Prime Day te kunnen genieten, moet je wel lid zijn van Amazon Prime. Deze service kost 2,99 euro per maand en zal je toegang geven tot een scala aan voordelen. Amazon Prime heeft namelijk een aantal aftakkingen, zoals Prime Video ook wel Amazons Netflix. Als lid van Amazon Prime kun je hier gebruik van maken, zoals je in onze gids over Amazon Prime goed kunt teruglezen.
Abonneren is de eerste dertig dagen ook nog eens gratis. Als je voor de start van Amazon Prime Day schakelt, kun je gratis en voor niets van de aanbiedingen profiteren. Je kunt namelijk altijd vrijblijvend je abonnement ook weer opzeggen. Natuurlijk moet je wel opletten dat de dertig dagen niet verlopen en je daarna een maand betaald als je daar geen zin in hebt.
pexels sagar soneji 4560039f1602069304

De Amazon Prime Day 2020 data op een rij

Amazon Prime Day 2020 heeft specifieke tijden waarop de 48 uur-durende koopjesjacht van start gaat. Dit jaar zijn dat onderstaande data:
  • Starttijd: Dinsdag 13 oktober 00.00 uur
  • Eindtijd: Woensdag 14 oktober 23.59 uur

Amazon Prime Day 2020 vol tijdelijke deals

Zodra Amazon Prime Day 2020 van start gaan, zijn er naast deals die twee dagen geldig zijn ook tijdelijke deals. Ieder uur verschijnen er namelijk nieuwe aanbiedingen voor Prime Day, terwijl andere aanbiedingen aflopen. Om goed op de hoogte te blijven, kun je je daarom inschrijven voor meldingen die duidelijk maken wanneer er nieuwe deals verschijnen.
Dit moet je alleen wel via de Amazon-app doen. Deze is gewoon op mobiel te downloaden, waarna je gemakkelijk kunt inloggen met je eigen gegevens. Ook zijn in de app persoonlijke aanbiedingen te vinden, iets waar het bedrijf voor Prime Day ook al extra nadruk op legt.
amazonf1657027404

Amazon Prime Day uitgelegd - Bereid je portemonnee voor

Nu je precies weet hoe Amazon Prime Day in elkaar steekt, is het tijd om alvast plannen te smeden. Prime Day 2020 is nog maar enkele dagen van ons verwijderd, dus is het tijd om maatregelen te treffen. Wij wensen je in ieder geval al succes op 13 en 14 oktober.

Populair Nieuws