Dit is de beste blender voor smoothies! - Tech Thursday

Article
donderdag, 06 mei 2021 om 11:30
aeg sb2900 blenderf1620136056
Soms wil je gewoon lekker in de ochtend al je vitamientjes naar binnen krijgen en dat gaat natuurlijk makkelijk met smoothies, maar daar heb je wel een blender voor nodig. Daarom zijn we deze Tech Thursday op zoek gegaan naar de beste blender voor smoothies.
Iedere ochtend wil je natuurlijk wel even al je vitamines binnenkrijgen om je dag goed te beginnen. Nou kan je daarvoor een aantal bakken fruit leegeten om dat doel te bereiken, maar het kan ook nog een stuk makkelijker. Je kan namelijk ook gewoon het fruit in een blender gooien om er lekkere smoothies van te maken. Nou zijn er best veel blenders en is het af en toe best lastig om uit te vogelen wat nou de beste is. Daarom zijn wij voor deze Tech Thursday op zoek gegaan naar de beste blender voor smoothies, daar kwam zoals gewoonlijk weer een mooie top 5 uit.

AEG SB2900

Deze blender van AEG is vooral heel praktisch als je eigenlijk een smoothie wil maken en gelijk de deur uit wil gaan. De blender wordt namelijk geleverd met een grote fles voor 600 ml, maar je kan het ook overgieten in twee kleinere flesjes van 300 ml als je wil delen met je partner. Daarbij wordt deze blender ook nog geleverd met een koffiemolen zodat je koffiebonen kan vermalen voor je koffiezetapparaat, als je tenminste nog lekker old school gebruik maakt van filterkoffie.
magic bullet blenderf1620137503

Magic Bullet

Als je op zoek bent naar de beste blender voor smoothies, dan is de Magic Bullet ook een blender om te overwegen. Vooral als je de optie wil hebben om je volledige blender mee te nemen naar kantoor om daar tussendoor een smoothie te maken. De Magic Bullet is namelijk niet zo heel groot en past vrij makkelijk in je tas. Natuurlijk hoef je de blender niet mee te nemen, want je hebt ook gewoon een fles van een halve liter die je bij het apparaat geleverd krijgt, maar de optie is ergens wel fijn.
tefal perfectmixf1620138085

Tefal PerfectMix

Natuurlijk kom je op gegeven moment Tefal wel tegen als je op zoek bent naar de beste blender voor smoothies. Tefal staat namelijk al jaren bekend als een bedrijf dat uitstekende keukenapparaten produceert. Met de Tefal PerfectMix blender is dat niet anders. Het apparaat is wel een stuk groter dan de concurrentie, maar 1,5 liter aan smoothie is eigenlijk altijd wel welkom. Daarnaast hoef je natuurlijk niet de beker tot de rand te vullen, maar het is fijn dat je de optie hebt als je eenmaal weer veel gasten mag ontvangen voor een gezond ontbijtje.
nutribullet select blenderf1620138429

Nutribullet Select 2.0

Waar we eerder de Magic Bullet van Nutribullet noemden in de zoektocht naar de beste blender voor smoothies, is het nu eigenlijk tijd voor de grote broer. De Nutribullet Select 2.0 is namelijk een stuk lastiger mee te nemen naar kantoor, maar biedt wel een stuk meer kracht dan zijn kleinere broertje. De blender van Nutribullet is misschien niet zo groot als de Tefal, maar met 0,9 liter is het nog steeds geen klein apparaatje en kan jij je gasten voorzien van heerlijke smoothies.
smeg blf01blue blenderf1620138905

Smeg BLF01BLUE

Als je op zoek bent naar goede keukenapparaten, dan kan je eigenlijk niet om het merk Smeg heen. De fabrikant ontwikkelt namelijk al decennialang uitstekende apparatuur voor in de keuken en daarom hebben ze ook de beste blender voor smoothies. Nou is er met Smeg wel altijd het dingetje dat je extra betaalt voor het toffe retro-design uit de jaren '50, maar het oog wil natuurlijk ook wat en wat is er nou eigenlijk toffer dan design uit de jaren '50?

Tech Thursday: De beste blender voor smoothies

Hopelijk hebben we je deze Tech Thursday kunnen helpen met het vinden van de beste blender voor smoothies. Nou kan het in de ochtend allemaal wat hectisch zijn met het zorgen dat je al je vitamientjes binnenkrijgt, dus misschien is het wel handig om ook even goed wakker te zijn. Daarvoor trek je natuurlijk even een goede espresso uit je espressomachine. Vers brood maakt je ontbijt natuurlijk allemaal nog wat lekkerder, dus bak even een broodje in je airfryer.