Alle San Diego Comic Con trailers die je gezien moet hebben

  Comic Cons in Amerika zijn gigantische gebeurtenissen waar talloze acteurs, schrijvers en regisseurs naar toe komen. Uiteraard kunnen we niet de aankondigingen en trailers vergeten. Ook dit jaar is er een hoop nieuws, daarom hebben wij de beste San Diego Comic Con trailers voor je op een rijtje gezet.

  Warner Bros. Pictures

  Godzilla: King of the Monsters

  Net als Godzilla zelf wandelen Warner Bros en Legendary Pictures langzaam maar gestaag af op een knallende samenkomst van hun Monsterverse. Wat begon in 2014 met Godzilla heeft zich uitgebreid met Kong: Skull Island en zal verder gaan met Godzilla: King of the Monsters. Het gigantische reptiel staat bekend om de gevechten met talloze andere creatieve monsters over de jaren heen en deze nieuwe trailer liet al zien dat het smullen geblazen wordt.

  In de trailer zien we namelijk dat veel oude bekenden van Godzilla tevoorschijn komen. De driekoppige King Ghidorah, de gevleugelde Rodan en de grote mot Mothra zien we allemaal terug. Als klapper op de vuurpijl zien de ook dat Millie Bobbie Brown, die we natuurlijk kennen als Eleven uit Stranger Things, ook een grote rol gaat spelen. Laat dat Monsterverse maar komen!

  Godzilla: King of the Monsters schittert vanaf mei 2019 op het witte doek.

  Warner Bros. Pictures

  Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

  Het was een tijd lang stil rondom het vervolg op Fantastic Beasts And Where to Find Them, maar op Comic Con verbrak de stilte. Het resultaat was één van de beste San Diego Comic Con trailers van het evenement. We keren terug naar de bekende Wizarding World van J.K. Rowling en nemen een kijkje in het verleden van de deze interessante wereld.

  De nieuwe trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald laat meer beelden zien van Johnny Depp als de duistere tovenaar Grindelwald en hoe Newt Scamander (Eddie Redmayne) naar hem zoekt. Gelukkig zien we ook nog kort leden van de cast uit de eerste film zoals Jacob Kowalski (Dan Fogler), Tina Goldstein (Katherine Waterston) en Queenie (Alison Sudol).

  Vanaf 15 november 2018 is Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscoop te zien.

  Universal Pictures

  Glass

  Na een aantal minder goed ontvangen films lijkt regisseur M. Night Shyamalan weer helemaal terug te zijn. Na de thrillers The Visit en Split komt de regisseur met een nieuwe film die de wereld van Split moet gaan combineren met zijn eerdere film Unbreakable. David Dunn (Bruce Willis) en Elijah Price (Samuel L Jackson) keren terug uit Unbreakable terwijl de psychisch beschadigde Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) en Casey Cooke (Anya Taylor-Joy) uit Split aanwezig zijn. De achtergrond vormt een psychiatrisch ziekenhuis waar al deze personages elkaar ontmoeten.

  Dr Staple (Sarah Paulson) is de persoon aangewezen om deze personages te behandelen. Zij denkt dat de patiënten gewoon niet goed bij hun hoofd zijn, maar wij weten natuurlijk beter. De trailer laat al veel onheilspellende beelden zien. De spanning is om te snijden, echt één van de beste San Diego Comic Con trailers!

  In januari 2019 kan je voor Glass bibberen in je bioscoopstoel.

  AMC

  The Walking Dead Seizoen 9

  The Walking Dead loopt (of strompelt) al sinds 2010, wat het één van de langer lopende series van het moment maakt. Vanaf het begin is Rick Grimes (Andrew Lincoln) al de man die aan het roer staat van de groep overleden die zich moeten zien te redden in de zombie apocalyps. Toch lijkt hier nu toch eindelijk verandering in te komen. In één van de beste San Diego Comic Con trailers zien we dat er toch echt een einde lijkt te komen aan zijn tijd als leider wat inmiddels al bevestigd is.

  We zien heel veel in de trailer van seizoen 9. We krijgen het idee wat er gebeurt na de grote oorlog met de Saviors, wat voor onrust er begint de broeien en we zien wat van een nieuwe potentieel gevaarlijke groep genaamd de Whisperers. Deze groep overlevenden werkt als een cult en bedekt zichzelf in zombie-ingewanden om niet op te vallen. Jakkes!

  In oktober zien we hoe het in The Walking Dead seizoen 9 afloopt met Rick Grimes.

  Lucasfilm Ltd.

  Star Wars: The Clone Wars

  Vanuit Disney bleef het akelig stil tijdens San Diego Comic Con. Geen nieuwe Marvel trailers of nieuws over Star Wars Episode IX. Toch liet het bedrijf zien dat het naast ontslaan van regisseurs ons ook op positieve manier kan verrassen en kwam ze met één van de beste San Diego Comic Con trailers van het evenement. De geanimeerde serie Star Wars: The Clones Wars keert namelijk terug!

  Het werd meteen duidelijk dat fans van de serie op hun wenken bediend zullen worden. We zien dat Anakin Skywalker (Matt Lanter) en Ahsoka Tano (Ashley Eckstein) voor het eerst sinds het vijfde seizoen weer samen komen. Er wordt sterk gehint naar The Siege of Mandalore, een grote veldslag tussen het kloonleger en een leger geleid door Darth Maul. We gaan eindelijk de conclusie van de verhaallijn zien na de abrupte annulering van de serie in 2013.

  Star Wars: The Clone Wars keert in 2019 terug op de streamingdienst van Disney.

  Warner Bros. Pictures

  Alle Worlds of DC trailers maken de beste San Diego Comic Con Trailers

  Wat fans al langer de DCEU (DC Expanded Universe) noemde staat sinds kort bekend als Worlds of DC. Het moet slaan op verschillende werelden voor de personages van DC, waar niet alles zich in één verhaallijn afspeelt. Op het gebied van DC Worlds was het overigens wel puur genieten, want er zijn ontzettend veel trailers voor beide series en films uitgebracht. Er zitten een aantal van de beste San Diego Comic Con trailers tussen!

  We zien nieuwe trailers van verschillende DC televisieseries: Supergirl, The Flash, Legends of Tomorrow, Arrow en Black Lightning. Daarnaast kregen we ook nog eens de eerste teaser trailer voor Shazam! en zien we hoe Jason Momoa het zonder de Justice League overleeft in de nieuwe Aquaman trailer. Genoeg om te kijken dus.

  Een overzicht van alle Worlds of DC trailers en releasedata

  Naar welke films en series kijk jij het meest uit? Laat het ons gerust weten in de reacties.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.