De 7 beste Rockstar games volgens jullie!

Article
donderdag, 01 juni 2017 om 17:39
xgn google image
Jullie hebben weer kunnen stemmen in onze poll, die ditmaal ging over de beste Rockstar games. We hebben de stemmen geteld en het resultaat is nu bekend. Bekijk hieronder welke game jullie het beste vinden!

7. L.A. Noire

De zevende plek tussen de beste Rockstar games wordt ingenomen door L.A. Noire. Deze game is vrij uniek aangezien je niet alleen maar door een open wereld loopt om chaos aan te richten. Je moet ook echt bewijsstukken vinden en verdachten ondervragen.
Met een speciale techniek werden gezichtanimaties nauwkeuriger dan ooit weergegeven waardoor je kon zien of iemand aan het liegen was of niet. In de game speel je als detective Cole Phelps in het Los Angeles van 1947. Hoe beter je de game speelt, hoe meer je te weten komt van het verhaal. De hele game is in een noir stijl vormgegeven waardoor je jezelf echt in de jaren '40 waant.
L.A. Noire werd 20 mei uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360. In november van dat jaar is de game ook voor PC verschenen.
112515

6. Rockstar Games Presents Table Tennis

Van alle Rockstar games die er zijn is Rockstar Games Presents Table Tennis misschien wel de vreemdste. De game valt compleet uit toom met de andere games van de uitgever. Toch was de tafeltennisgame een succes en kreeg de titel genoeg stemmen van jullie om op de zesde plek te staan tussen de beste Rockstar games.
Rockstar Games Presents Table Tennis is een rasechte simulatiegame waarin je ping pong kunt spelen. Het leuke aan de game is dat er zowel lokale als online multiplayer aanwezig is, zodat je het altijd tegen iemand kunt opnemen. De tafeltennisgame doet precies wat je er van zou willen: je de kans geven een potje virtueel te ping pongen.
Rockstar Games Presents Table Tennis verscheen 26 mei 2006 exclusief voor de Xbox 360. De game werd in oktober 2017 ook nog uitgebracht voor de Wii, waarbij je de Wiimote kunt gebruiken om de bal te slaan.
112516

5. Grand Theft Auto Vice City

De top 5 begint met Grand Theft Auto Vice City. Dit is de oudste game die jullie deze lijst in hebben gestemd. De release van de game ging gepaard met veel ophef, omdat de game geweld zou verheerlijken en minderheden in een ongunstig daglicht zetten. Dat hield mensen niet tegen om de game te kopen, want GTA Vice City was de best verkochte game van 2002.
In GTA Vice City verken je het prachtige Vice City, dat is gebaseerd op de stad Miami en omstreken. Dit doe je als Tommy Vercetti. Nadat Tommy in een hinderlaag beland besluit hij om wraak te nemen op de mensen die verantwoordelijk waren en ondertussen een crimineel netwerk op te bouwen dat de hele stad onder zijn macht heeft. Terwijl je door Vice City loopt kun je genieten van een van de beste soundtracks in een game.
Grand Theft Auto Vice City kwam 8 november 2002 uit voor de PlayStation 2. Niet veel later kwam de game ook naar PC, waarna GTA Vice City ook nog geport is naar de Xbox, iOS en Android.
112517

4. Grand Theft Auto IV

Mooi passend staat Grand Theft Auto 4 op de vierde plek in deze lijst. Jullie vind GTA 4 een van de beste Rockstar games. Tijdens de release was deze game het best verkopende entertainment product ooit. Dat record staat inmiddels op naam van GTA 5.
In Grand Theft Auto 4 kruip je in de huid van Niko Bellic. De game speelt zich af in Liberty City en bevat drie grote eilanden die je helemaal kunt verkennen. Terwijl Niko probeer om te gaan met een hoop chaos in zijn leven maakt hij ook nog tijd om met zijn vrienden een potje te bowlen of te daten. De multiplayer van de game is met tot 32 spelers te spelen.
Grand Theft Auto 4 kwam 29 april 2008 uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De game werd 3 december ook nog voor PC uitgebracht. Negen jaar geleden gaven we de game een 9,6 in de GTA 4 review.
112518

3. Grand Theft Auto San Andreas

Ook op de derde plek van de beste Rockstar games staat een titel uit de Grand Theft Auto serie. GTA San Andreas wordt vaak genoemd door gamers als hun favoriete GTA, totdat de wereld van San Andreas een reboot kreeg in GTA 5. San Andrea is de best verkochte game voor de PlayStation 2.
In GTA San Andreas stap je in de schoenen van CJ Johnson die na de moord op zijn moeder terugkeert naar San Andreas. Hier probeert hij zijn oude gang weer op te bouwen en de politie te slim af te zijn. Hoe verder je in de game komt, hoe meer CJ te weten komt over zijn moeders dood. Het plot van deze game bevat veel dingen die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen.
Grand Theft Auto San Andreas zag 26 oktober 2004 voor het eerst het licht op de PlayStation 2. In de jaren erna is de game overgezet naar de PC, Xbox, iOS, Android, Windows Phone, Xbox 360 en PlayStation 3.
112519

2. Red Dead Redemption

Op de tweede plek tussen de beste Rockstar games volgens jullie vinden we Red Dead Redemption. Deze cowboygame wist ontzettend succesvol te scoren en het aankomende vervolg is een van de meest geanticipeerde games van 2018.
In Red Dead Redemption beleef je het harde leven van John Marston. De vrouw en zoon van Marston worden ontvoerd door de regering, die hem dwingt om voor haar te werken als hij zijn familie levend terug wil zien. Op een paard rijd je door een groot stuk van Amerika en Mexico op zoek naar bandieten die geforceerd met pensioen moeten gaan.
Red Dead Redemption verscheen 21 mei 2010 voor de Xbox 360 en PlayStation 3. 26 oktober van datzelfde jaar verscheen er een zombie-uitbreiding voor de game onder de naam Undead Nightmare.
112520

1. Grand Theft Auto V

Hoe kan het ook anders? De beste Rockstar game in jullie ogen in Grand Theft Auto 5. Dit deel wist zoveel records binnen te halen na de release dat je er makkelijk twee pagina's mee kunt vullen in het Guinness World Records boek. Ook bij de community blijft GTA 5 en het bijbehorende online gedeelte ontzettend levendig en populair.
GTA 5 zet drie karakters in de spotlight. Je hebt Michael, die een luxe leventje leeft maar teruggetrokken wordt in de criminaliteit, Franklin, de geboren racecoureur die het leven in een gang achter zich heeft gelaten, en Trevor, een totaal gestoorde crimineel die uit is op wraak. De levens van deze heren lopen in elkaar over terwijl ze overvallen plegen.
Grand Theft Auto 5 werd 17 september 2013 uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360. 18 november kwam de game in een betere staat naar de PlayStation 4 en Xbox One. Gamers met een PC moesten wachten tot 14 april 2015 voordat ze met GTA 5 aan de slag konden.

Populair Nieuws