Wat is de beste Pirates of the Caribbean film volgens jullie? [poll]

  We hebben weer een nieuwe poll voor jullie. Met de vijfde Pirates film vers in de bioscoop willen wij weten welk deel volgens jullie de beste Pirates of the Caribbean film is. Stem nu en wie weet staat jouw favoriete deel volgende week op nummer 1!

  Pirates of the Caribbean Salazar's Revenge, ofwel Dead Men Tell No Tales, draait nu ruim een weekje in de bioscoop. Dit is het vijfde deel in de populaire filmfranchise. Nu iedereen een kans heeft gehad om de film te kijken vragen we ons af welk deel in de serie jullie nou het beste vinden.

  Wat is de beste Pirates of the Caribbean film volgens jullie?

  Blijven jullie trouw aan de kwaliteit van het eerste deel, The Curse of the Black Pearl? Of konden jullie het meeste genieten van At World's End? Het nieuwe deel, Salazar's Revenge, werd door ons ook positief bevonden in de review en kan ook wel een kans maken om hoog te eindigen in de top.

  Captain Jack Sparrow is een van de meest populaire karakters van acteur Johnny Depp. Het karakter moet qua gedrag een combinatie voorstellen van Keith Richards van The Rolling Stones en het Looney Tunes karakter Pepé Le Pew. Sparrow is inmiddels niet meer weg te denken uit onze popcultuur.

  Stem nu in de poll op je favoriete Pirates film! Volgende week kun je het resultaat vinden op XGN.nl.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.