Reageer en Win - LEGO City Undercover

Article
vrijdag, 02 juni 2017 om 9:14
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere mooie spullen weg die je met een originele reactie op XGN kan winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van de Dragon Quest II games en de Console skin in de nieuwe Reageer en Win! video hierboven!
In de Reageer en Win! van vorige week kon je kans maken om met je reacties Dragon Quest II te winnen voor de PS4. Ook was er de kans om een Console Skin te winnen ter waarde van €20,- die je op de website van Console Skins kan besteden. Prachtige prijzen dus!

Reageer en Win LEGO City Undercover (PS4/Xbox One)!

Deze week hebben we een exemplaar van LEGO City Undercover voor de PS4 en Xbox One die je kan winnen. De game kwam eerder al uit voor de WiiU, maar sinds 5 april 2017 kunnen ook de andere platformen er mee aan de slag! Rox vertelt meer over de game in de video en in haar review.

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op LEGO City Undercover voor de PS4 of Xbox One!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!