De beste PC aanbiedingen van deze week per winkel!

  Wij zetten hier de beste PC aanbiedingen op een rijtje. Het aantal ontwikkelaars dat een eigen online winkel krijgt lijkt soms met de dag toe te nemen, dus daarom vatten we hier de aanbiedingen op Steam, Epic Games, Ubisoft en meer samen.

  Valve

  Steam

  Sid Meier's Civilization VI - €14,99

  Eén van de meest verslavende games ter wereld is nu met grote korting te krijgen. Bouw je rijk op in het nieuwste deel van deze klassieke turn-based strategie serie. Naast de grote landen kun je in Civilization VI ook spelen als ons eigen Nederland.

  Tot en met 29 maart kun je deze game zelfs gratis uitproberen, en tot 8 april is Civilization VI afgeprijsd van 59,99 naar 14,99. De kortingen zijn ook toegepast op de DLC’s, zodat je de Platinum Edition van de game ter waarde van 168 euro voor 40 euro kunt kopen.

  Tom Clancy's Rainbow Six Siege - €7,99

  Rainbow Six: Siege is inmiddels aan zijn zesde jaar bezig maar is nog steeds onverminderd populair. Deze FPS veroorzaakte een ware sensatie toen het in 2015 uitkwam en de speelduur wordt door Ubisoft nog steeds verlengd met nieuwe content.

  Ook deze korting duurt 8 april. De standaard game is met 60% afgeprijsd van 19,99 naar 7,99. Maar ook de Operator Edition en Ultimate Edition van de game zijn respectievelijk met 50% en 40% afgeprijsd.

  The Witcher 3: Wild Hunt - €5,99

  Het is moeilijk voor de stellen, maar ook CD Projekt RED’s legendarische RPG The Witcher 3 is alweer bijna zes jaar geleden uitgekomen. Mocht je alle hype rondom deze game gemist hebben, of heb je misschien een vieze smaak in je mond gekregen na het matige succes van Cyberpunk 2077, dan is dit hét moment om deze game voor een klein prijsje te halen.

  The Witcher 3 is tot 5 april van 29,99 naar 5,99 afgeprijsd, en deze 80% korting geld ook voor de Game of the Year Edition met de DLC’s Blood and Wine en Hearts of Stone. Is de Witcher serie helemaal nieuw voor je? Dan kun je ook de gehele Witcher trilogie voor €9,15 kopen.

  Epic

  Epic Games Store

  De Spring Sale is begonnen bij Epic Games. Veel grote kortingen op veel grote games. We lichten er een paar uit, maar natuurlijk zijn er nog veel meer kortingen te vinden. De onderstaande sales duren tot 8 april.

  Hitman III - €44,99

  De dramatische laatste game in de Hitman-trilogie is pas twee maanden uit en nu al met een flinke korting te krijgen. Mooie open werelden, wapens, en vooral: gekke outfits. Ga in Hitman III op zoek naar je doelwitten en schakel ze uit met alle manieren die je maar kunt bedenken.

  Hitman III is met 25% afgeprijsd, van 59,99 naar 44,99. De kortingen zijn ook toegepast op de Deluxe Edition en de DLC’s. Ook kun je met korting de Access Pass kopen, waarmee je locaties uit Hitman en Hitman 2 kunt toevoegen aan de game.

  Star Wars: Battlefront 2 - €15,99

  Je kunt van EA Games vinden wat je wil, maar met Star Wars Battlefront 2 zette de uitgever in 2017 een prachtige game neer. Prachtige graphics, snelle intense actie, en natuurlijk de prachtige Star Wars-soundtrack. Met deze game kom je het dichtst bij het ervaren van één van de legendarische gevechten uit Star Wars.

  De game is met maar liefst 60% afgeprijsd, van 39,99 naar 15,99. Het betreft de Celebration Edition van de game, waarbij alle DLC tot december 2019 is inbegrepen. Ook vind je op Epic Games de Star Wars Triple Bundle waarin je voor 44,99 Battlefront 2, Star Wars Squadrons en Jedi: Fallen Order krijgt.

  Ubisoft Store

  Assassins Creed Valhalla - €44,99

  De laatste game in de Assassins Creed serie is pas in november uitgekomen en is dus nog in volle gang. Vaar in deze gigantische RPG naar het middeleeuwse Engeland en schrijf je eigen Viking Saga. Deze game heeft al veel content gekregen, en het ziet ernaar uit dat dit voorlopig nog niet ophoud.

  Assassins Creed Valhalla is met 25% afgeprijsd, van 59,99 naar 44,99. Ook de Gold Edition, Ultimate Edition, en de Collector’s Edition zijn afgeprijsd.

  Watch Dogs: Legion - €29,99

  In het dystopische Londen van de toekomst leidt jij het verzet om de stad te redden van het autoritaire regime. Rekruteer alle specialisten die je nodig hebt voor je team, en ga de strijd aan met Albion. Hacken, inbreken en stelen, maar ook ouderwets gewelddadige vuur- en vuistgevechten.

  Watch Dogs Legion is normaal 59,99 maar is nu met de helft afgeprijsd. Ook de Gold en Ultimate Editions zijn 50% goedkoper en kosten nu 49,99 en 59,99. De Collector’s Edition is helaas al uitverkocht.

  Immortals Fenyx Rising - €29,99

  Fenyx Rising is een kleurrijke open-world RPG die pas afgelopen december uit is gebracht, en inmiddels met A New God ook alweer een flinke uitbreiding heeft gekregen. Met de standaard versie van deze game alleen al ben je ongeveer 20 tot 30 uur zoet.

  Ook deze game is met maar liefst de helft goedkoper van 59,99 naar 29,99. Mocht je nog niet zeker weten of het wat voor je is, dan kun je ook eerst gratis de demo downloaden. Volgens ons is dit zeker een game om vrolijk van te worden.

  Humble Bundle

  Stellaris Discovery Bundle - € 1,- of meer

  Voor slechts één euro kun je bij Humble Bundle de Grand Strategy game Stellaris kopen. In deze game bouw je een een rijk op dat zich uiteindelijk over meerdere sterrenstelsels verspreid.

  Betaal meer dan het gemiddelde, wat op het moment €8,37 is, en je krijgt er de DLC’s Utopia, Plantoids Species Pack en Leviathans bij. Betaal €12,26 of meer en je krijgt er nog eens vijf uitbreidingen bij. Zoals altijd gaat de opbrengst bij Humble Bundle naar het goede doel. Deze aanbieding duurt tot 31 maart.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.