De beste Nintendo Switch cases voor onderweg!

Article
maandag, 29 augustus 2022 om 15:30
Een draagbare console is voor veel mensen ideaal, maar afgezien van de Steam Deck worden ze nooit met een carrying case geleverd. Die heb je eigenlijk wel nodig als je van plan bent om veel met je console op stap te gaan. Daarom hebben wij wat mooie Switch cases voor je uitgezocht!

Splatoon 3

Splatoon is een beetje de Benjamin van de Nintendo-franchises, maar de reeks heeft een flinke fanbase opgebouwd. Voor de aankomdende derde game pakt Nintendo dan ook groots uit. Er komt een speciale Switch OLED in Splatoon 3-thema en ook de Pro Controller wordt in de stijl van de game uitgevoerd.
Om het ensemble helemaal af te maken moet je natuurlijk eigenlijk ook een Switch case hebben in de stijl van de game. Dat heeft Nintendo ook bedacht, dus kun je die ook alvast bestellen. Er worden zelfs screen protectors meegeleverd, mocht je daar fan van zijn.
powera protection case pokemon 25th anniversaryf1661352779

Pokémon 25th Anniversary

Pokémon werd vorig jaar vijfentwintig. Zo’n jubileum kan voor een grote franchise als Pokémon niet voorbijgaan zonder merch. Zo kwam PowerA met een speciale Switch case die wij best charmant vinden.
Alle starter-pokémon uit de reeks zijn bijvoorbeeld op de hoes vertegenwoordigd. Dat is inclusief Pikachu, voor de Pokémon Yellow-fans. De starters van Scarlet en Violet daarentegen ontbreken dan weer. Maar ja, die games waren destijds nog niet onthuld.
2022 08 24 animal crossing new horizons swith casef1661353010

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing was lange tijd een wat minder populaire titel voor Nintendo, maar met New Horizons is daar verandering in gekomen. Het is zelfs één van de best verkochte Switch games tot nu toe. Er zijn externe factoren die daaraan hebben bijgedragen, maar daar is inmiddels wel eens genoeg over gezegd.
Feit blijft dat er een goede kans is dat Animal Crossing jouw favoriete, of in sommige gevallen zelfs enige Switch-game is. Dan kan een hoesje in de stijl van de game onmogelijk misstaan. Een leuke bijkomstigheid is dat deze hoes er ook in een Switch Lite uitvoering is.
mario switch case pdpf1661353453

Mario

Als je het over Switch cases hebt kun je Nintendo’s mascotte niet negeren. Zelfs als de platformer niet jouw genre is, is er vast wel een Mario-game die je leuk vindt. Er is dan ook geen tekort aan Switch hoesjes in Mario-thema.
Wij zijn aardig gecharmeerd van deze hoes van PDP. Hij is mooi rood, met Mario’s kenmerkende M op de voorkant. De achtergrond staat vervolgens helemaal vol lijntekeningen van mario-personages. Het is een gezellig drukke hoes, waar je ook nog eens veel games en een paar accessoires in kwijt kunt.
gadgetsmania switch tasf1661353779

GadgetsMania (Pokémon)

In de meeste Switch cases kun je niet veel meer kwijt dan je switch en wat games. Maar er zijn natuurlijk situaties waarin het handig kan zijn om alles mee te nemen. In dat geval is er deze opbergtas van GadgetsMania, die we alleen maar kunnen omschrijven als een hecking chonker.
Daar staat dan ook tegenover dat je er werkelijk alles in kwijt kunt. Niet alleen je Switch kun je in deze tas vervoeren, maar ook je Pro Controller, Dock, adapter en een kleine bibliotheek aan games. Dat alles is in een aantrekkelijk Pokémon-uiterlijk gestoken.
big ben deluxe travel case black the legend of zelda breath of the wildf1661353980

Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild was dé grote launch titel voor de Switch. Het ligt dan ook voor de hand dat de game dient als inspiratiebron voor de nodige hoesjes. Deze case van Bigben is bijvoorbeeld als geruime tijd op de markt, maar daarom niet minder mooi.
Het is een Switch case zonder al te veel poespas, maar de extra’s die erbij zitten zijn precies wat je nodig hebt. Er is een tweetal doosjes voor je game cards, zodat je er een heel redelijk aantal mee kunt nemen. Daar komt bij dat er ook wat opbergdoosjes voor microSD kaarten bij zitten. Dat was in 2017 misschien wat overbodig, maar bijna zes jaar later kunnen we ons wel voorstellen dat je misschien meerdere SD-kaarten voor je Swich hebt.
metroid dread switch casef1661354196

Metroid Dread

Het is voor Metroid fans vaak maar de vraag of ze hun console kunnen vervoeren of anderszins kunnen opleuken met spullen in het thema van de franchise. Het wil namelijk nog wel eens een tijdje duren voor er een nieuwe Metroid uitkomt, wat er al een paar keer voor heeft gezorgd dat de franchise een console helemaal oversloeg.
Maar met de release van Metroid Dread, nota bene tegelijk met een nieuw Switch model, kon een Metroid hoesje voor de Switch niet uitblijven. Het is een relatief simpele case, maar daarom niet minder geslaagd. Een leuke bijkomstigheid is dat er een stuk schuim wordt meegeleverd waarmee je de case eventueel om kan toveren tot een hoes voor de Switch Lite.
2022 08 24 big ben switch case bigf1661354374

Bigben Grote Consolehoes

Die Pokémon-tas waarin je al je Switch-spullen mee kon nemen, inclusief Dock, was natuurlijk erg handig. Maar als je geen Pokémon-fan bent zien we niet in waarom je gedwongen zou moeten zijn om die tas te kopen als je vaak je hele Switch meeneemt. Gelukkig zijn er ook wat meer neutrale opties.
Neem bijvoorbeeld deze hoes van Bigben. Het is misschien geen hoes met een leuke opdruk of iet dergelijks, maar als je gewoon je hele Switch wil meenemen zonder poespas, is dit een heel geschikte case. Je kunt natuurlijk ook de doos bewaren, maar daarmee is niet gezegd dat het altijd een geslaagde manier is om je Switch te vervoeren.
switch case switch lite big benf1661354586

Bigben Deluxe Travel Case (Zelda)

Misschien was het je nog niet opgevallen, maar veel Switch cases opo deze lijst zijn voor de gewone Switch en de Switch OLED. De hoogste tijd dus om wat aandacht te geven aan de Switch Lite. Gelukkig zijn daar ook mooie cases voor.
Neem bijvoorbeeld deze van Bigben. Hij heeft veel overeenkomsten met de eerdergenoemde case in Breath of the Wild-thema. Hij is net zo stevig en naar je Switch gevormd. Alleen is hij een slag kleiner om precies om de Switch Lite heen te passen.
2022 08 24 switch hoes big ben fox

Bigben hoes met dierprint

Bij het kopen van console-accessoire ben je toch snel geneigd om iets te nemen in het teken van een game-franchise. Tenminste, als je niet kiest voor iets neutraals. Maar er zijn nog andere opties ook, zoals deze hoes.
In plaats van een plaatje van Link, Mario, Pikachu, Samus, of enig ander Nintendo-personage dat je kunt verzinnen, staat hier gewoon een schattig dier op. Voor de bovenstaande afbeelding hebben we gekozen voor een vos, maar er zijn er nog veel meer. Je maakt zo misschien niet duidelijk wat jouw favoriete Nintendo-game is, maar voor een hoes met gewoon een leuk plaatje is ook wat te zeggen.

Populair Nieuws