Top 5 beste Nintendo Switch Black Friday deals 2018 - Feest vol fysieke versies

  Dit zijn de beste Nintendo Switch Black Friday deals in 2018. Mamma mia wat zijn er veel kortingen op het moment, maar dat is ook te begrijpen. De dagen van scherpe prijzen zijn aangebroken en dat geldt ook voor vele fysieke Nintendo games.

  Nintendo doet zelf ook aan flinke kortingen door middel van de Nintendo eShop, maar deze deals zijn speciaal voor wie liever een hoesje omarmt. Digitale Nintendo games kun je vinden in onze Nintendo Switch Black Friday 2018 deals. Dit zijn specifiek de vijf beste Nintendo Black Friday deals in 2018 die je als fysiek exemplaar ontvangt.

  5. Hyrule Warriors Definitive Edition

  We beginnen de lijst met beste Nintendo Switch Black Friday deals in 2018 met een titel vol geliefde personages, namelijk Hyrule Warriors Definitive Edition. Ga met Link, Zelda, Sheik en nog vele andere personages uit Hyrule op een avontuur waarbij je vijanden links en rechts tegen de vlakte kunt maaien. Het is namelijk niet je traditionele Zelda-game, maar één die de nadruk op actie legt.

  Je kunt Hyrule Warriors Definitive Edition voor 39,95 euro op de Nintendo Switch bij Wehkamp vinden.

  Niet dat dit een groot probleem is, want in onze Hyrule Warriors Definitive Edition review gaven we de game een 8. Nu kun je de game ook nog eens voor twintig euro minder kopen bij Wehkamp en dat is een zeer goede deal. De game is nu namelijk voor 39,95 euro te koop.

  4. Just Dance 2018

  Na Black Friday dans je jezelf een ongeluk, want deze fantastische Nintendo Switch Black Friday 2018 deal mag je niet links laten liggen. Voor nog geen twee tientjes verrijk je je leven met uren dansplezier. De game is nu namelijk bij bol.com voor maar 19,00 euro te vinden.

  Je kunt Just Dance 2018 voor 19,00 euro op de Nintendo Switch bij bol.com vinden.

  Het maakt niet uit dat de nieuwe versie alweer op de markt is verschenen, want er is geen enkele reden om niet los te gaan op de nummers van Just Dance 2018. Van 24K Magic tot Side to Side, de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer. Doordat het op de Switch is, kun je nu zelfs dansen wanneer je bijvoorbeeld in de trein staat.

  3. Scribblenauts Showdown

  Grote- of kleine games, het lijkt allemaal in de aanbieding te zijn tijdens Black Friday en dat zorgt voor spectaculaire prijzen. Zo kun je bij Nedgame voor twaalf euro aan de slag met Scribblenauts Showdown. Het is dan ook zeker een game die we op de Nintendo Switch Black Friday deals in 2018 lijst moeten zetten.

  Je kunt Scribblenauts Showdown voor 12,00 euro op de Nintendo Switch bij Nedgame vinden.

  In de game ga je de strijd aan met maximaal vier vrienden door je creativiteit tot uiting te laten komen. Je creatieve geest moet je namelijk gebruiken om je tegenstanders te slim af te zijn en met meer dan 35,000 objecten is er genoeg om uit te kiezen. Als je dat in alle 25 minigames weet te doen, kun je jezelf daadwerkelijk een kampioen noemen.

  2. LEGO Disney Pixar’s: The Incredibles

  Kinderlijk plezier met blokkerige superhelden is wat er te vinden valt in LEGO The Incredibles. De game kwam eerder dit jaar en in onze LEGO The Incredibles review gaven we de game een 7,5. Nu kun je de game zelf voor nog geen dertig euro in huis halen, want bij bol.com is de game nog maar 27,00 euro.

  Je kunt LEGO The Incredibles voor 27,00 euro op de Nintendo Switch bij bol.com vinden.

  In de game herleef je de avonturen uit The Incredibles en The Incredibles II en dat in de prachtige LEGO-stijl. Verwacht veel humor, puzzels en het rapen van LEGO-blokjes. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, want de game kun je ook samen met een vriend offline spelen en op de Switch ook nog eens onderweg.

  1. Fire Emblem Warriors

  De beste Nintendo Switch Black Friday deals in 2018 kunnen we niet anders afsluiten dan door een game die je voor de helft van de prijs kunt kopen op de eerste plaats te zetten. Dat is namelijk het geval met Fire Emblem Warriors, want bij Wehkamp is de game nu nog maar 29,95 euro.

  Je kunt Fire Emblem Warriors voor 29,95 euro op de Nintendo Switch bij Wehkamp vinden.

  In het spel mag je met de bekende Fire Emblem-personages de strijd aan gaan op het slagveld. Dit doe je door middel van gameplay waarbij je zeeën van vijanden tegen de grond aan moet slaan, zoals je in Dynasty Warriors bijvoorbeeld ook zou doen. In onze Fire Emblem Warriors review kun je lezen hoe geweldig we de game vonden, want we gaven de game een 8. Zo’n scherpe deal kun je eigenlijk niet laten liggen.

  De beste Nintendo Switch Black Friday deals 2018 vullen de collectie aan

  Je bibliotheek uitbreiden kan snel en goedkoop dankzij de beste Nintendo Switch Black Friday deals in 2018. Als je nu meer Black Friday 2018 deals wilt, kun je in ons Black Friday deals overzicht kijken. Ook hebben we een top tien beste Black Friday deals in 2018, waarin je de absolute toppers vindt.

  Hyrule Warriors: Definitive Edition

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.