Reageer en Win - Robin Hood & Shadow of the Tomb Raider

  In onze Reageer en Win maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Independent Films een goodiepakket weg van de nieuwe film Robin Hood waarbij ook twee vrijkaarten zitten. Bekijk de video voor meer informatie, want het is niet de enige prijs die we weggeven!

  Vorige week konden jullie kans maken op de Imperium Edition van Warhammer 40K Inquisitor - Martyr. Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen!

  Heb je gewonnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens naar Rox via r.v.d.helm@xgn.nl

  Reageer en Win - Robin Hood & Shadow of the Tomb Raider

  Deze week maken jullie kans op een goodiepakket van de nieuwe film Robin Hood waarbij ook twee vrijkaarten zitten. Daarnaast geven we nog eens drie keer twee vrijkaarten voor de film weg. We geven alleen nog meer weg dan de film. Twee van jullie kunnen Shadow of the Tomb Raider op de PlayStation 4 winnen!

  Bekijk de video hierboven waarin Rox precies uitlegt wat je moet doen om kans te maken! Daarnaast moet je zeker blijven kijken voor de geweldige bloopers.

  Vergeet niet om een vraag te stellen aan Rox hier onder in de comments. Wie weet heb jij de vraag van de week!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Shadow Of The Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf 14 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.