Top 10 beste Netflix 2019 series tot nu toe - Toppers op de TV!

  Dit zijn de beste Netflix 2019 series tot nu toe! Het jaar is alweer bijna halverwege en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken op wat er allemaal al gebeurd is. Te beginnen met de beste series die je dit jaar op Netflix kon zien.

  Netflix

  Jaar in, jaar uit wordt de streamingdienst van Netflix alleen maar groter. Hoewel het bedrijf wat tegenslagen te verduren heeft gehad het afgelopen jaar in de vorm van bedrijven die de concurrentie met Netflix aangaan, heeft de dienst nog steeds veel goede series om van te genieten. De tien beste Netflix 2019 series tot nu toe zetten we voor je op een rijtje.

  10. Lucifer

  We bijten het spits van deze lijst met beste Netflix 2019 series tot nu toe af met het vierde seizoen van Lucifer dat online is verschenen. Alle afleveringen van de serie werden in één keer gedumpt op de streamingdienst en dat maakte veel fans blij. Die hadden ineens tien nieuwe afleveringen van een serie die in eerste instantie was stopgezet.

  Technisch gezien is het dan ook geen nieuwe serie uit 2019 waarmee we beginnen, maar er is zeker een argument te noemen waarom de serie wel een plekje verdient. Het is namelijk de eerste keer dat de serie volledig door Netflix wordt gemaakt en daarmee een volwaardige Netflix Original is. Dat is dan ook precies waarom we de serie op de tiende plaats zetten in onze beste Netflix 2019 series lijst.

  De seizoenen zijn overigens ook gewoon te koop bij bol.com.

  9. Ultraman

  Plek negen in onze lijst met beste Netflix 2019 series gaat naar de nieuwe anime die Netflix heeft uitgegeven op 1 april. De anime is gebaseerd op de gelijknamige manga die voor het eerst in 2011 verscheen in Japan. Het verhaal gaat over Shinjiro Hayata die ontdekt dat hij speciale krachten heeft omdat hij de zoon is van de voormalige Ultraman.

  Met deze kennis gaat hij de strijd aan tegen de krachten van het kwaad van buitenaf. Dit zorgt voor spektakel alom en dat allemaal door middel van prachtige animatie. Als je een fan bent van anime is het je zeker aan te raden om de 13 afleveringen van het eerste seizoen te kijken. Ze duren immers maar 25 minuten per stuk, dus ben je ook niet al te lang bezig.

  Netflix

  8. The Order

  Ook The Order mag niet vergeten worden wanneer we het over de beste Netflix 2019 series hebben. De nieuwe serie van Netflix kwam in maart uit en heeft nu al een tweede seizoen in de maak omdat het eerste seizoen zo goed beviel. De serie gaat over een student genaamd Jack Morton die zich aansluit bij een geheime sekte die hem leert om magie te gebruiken.

  Jack krijgt al snel meer op z’n plaat dan dat hij verwacht, want hij raakt verwikkeld in duistere familiegeheimen en een strijd tussen weerwolven en tovenaars. Het is de perfecte serie als je houdt van bovennatuurlijke dramaseries. De serie heeft op het moment nog maar tien afleveringen die maximaal 50 minuten duren, dus als je na de eerste aflevering nog niet verkocht bent kun je altijd iets anders gaan kijken. Al denken we dat je de serie wel tof gaat vinden.

  Netflix

  7. Dead to Me

  Op de zevende plek in onze lijst met beste Netflix 2019 series tot nu toe staat Dead to Me. Het is de nieuwe comedyserie van de makers van Anchorman en The Big Short, twee ontzettend grappige films en het ziet er naar uit dat die humor ook over is gekomen in Dead to Me. De serie gaat over twee vrouwen die compleet verschillend zijn en een bijzondere vriendschap vormen.

  Het gaat om de recentelijke weduwe Jen (gespeeld door Christina Applegate) en de eigenzinnige Judy (gespeeld door Linda Cardellini). De serie wordt als het ware gedragen door de dames, want de relatie die de twee opbouwen tillen deze serie naar het volgende niveau. Met slechts tien aflevering is het de perfecte serie om in een dag te bingewatchen, want de afleveringen zijn maar een half uurtje per stuk.

  Netflix

  6. Special

  Het is eigenlijk te simpel om te zeggen dat deze serie speciaal is, maar daar komt het eigenlijk wel op neer. Deze acht afleveringen tellende serie draait om de homoseksuele Ryan die op zoek gaat naar het leven dat hij altijd voor ogen had. Het klinkt niet erg speciaal, maar na één aflevering kun je eigenlijk niet meer stoppen.

  Het komt door de energie van Ryan O’Connell’s acteerkunsten als hoofdpersoon Ryan. Die is namelijk aanstekelijk en al snel merk je dat er meer achter het personage schuilt dan je op het eerste gezicht zou denken. Ryan is onzekerder dan je denkt en de achtbaanrit die je met hem meemaakt is het meer dan waard om te zien!

  Netflix

  5. Tuca & Bertie

  Op de vijfde plaats in onze lijst met beste Netflix 2019 series tot nu toe staat een animatieserie die te bizar is voor woorden. Tuca & Bertie gaat over twee vrouwelijke vogels die samen een appartement delen. Je zou denken dat Netflix een poging doet om de opvolger van BoJack Horseman te maken en eigenlijk is dat ook wel zo. Ten minste, als we kijken naar het talent achter de serie.

  Dat is namelijk in Tuca & Bertie ook van ongekend hoge kwaliteit. Stemmen worden ingesproken door Tiffany Haddish (Girls Trip), Steven Yeun (The Walking Dead) en Tessa Thompson (Thor Ragnarok). Met tien afleveringen van elk minder dan dertig minuten is dit dan ook zeker een serie die je moet gaan kijken. Het is één van de beste Netflix 2019 series die we zeker niet aan zagen komen om eerlijk te zijn.

  Netflix

  4. Russian Dolls

  De volgende serie in onze lijst met beste Netflix 2019 series tot nu toe zagen we wel aankomen, want we hebben het over Russian Dolls. De serie gaat over Nadia die gedurende de serie constant dood gaat tijdens hetzelfde feestje. Het doet een beetje denken aan Groundhog’s Day en Happy Death Day, maar dat is in een serie fantastisch om te zien.

  Vooral omdat Nadia wordt gespeeld door Natasha Lyonne, bekend van Orange is the New Black, en de serie zich alles behalve herhaald. Ondanks dat het personage constant dezelfde dag opnieuw beleeft, is het ontzettend moeilijk om te voorspellen wat er gaat gebeuren en zit je constant op het puntje van je stoel. Het is zeker een van de beste Netflix 2019 series die je moet kijken, ook al zijn we pas halverwege het jaar.

  Netflix

  3. Love, Death & Robots

  Een andere serie die je gegarandeerd moet kijken is Love, Death & Robots. Deze bijzondere anthologie animatieserie van Tim Miller en David Fincher is te bizar voor woorden, maar zo ontzettend goed. Elke aflevering behandelt een ander verhaal met andere personages, maar heeft wel op de een of andere manier iets te maken met liefde, de dood of robots.

  De 18 afleveringen die de serie telt hebben allemaal een andere lengte, waarbij de kortste slechts zes minuten duurt. De langste aflevering telt 17 minuten, maar om te beginnen is het misschien slim om de kortste aflevering eerst te kijken. Dan weet je direct of de thema’s en sfeer je aanspreken en kun je vervolgens de rest van de serie bingen.

  Netflix

  2. The Umbrella Academy

  Superhelden zijn compleet de rage vandaag de dag en dus is het niet gek dat Netflix zijn eigen superheldenserie heeft gemaakt. De Netflix Original heet The Umbrella Academy en is gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks. Het gaat over een familie vol superhelden die allemaal samenkomen om het mysterie rondom de dood van hun vader op te lossen.

  Dit gaat alleen niet al te gemakkelijk aangezien de familieleden niet zoveel met elkaar te maken willen hebben. Toch hebben ze geen keuze, want naast dat het mysterie opgelost moet worden, staat het einde van de wereld ook nog eens voor de deur. Flink wat werk voor de winkel dus en hoe dat er aan toe gaat zie je in de tien afleveringen van het eerste seizoen.

  1. Sex Education

  Het goud in onze lijst met de beste Netflix 2019 series gaat naar de comedyserie Sex Education. Deze serie zit bomvol humor op basis van een wel heel bijzonder verhaal. Het gaat namelijk allemaal om ongemakkelijke tiener Otis die seksadvies geeft aan zijn klasgenoten.

  Zijn moeder is namelijk een sekstherapeut, waardoor Otis leert van de beste en goed advies kan geven. Wat het alleen maar grappiger maakt, is dat Otis zelf nog wel maagd is en dus helemaal geen ervaring heeft met seks. Naast de grappige momenten valt er ook nog eens wat te leren van deze acht afleveringen-tellende serie, want er wordt een ontzettend realistisch beeld geschept van alle personages waardoor je al snel helemaal in het verhaal zit. Een echte aanrader dus!

  De beste Netflix 2019 series tot nu toe zijn pas het begin

  De beste Netflix 2019 series tot nu toe zijn pas een voorproefje van alles wat nog komen gaat. Netflix heeft nog een grote planning vol met fantastische series om naar uit te kijken. Denk aan het derde seizoen van Stranger Things of het vijfde seizoen van Black Mirror. Tot die tijd heb je het te doen met deze toppers en dat is zeker geen straf!

  Ben je nieuw bij Netflix? Dan hebben we de beste Netflix aanraders voor je om goed op weg te komen. Als je die series allemaal al gezien hebt, kun je natuurlijk ook de beste Netflix series van 2018 bekijken.

  Dit artikel is op 29 juni 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.