Foto: Adult Swim

Netflix is al jaren de marktleider als we het hebben over streamingdiensten en gezien het aanbod zo groot is, is dat niet zo vreemd. Je verdrinkt bijna in een zee van titels als nieuweling en zelfs veteranen die vertrouwd zijn met Netflix lopen weleens fantastische series mis. Met deze tien beste Netflix serie aanraders kun je in ieder geval een tijdje vooruit, want deze tijdloze toppers moet je zeker weten kijken!

10. Rick and Morty

De eerste titel op deze lijst met beste Netflix serie aanraders is Rick and Morty, een animatieserie over een gestoorde professor en zijn domme kleinzoon die avonturen beleven die tijd en ruimte doorbreken. Het doet denken aan een grofgebekte (en vele malen krankzinnigere) versie van Back to the Future en dat is niet zo gek. De makers hebben namelijk veel inspiratie opgedaan van de bekende films met Marty McFly.

Inmiddels zijn er drie seizoenen te vinden op Netflix die gezamenlijk voor 31 afleveringen zorgen vol knotsgekke avonturen. Wat de serie zo gemakkelijk maakt om te kijken, is dat de afleveringen maar een half uurtje duren. Hierdoor ben je zo door een seizoen heen. De serie is bedoeld voor iedereen boven de twaalf, dus laat de animatiestijl je niet afschrikken en begin met Rick and Morty kijken.