De 10 beste mobile games voor onderweg - De reis is zo voorbij

Article
woensdag, 14 maart 2018 om 15:55
de 10 beste mobile games voor onderweg de reis is zo voorbij 127591 5
Heb je een lange reis voor de boeg? Maak je dan maar geen zorgen, wij steunen je! Dit zijn namelijk de 10 beste mobile games voor onderweg. Als je deze speelt, ben je voor je het weet op plek van bestemming. Stiekem wenste je dat de reis nog wat langer duurde, dan kon je ongestoord verder met spelen!
Dit zijn de beste mobile games voor onderweg. Hier hebben we gekeken naar verschillende factoren, zoals hoe lang het leuk blijft, hoe verslavend het is en ook hoe goed de games zijn. Verder hebben een mix gemaakt van recente games en oude(ere) games.

10. Football Manager Mobile 2018 - 9,99 euro

Pak het notitieblok erbij, de map vol tactische aantekeningen en een power bank om zo lang mogelijk door te gaan, want we verplaatsen ons van de computer naar de mobiele versie van Football Manager. Een must have voor iedere voetbalfan en fan van Football Manager.
Het enige minpuntje is dat je voor het spel een tientje kwijt bent, maar dan heb je wel wat! De honderden uren die je al in Football Manager 2018 hebt gestoken kun je nu ongegeneerd in de mobiele versie stoppen. Haal die innerlijke Josep Guardiola maar weer in je naar boven!
127592

9. Candy Crush - Gratis

Mensen met een voorliefde voor puzzels zullen met Candy Crush wel even zoet zijn. Honderden levels van snoepjes verplaatsen en je bent er nog niet klaar mee. Het spel kan een zeer verslavend effect hebben en wie verslaafd is kan niet stoppen.
Daarom staat Candy Crush in het lijstje van beste mobile games voor onderweg. Raak verslaafd, stop niet met spelen en voilà, je bent op de eindbestemming! Nu is het alleen nog zaak om te kijken of je niet duizelig wordt van al die digitale snoepjes.
127593 1

8. Kingdom Hearts Union X - Gratis

Veel mensen hebben wel gehoord van Kingdom Hearts, de serie van games waarin personages van Disney en Final Fantasy te vinden zijn is nog razend populair. Het eerste spel kwam uit in 2002 voor de PlayStation 2 en kwam in 2015 voor het eerst naar de telefoon.
En je kunt Kingdom Hearts Union X gratis en voor niets ophalen. Daarnaast kun je ook nog eens online het gevecht aan gaan met de verschillende soorten personages. Al met al is Kingdom Hearts Union een must have voor de fan, zeker als hij of zij lang onderweg is!
127595

7. Smash Hit - Gratis

Wie gedurende zijn reis voor een x aantal uur een bevredigend geluid in zijn oor wil horen moet de game Smash Hit downloaden. In Smash Hit moet je namelijk met een bal alle glasplaten kapot maken om steeds verder te komen.
Het geluid van glas dat breekt zonder het gevolg dat je alle glasscherven moet opruimen is fantastisch. Een verslavend spel en dat komt niet alleen door het geluid. Smash Hit is ook heel leuk om te spelen, ook als je niet onderweg bent.
127597

6. Terraria - 5,49 euro

Of je Terraria nu op je Xbox, PlayStation, PC of mobiel speelt maakt niks uit, als je begint met spelen ben je voor je het weet uren verder. En laat van dit spel nou net een mobiele versie zijn voor zowel Android als iOS. De game is alleen niet gratis en kost je 5,50 euro.
Vechten, bouwen en mijnen. Dat is het devies in Terraria, de game die door velen wordt vergeleken met Minecraft. Terecht, maar Terraria is net wat anders. Je kunt het zien als dezelfde formule maar dan in een ander jasje.
127601

5. Stranger Things: The Game - Gratis

Fan van de Netflix Original Stranger Things? Dan is Stranger Things: The Game absoluut een van de beste mobile games voor onderweg. Al je favoriete personages uit de serie komen voorbij in dit spel en daarnaast is de app ook nog eens gratis te downloaden.
Het spel ziet eruit als een Gameboy game en dat zorgt ervoor dat het nostalgische Stranger Things nog meer goede jeugdherinneringen in je naar boven haalt. Er is ook van alles te doen in de mobiele game, zo moet je puzzels oplossen, vechten, dingen verzamelen en ga zo maar door.
127602 1

4. Mr Jump - Gratis

Voor wie op zoek is naar een uitdaging is bij Mr Jump aan het goede adres. Mr Jump is een van de beste mobile games voor onderweg want het spel staat garant aan competiviteit. Je zal hoe dan ook het volgende level halen, hoe lang je er ook mee bezig zult zijn.
In Mr Jump krijg je de besturing over een mannetje. De bedoeling is dat je zonder kleerscheuren het einde haalt en dit doe je door te springen. Hoe langer je het scherm ingedrukt houdt, hoe langer het mannetje in de lucht zal blijven. Klinkt makkelijk, maar download het spel maar en oordeel dan pas!

127603 1

3. Subway Surfers - Gratis

Het ontwijken van treinen, het oppikken van muntjes en een vingervlugheid dat na een tijdje flink op de proef wordt gesteld. Welkom bij Subway Surfers, het spel dat nog steeds door veel mensen dagelijks wordt gespeeld. Daarnaast wordt het steeds leuker hoe vaker je het speelt, aangezien je de punten makkelijker binnenhaalt als je elke dag Subway Surfers speelt.
Met dit spel moet je wel uitkijken. Wanneer je met je kleine broertje in de auto zit naar de plek van bestemming ben je met dit spel zo je telefoon kwijt voor een aantal uur. Kinderen zijn dol op dit spel. Maar ook als je wat ouder bent heeft Subway Surfers nog een verslavende werking op het brein.
127604 1

2. Temple Run - Gratis

Op de derde plek van beste mobile games voor onderweg dan: Temple Run. In de jaren heeft dit spel de titel klassieker wel verdiend, want het aantal uur dat mensen in Temple Run hebben gestopt is ongekend.
Temple Run heeft ook wat weg van Subway Surfers, alleen is het nog simpeler. Hier ren je weg voor apen en moet je over gaten springen en onder bomen duiken. In Subway Surfers ren je weg voor een bewaker en is het ontwijken van treinen de grootste prioriteit.
Jaren geleden was Temple Run alleen beschikbaar voor mensen met een iPhone, maar sinds een aantal jaar kunnen ook Android gebruikers aan de slag met de populaire mobile game.
127605 1

1. The Sims - Gratis

Op de eerste plek van beste mobile games voor onderweg: The Sims. Wie is er niet groot mee geworden? Het klassieke levenssimulatiespel van EA is nog steeds razend populair en nu ook verkrijgbaar op de smartphone.
Wil je dus weer een virtuele carrière maken in de voetbalwereld, dan kan dat nu ook op je telefoon! En met de kosten van 0 euro is The Sims het ideale spel om jou flink bezig te houden terwijl je onderweg bent naar de eindbestemming.

De beste mobile games voor onderweg

Dit zijn de 10 beste mobile games voor onderweg! Ben je niet zo van de spelletjes en ga je liever aan de slag met een andere apps. Bekijk dan eens de 10 beste apps voor onderweg.