De beste kinderfilms van 2019 om in de gaten te houden

  Het jaar 2019 is alweer aangebroken en het belooft een goed jaar te worden voor de beste kinderfilms. Wees gerust, het is namelijk ook een jaar waarin veel kinderfilms uitkomen waar wij al bekend mee zijn. Het nostalgievirus zal dus het hele jaar heersen en met kinderen heb je het beste excuus om een bezoekje naar de bioscoop te brengen.

  Dreamworks

  5. How To Train Your Dragon: The Hidden World

  Het is negen jaar geleden sinds de eerste How To Tame Your Dragon film uitkwam. Vier jaar later kwam het tweede deel uit en nu, vijf jaar na het tweede deel, zal het derde deel eindelijk uitkomen. De eerste trailer zag er gelijk al magisch uit. Hiccup heeft namelijk een verstopte wereld vol met draken gevonden.

  Deze wereld wordt uiteraard verkend, samen met Astrid en Tandloos. Dreamworks heeft in de trailer al een pareltje neergezet, een visueel oogappeltje met neongekleurde draken. Aangezien de films tot nu toe altijd kindvriendelijk en grappig voor volwassenen zijn geweest, is dit een van de beste kinderfilms om in 2019 met je kind in de bioscoop te zien.

  How To Train Your Dragon: The Hidden World draait vanaf 23 januari in de bioscopen.

  Walt Disney

  4. Toy Story 4

  Ondanks dat de eerste Toy Story film uitkwam in 1996, is de kans groot dat jouw kind de Toy Story franchise waarschijnlijk al heeft gezien. Zo niet, is daar nog altijd de tijd voor voordat het vierde deel in de bioscopen te zien is. De kans is ook groot dat jij bent opgegroeid met Toy Story, aangezien het bijna onmogelijk is om deze populaire Disney Pixar films te vermijden.

  Tot nu toe zijn er nog weinig details bekend over het verhaal van Toy Story 4. Het verhaal is al helemaal moeilijk uit de trailers te halen, aangezien de trailers alleen nog maar drie personages hebben geïntroduceerd. Des te leuker het waarschijnlijk wordt om op avontuur te gaan met Woody, Buzz en al zijn oude en nieuwe vrienden. Vandaar dat het waarschijnlijk een van de beste kinderfilms van 2019 zal worden.

  Toy Story 4 wordt op 21 juni 2019 in de bioscopen verwacht.

  Warner Bros

  3. Pokémon: Detective Pikachu

  Als er een ding is waar kinderen van houden, zijn het waarschijnlijk wel pluizige dieren. In dit geval is het niet echt een dier, maar Pikachu is in de aankomende live-action film pluiziger dan ooit. Wat overigens ook gelijk gecompenseerd wordt met de mannelijke stem van Ryan Reynolds, die de stem van Pikachu zal inspreken.

  Pikachu zal dit jaar op het grote doek verschijnen als een detective, waarbij de trailer gelijk weggaf dat deze film niet alleen geschikt is voor kinderen, maar ook een dosis humor zal bevatten. Het is een film die perfect is om in de meivakantie te zien met je kind en zal waarschijnlijk een van de beste kinderfilms van 2019 worden.

  Pikachu draait in de Nederlandse bioscopen vanaf 8 mei 2019.

  20th Century Fox

  2. Spies In Disguise

  Alle sequels en live-action films dit jaar zijn leuk, maar een nieuwe, originele film kan ook een grote meerwaarde hebben in de bioscopen. Met Will Smith in de hoofdrol als Lance Sterling, de “meest geweldige spion op aarde”, lijkt het erop dat 20th Century Fox een leuke, nieuwe animatiefilm neer zal zetten.

  De meeste schurken in kinderfilms zijn een beetje gek, maar deze zien ze vliegen. Alleen maakt dat ze niet gek, de spion die hen dwarsboomt is namelijk vermomd als een duif. Het lijkt een grappige film voor jong en oud te worden, waarbij 20th Century Fox een keer de concurrentie aangaat met Disney, Pixar en Dreamworks.

  Spies In Disguise zal vanaf 14 augustus 2019 in de bioscopen draaien.

  Disney Enterprises, Inc

  1. Frozen 2

  Het eerste deel van Frozen is voor de jongere generatie een van de grootste Disney films van de afgelopen jaren. Ondanks dat de film uitkwam in 2013, is de film nog steeds onwijs populair en zijn er nog genoeg jonge meiden te zien die verkleed zijn als Elsa of Anna. Als je een speelgoed of kledingwinkel voor kinderen betreedt, is het dan ook bijna onmogelijk om Frozen spullen te vermijden.

  Ondertussen zijn we zes jaar verder en zal Disney opnieuw je hart proberen te ontdooien met Frozen 2. De winterse film zal aan het einde van het jaar uitkomen en zal waarschijnlijk al onze hoofden opnieuw vullen met liedjes die eeuwig in je hoofd blijven hangen. Voor jou misschien niet ideaal, maar het is een film die je kind niet mag missen. Daarom is het een van de beste kinderfilms die je in 2019 met je kind in de bioscoop moet kijken.

  Frozen 2 draait vanaf 22 november 2019 in de bioscopen.

  Verwachtingen beste kinderfilms 2019

  Dit zijn onze verwachtingen voor de beste kinderfilms in 2019. Mocht je tot die tijd niet weten waar je je kind mee kunt vermaken hebben wij ook een lijst met de beste kinderfilms van 2018. Welke kinderfilms wil jij graag zien dit jaar?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.