Top 5 beste gadgets van 2019 om naar uit te kijken

  Innovatie is enorm belangrijk op het gebied van technologie. Tien jaar geleden konden we niet bedenken dat we konden gamen op laptops en dat we smartphones zouden hebben met een 6-inch scherm. En in 2019 gaat het alleen nog maar verder, want dit zijn de top 5 beste gadgets van 2019 om naar uit te kijken.

  Samsung

  5. Samsung Notebook Odyssey

  We trappen deze lijst met de top 5 beste gadgets van 2019 om naar uit te kijken af met een beestachtig goede gaming laptop. De Samsung Notebook Odyssey komt ergens aan het begin van 2019 uit, al is er nog geen specifieke datum en prijs bekendgemaakt. Wel is er een aantal specificaties van de nieuwe Odyssey gaming Notebook bekendgemaakt tijdens CES 2019. En dat zijn zeker niet de minste specificaties. Beter gezegd, met deze hardware kun je de nieuwste games op ontzettend hoge kwaliteit spelen.

  De Samsung Notebook Odyssey uit 2019 beschikt onder andere over de nieuwste videokaart van Nvidia. De Nvidia RTX 2080 - een van de beste videokaarten die op dit moment beschikbaar is - kan games als Shadow of the Tomb Raider en Assassin’s Creed Odyssey op het hoogste niveau aan. Daarnaast heeft de gaming laptop een Intel i7 processor, 16 GB RAM-geheugen, 256 GB SSD en 1 TB HDD. Tot slot heeft de Samsung Notebook Odyssey een Full HD 144 Hz scherm. Ideaal voor gaming dus! Voor deze gaming laptop ga je wel een flinke prijs betalen, maar dan heb je ook het beste van het beste.

  4. Jabra Elite 85H

  We gaan meteen door naar de gadget die net buiten de top drie valt in deze lijst met de beste gadgets van 2019. De Jabra Elite 85H is een noise canceling headphone met een flinke batterijduur. Over het algemeen gaat de aandacht in deze markt vooral uit naar de koptelefoons van Bose en Sony, maar Jabra brengt met de Elite 85H een uitstekende koptelefoon op de markt. Ook deze gadget werd tijdens CES 2019 aangekondigd.

  Een van de voordelen van de Jabra Elite 85H is zoals eerder al aangegeven de batterijduur. Deze koptelefoon gaat namelijk 32 uur mee, waardoor je hem zelfs tijdens een vlucht naar Nieuw-Zeeland de hele tijd kan gebruiken. Daarnaast zit er een ingebouwde voice assistent in, waardoor je je telefoon niet eens hoeft te pakken om het apparaat te besturen. Daarnaast houdt de Jabra Elite 85H heel veel geluiden tegen. Hierdoor heb je, wanneer je dat wil, geen last van de buitenwereld.

  3. Asus ZenBook S13

  Het gaat tegenwoordig in de smartphone-business vaak over de notch en de bezels van het apparaat. Met andere woorden: hoe groot is het scherm in verhouding tot de randen er omheen? Maar datzelfde geldt nu ook voor de nieuwste laptops. De Asus ZenBook S13 heeft een enorme smalle schermrand, waardoor de voorkant van het apparaat voor 97 procent uit scherm bestaat. En dat ziet er op het eerste gezicht prachtig uit!

  Die schermrand kan zo dun zijn omdat de camera hier niet in verwerkt zit. De camera steekt namelijk aan de bovenkant van het scherm uit. Je denkt misschien dat dit niet handig is, maar dat is het zeker wel. Het zorgt er namelijk voor dat je het scherm makkelijk kunt openklappen. Deze laptop zal vooral handig zijn voor het verwerken van tekst en het standaard internetgebruik, want de specificaties vallen in het niet in vergelijking met de Samsung Notebook Odyssey. Dat geeft niets, maar je moet wel weten wat je aanschaft.

  2. Matrix Powerwatch 2

  Smartwatches zijn enorm handige apparaten. Het wordt ons steeds makkelijker gemaakt! Een Apple Watch is een handig hebbedingetje, maar moet wel regelmatig worden opgeladen. Dat is uiteraard niet handig, want je horloge moet het eigenlijk altijd doen. Daar hebben de makers van de Matrix Powerwatch 2 iets op verzonnen. Deze smartwatch wordt namelijk volledig opgeladen door jouw lichaamstemperatuur en zonne-energie.

  Deze smartwatch is geschikt voor iOS en Android-apparaten. De smartwatch hoeft dus niet worden opgeladen, maar het apparaat heeft nog veel meer functies. De Matrix Powerwatch 2 heeft een LCD scherm, push notificaties, een hartslagsensor en de meest accurate calorieënteller in een smartwatch. Het slimme horloge kan ook worden gedragen in extreme omstandigheden, want de Matrix Powerwatch 2 is waterdicht tot wel 200 meter diepte.

  Samsung

  1. Samsung opvouwbare smartphone

  We zijn aangekomen bij de nummer een in deze lijst met de top 5 beste gadgets van 2019 om naar uit te kijken. Het is al een hele tijd bekend dat er een opvouwbare smartphone op de markt zal komen. Het is een kwestie van tijd voordat het zover is, maar tot die tijd kunnen we eigenlijk alleen nog maar speculeren. Wel is bekend dat Samsung bezig is met zo’n opvouwbare smartphone.

  Een opvouwbaar scherm hebben we nog niet eerder gezien en daarom is de hype inmiddels al groot rondom de nieuwe smartphone van Samsung. Het is nog niet bekend wat voor processor, camera, schermgrootte of gewicht het apparaat heeft. De opvouwbare smartphone van Samsung is dan wel de beste gadget die in 2019 gaat uitkomen, maar er is nog bar weinig over bekend. En dat maakt het misschien juist wel spannender...

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.