De twee teaser trailers zijn allebei ongeveer anderhalve minuut lang, waarbij er tot nu toe drie nieuwe personages zijn geïntroduceerd. Toch is er nog weinig informatie vrijgegeven over waar het verhaal van Toy Story 4 precies over zal gaan. Toy Story 4 werd voor het eerst aangekondigd in 2014, maar tot nu toe werd er nog heel weinig informatie gegeven over details van de film. We zijn alweer acht jaar verder sinds het derde deel van Toy Story is uitgekomen.

Tweede Toy Story 4 teaser trailer

In de tweede trailer zie je hoe de nieuwe personages Bunny (Jordan Peele) en Ducky (Keegan Michael-Key) reageren op de release van de trailer die afgelopen maandag uitkwam. Hierbij discussiëren ze eerst over het vierde deel van de film en doen zij de bekende personages van de Toy Story filmreeks na. Hierbij leggen ze de nadruk op Buzz Lightyear, waarna Buzz Lightyear komt en ze “laat zien hoe het moet”. Daarna maken ze Buzz Lightyear belachelijk.

Het lijkt een komisch duo te worden, maar of de personages van groot belang worden in de film is tot nu toe onbekend. Wel kunnen we al zien dat Bunny en Ducky bij een kermis staan, dit kan een hint zijn naar waar een deel van de film zich zal afspelen. De twee staan in een kermistent genaamd “Star Adventurer”, het lijkt erop dat dit een schiettent is waar mensen knuffels kunnen winnen.

Uitgesteld

Toy Story 4 zou oorspronkelijk in 2017 uitkomen, dat werd verteld toen de film in 2014 werd aangekondigd. Uiteindelijk is de film verder uitgesteld naar 2019, afgelopen maandag is met de eerste teaser trailer ook de releasedatum van Toy Story 4 bekendgemaakt. Fans kijken uit naar het vierde deel, Toy Story is al tijden een populaire Disney franchise. De film zal uitkomen op 21 juni 2019.