Frozen 2 release een feit volgens Disney

Wij deden al eerder bericht dat Frozen 2 in de maak is en de stemactrice van het hoofdpersonage gaf het ook al aan maar op de site van Entertainment Weekly is de release van Frozen 2 nu officieel bekendgemaakt.

De eerste film is gemaakt door Walt Disney Animations en kwam uit in 2013. De regisseurs waren Chris Buk en Jennifer Lee. Het verhaal is gebaseerd op het verhaal 'De Sneeuwkoningin' van Hans Christian Andersen. De film is de 53ste animatiefilm die van Disney komt.

De film draait om de prinses en troonopvolgster van Arendell Elsa en haar jongere zusje Anna. Elsa heeft magische ijskrachten, en door deze te onderdrukken en te vluchten zorgt ze er per ongeluk voor dat Arendell in een staat van permanente winter komt. Anna gaat op zoek naar haar zus om het probleem te verhelpen en ontmoet op haar weg naar haar grote zus toe een cast aan kleurrijke karakters.

Meer succes voor Frozen 2 release?

Frozen bleek een extreem populaire film te zijn. De film bracht meer dan een miljard dollar op, en de producten van de film zijn niet meer weg te denken uit speelgoed winkels. Ook werd de game door critici goed ontvangen en won de titelsong 'Let it Go' zelfs een Oscar.

Er zijn nog geen details bekend over wat er precies in Frozen 2 zal gebeuren. Frozen zal uitkomen op 29 november 2019 dus tot die tijd moeten fans nog even door de kou heen.