Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor maart 2021

Article
zaterdag, 27 februari 2021 om 14:00
xgn google image
Microsoft heeft de gratis Xbox Games with Gold voor maart 2021 uit de doeken gedaan en brengt ons weer vier gratis games komende maand. Deze maand gaan we aan de slag met bloeddorstige lama’s en knallen we ons suf met Metal Slug 3. Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor maart 2021!

Metal Slug 3

De eerste game die Microsoft ons gratis geeft als onderdeel van de Xbox Games with Gold voor maart 2021 is Metal Slug 3. De game is een arcademeesterwerk van SNK en laat je met een aantal karakters door verschillende levels rennen, terwijl je de gekste vijanden, van soldaten tot aan zombies, af moet knallen. De route kies je zelf en dat houdt de game interessant tot op het einde. Onderweg wisselt de actie af van lopen met een machinegeweer tot het rijden in een tank en zelfs vliegen in een straaljager. Metal Slug 3 is met meerdere spelers te spelen waarbij de actie alleen maar intenser wordt.
valaf1614175040

Vicious Attack Llama Apocalypse

Als je wel van het schieten bent, is de volgende gratis game ook wel wat voor jou. Vicious Attack Llama Apocaylpse laat je namelijk aan de slag gaan met mechs die het op moeten nemen tegen lama’s. De twin stick shooter stuurt de ene na de andere horde bloeddorstige wezens op je af die jou wel rauw lusten. Weet jij ze uit te schakelen en zo de Llamanati te bereiken? VALA is met maximaal vier spelers te spelen, waardoor de actie niet alleen intenser, maar ook chaotischer wordt.
warface lanceringstrailer voor xbox 360 55734

Warface: Breakout

Warface: Breakout is de volgende game in de line-up voor maart 2021. Deze online tactische First-person shooter richt zich voornamelijk op strakke gunplay en teamwork. In verschillende multiplayer maps zoals Slum District en Outskirts ga je aan de slag met je eigen arsenaal aan wapens. De verschillende modi in de game zorgen er voor dat je je geen moment verveelt en het feit dat je telkens weer nieuwe wapens voorgeschoteld krijgt in de winkel van de game, houdt het spelen telkens weer fris. Overwinnen jij en je team de andere spelers?
48967 bezig port royale 3 gold naar pc en playstation 3

Port Royale 3

Als vierde en laatste game brengt Microsoft komende maand Port Royale 3. De game neemt je mee naar de Cariben van de 17e eeuw. De koninkrijken van Spanje, Engeland, Nederland en Frankrijk vechten om de kolonies, terwijl jij aan de slag gaat om een succesvolle handelsroute op te zetten. De keuze die je daarbij krijgt is om een avonturier te worden of een echte handelaar. Elk pad heeft zijn eigen missies die je zomaar even 60 uur bezig houden, alleen of in multiplayer. De nieuwe wereld wacht op je!