Beste Instagram accounts om te volgen - de 10 leukste!

Article
donderdag, 26 juli 2018 om 15:15
beste instagram accounts om te volgen de 10 leukste 132531
Instagram kennen we bijna allemaal wel: het social media platform waar je foto's kan delen met anderen. Er zijn talloze grappige accounts te vinden die ons hardop doen lachen. Van schattige puppy's tot hilarische memes. Dit zijn de 10 beste Instagram accounts om te volgen!

10. @miserable_men

Op dit account zien we hoe mannen zich vermaken als ze mee gaan shoppen met hun vrouw. Of in dit geval, twee jongetjes wiens moeder ze waarschijnlijk heeft meegesleept naar haar shop-sessie. Dit bewijst maar weer dat een middagje shoppen door de meeste mannen wordt gezien als een grote straf. Oftewel: een uitzichtloze middag en veel verveling: dit zijn de "ellendige mannen" van Instagram!
132724

9. @tunameltsmyheart

Dit hondje is zó lelijk dat hij er schattig van wordt. De eigenaren van dit beestje maken dan ook gebruik van zijn uiterlijk en verkleden hem in allerlei outfits: van mexicaanse sombrero's tot Star Wars kostuums. Tuna houdt er veel fans aan over en heeft zelfs zijn eigen fan-art. Hi-la-risch.
132725

8. @shittyflute

Shittyflute is al een tijdje bekend op Youtube maar heeft dus ook een eigen Instagram-pagina! Op dit account worden blokfluit-parodieën gemaakt op zowel populaire hits maar ook op oude klassiekers. Check hier de parodie op Bad Romance van Lady Gaga! De slappe lach is gegarandeerd.
132727

7. @prissy_pig

Op dit account vind je de schattigste varken-familie ooit: moeder Prissy, vader Pop en hun biggetjes. Ze worden ook vaak aangekleed door hun eigenaren en dit levert de schattigste foto's op.
132728

6. @digbyvanwinkle

Nog meer lelijke honden! Dit is Digby, een hond met veel te lang (en ook best wel vies) haar, en een tong die altijd uit zijn mond hangt.
132729

5. @girleatworld

Op dit account eet Mel haar weg rondom de wereld. En bij reizen hoort natuurlijk ook lekker eten! Ze reist heel veel, en van elke plek waar ze komt maakt ze een foto met een bijpassend tussendoortje. En af en toe is het net alsof je zélf een reis rond de wereld aan het maken bent.
132730

4. @satiregram

De eigenaar van dit grappige account steekt de draak met alle andere Instagrammers op de wereld. En dan met name de hipsters die foto's plaatsen van de standaard dingen zoals een zonsondergang of een foto van je eten.
132731

3. @marniethedog

Marnie is de schattigste Shih Tzu op Instagram! Het hondje is al oud, namelijk elf jaar, en zijn baasjes stimuleren de volgers van het account dan ook om senior dogs de adopteren uit asielen. Marnie is onwijs schattig en het account staat vol foto's van het hondje in de meest bizarre situaties. Dit is dan ook zeker een van de beste Instagramaccounts om te volgen!
132732

2. @girlwithnojob

Claudia Oshry Soffer schuilt op Instagram onder de naam girlwithnojob en plaatst op haar account de leukste memes. En haar naam sluit perfect aan op haar content, want haar foto's bevestigen het feit dat ze best lui is (vandaar de naam "meisje zonder baan"). Ze is gewoon heel grappig en zeker een van de beste Instagramaccounts van het moment om te volgen.
132733

1. @jeremyveach

En ook dit account draait om een schattig hondje waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. Dit account draait namelijk helemaal om Norm en Jeremy, een mopshondje en zijn lieve baasje. Het baasje van deze hond houdt ervan om te reizen en neemt dan ook graag zijn hond mee op avontuur. Dit account staat vol schattige foto's van een mopshondje op prachtige bestemmingen!

Meer zoals deze beste Instagram accounts

Ben je net zo'n fan van Instagram als wij? Check dan hier ons lijstje met de beste Instagram tips om het meeste uit je app te halen. En bekijk hier onze beste tips voor je Instagram stories!

Populair Nieuws