Er zijn meer dan genoeg laptopmerken om uit te kiezen natuurlijk, want er is meer te vinden dan alleen Razer of Asus. Je hebt namelijk ook gewoon Acer, Origin of HP bijvoorbeeld die ook flinke gaming laptops aanbieden. Er is genoeg keuze uit de gaming laptop merken, dus schroom niet om even goed na te denken over je stem.

Op een gaming laptop kun je natuurlijk de nieuwste games in de beste kwaliteit spelen. Hierdoor kun je zelfs onderweg nog van de beste graphics en hoogste framerate genieten. Zo zijn er fantastische 4K laptops of misschien ben je meer van laptops die geschikt zijn voor eSports. De keuze is aan jou, zolang je maar kiest voor een merk!

Mocht je favoriete merk er niet tussen staan is dat natuurlijk geen probleem. We hebben ook de overig-keuze toegevoegd, waardoor je alsnog een stem uit kunt brengen. Laat dan in de reacties ook even achter wat wel je favoriete merk is.

Beste gaming laptop merk snel te vinden

Om het jullie gemakkelijk te maken, hebben we de gaming laptop merken voor jullie op alfabetische volgorde neergezet. Hierdoor hoef je alleen maar aan de eerste en soms tweede letter te kijken voor je bij je favoriete merk zit. Laat je stem horen en wie weet staat jouw favoriete gaming laptop merk wel op de eerste plaats. Volgende week kun je erachter komen wie er gewonnen heeft, wanneer we de resultaten van deze poll uitbrengen.

Poll: Wat is de beste gaming laptop merk?