Dit is de top 5 beste games van 2017 volgens jullie!

  De stemmen van de poll zijn allemaal geteld! Het was een hevig gevecht, maar er is uiteindelijk toch een winnaar uit de bus gekomen. En nee, we gaan alle stemmen niet nog een keer tellen. Dit zijn volgens jullie de beste games van 2017!

  Steam

  5. Wolfenstein II: The New Colossus

  Tijdens The Game Awards wist Wolfenstein 2 ook een prijs in de wacht te slepen en ondanks dat deze shooter niet op de eerste plek staat, is de game wel te vinden in de top 5 van beste games volgens jullie! Geen eerste plek, maar alsnog een eervolle plek.

  In Wolfenstein II kon je zoals vanouds weer heerlijk op alles en iedereen schieten. De Duitsers waren dan ook alles behalve veilig toen Blazkowicz zich weer kon uitleven met zijn favoriete wapens. Een fantastische game die terecht in dit lijstje te vinden is!

  Nintendo

  4. Super Mario Odyssey

  In onze Super Mario Odyssey review kreeg de game een mega hoog cijfer en daarmee was het volgens ons één van de beste games van 2017. Wij en jullie liggen dan ook niet zo ver van elkaar vandaan, want ook jullie vonden deze game heel tof! Vandaar is er voor Super Mario Odyssey een vierde plek in dit lijstje.

  Zoals we onderhand wel gewend zijn aast aartsvijand nummer één weer op prinses Peach, het liefje van Mario. Ondanks dat dit al sinds jaar en dag zo gaat in Mario wordt het nooit saai, want mede door de geweldige gameplay en prachtige wereld was ook dit Mario spel weer een succes.

  Nintendo

  3. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Een onvergetelijk avontuur, zo noemden we de game The Legend of Zelda: Breath of the Wild in onze review. Ook voor jullie was het spel een pareltje, want met een derde plek heeft de game een prima plek veroverd.

  Tijdens The Game Awards wist Zelda zelfs de prijs van beste game in de wacht te slepen, maar volgens jullie niet! De game kwam uit voor zowel de Nintendo Switch als de Wii U en liet ons weer een fantastisch kijkje nemen in de wereld van Zelda. Een prachtige open wereld, het is een Zelda game zoals je die nog nooit hebt gezien.

  PlayStation Store

  2. Horizon: Zero Dawn

  Een stukje Hollandse trots in de lijst! Dit actierollenspel is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Guerilla en is alleen te spelen voor de mensen met een PlayStation 4 in huis. Minder publiek dus, maar nog steeds hartstikke veel stemmen. De game greep net naast de eerste plek, maar heeft alsnog de mooie tweede plek!

  Het spel speelt zich af in een postapocalyptische wereld rond het jaar 3000. Een geweldige setting die visueel zeer aantrekkelijk is te noemen. Daarnaast biedt de wereld een groot aantal uitdagingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Een heuse topgame!

  Ubisoft

  1. Assassin's Creed: Origins

  Voor velen misschien een verrassing, maar Assassin's Creed Origins heeft veruit de meeste stemmen weten binnen te harken en is door jullie uitgeroepen tot de beste game van het jaar 2017!

  Na ietwat teleurstellende jaren op het gebied van Assassin's Creed kwam Ubisoft in 2017 terug met een dikke knaller: Assassin's Creed: Origins. Het spel speelt zich af in Egypte en laat de ware sluipmoordenaar weer in je naar boven komen en aan de hoeveelheid stemmen te zien zijn jullie zeker tevreden met de game!

  De beste games van 2017 - Een mooi rijtje

  Het is democratisch besloten, Assassin's Creed is volgens jullie de beste game van het jaar 2017. Nu zal natuurlijk niet iedereen het hier mee eens zijn. Dus, laat de discussie maar losbarsten hier beneden in de reacties!

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.