Wat is volgens jullie de beste game controller aller tijden? [poll]

    Het is weer donderdag en dat wil zeggen dat het tijd is voor de poll. Er zijn in de afgelopen 25 jaar enorm veel consoles uitgebracht. Iedere console kwam met een nieuwe controller. De originele PlayStation controller is anders dan de nieuwste DualShock controllers. Wat is volgens jullie de beste game controller aller tijden?

    In 1983 bracht Nintendo het Nintendo Entertainment System (NES) uit. In 1994 kwam de allereerste PlayStation uit en in 2001 werd de originele Xbox uitgebracht. We zijn inmiddels al weer meerdere generaties aan videogame consoles verder. En ieder van die consoles heeft een andere controller. Dat hoeft niet altijd veel te verschillen, maar in videogames draait het om de details.

    De beste game controller aller tijden

    Hieronder staan alle controllers van de populaire consoles van de afgelopen decennia. Ga jij voor de allernieuwste Wireless Dualshock 4 V2 controllers voor de PlayStation 4 om zweer jij toch trouw aan de controllers voor de GameCube? Laat het hieronder weten! De uitslag wordt over een week bekendgemaakt.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.