Wat is volgens jullie de beste film van 2018? [poll]

    Lekker een rustig avondje film kijken op de bank of een intense filmmarathon met je vrienden? Dan is er één belangrijk hoofdingrediënt, namelijk de film. In 2018 zijn er weer veel toffe films uitgekomen, maar welke film vinden jullie eigenlijk het beste?

    Dit jaar zat vol met de gaafste superhelden films, animatiefilms en zelfs een film uit het Harry Potter-universum. Voor de filmliefhebbers is 2018 een jaar om je vingers bij af te likken. Daardoor kan het wel heel moeilijk worden om een keuze te maken. Uit alle honderden films die er dit jaar zijn uitgekomen hoef je niet te kiezen, want wij hebben alleen de best gewaardeerde films in deze poll meegenomen.

    De beste film van 2018

    Ga jij voor de geweldige Avengers: Infinity War of kies jij toch voor Ralph Breaks the Internet? De keuze is helemaal aan jou. De antwoorden zullen de komende week worden verzameld. Op vrijdag zullen we de uitslag van de poll bekendmaken. Staat de beste film van 2018 volgens jou niet tussen de antwoordmogelijkheden? Laat het ons dan weten in de comments.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.