De beste EA Origin sales - Lage temperaturen, hoge kortingen!

Article
donderdag, 21 december 2017 om 17:38
xgn google image
Waar de Steam Winter Sales pas vanavond losbarsten, begint concurrent Origin al vroeg in de ochtend met het verlagen van prijzen op gigantisch veel games. Om het je wat makkelijker te maken, zetten wij de beste EA Origin sales voor je op een rijtje!

5. Command and Conquer Ultimate Collection

Ondanks dat de kans op een nieuwe titel binnen de Command and Conquer franchise waarschijnlijk nooit gaat komen, kan je nog steeds genieten van de bestaande games. Of je nu als Amerika China tot pulp wil knallen in Generals, of het omgekeerde wil doen in Red Alert: met de Ultimate Collection krijg je alle 17 Command and Conquer titels in jouw gamebibliotheek!
Voor een potje tegen vrienden moet je uitwijken naar Hamachi of C&C Online (een platform gemaakt door spelers van de games), maar krijg je wel de mogelijkheid om gouden oude tijden te herleven. Zeker één van de beste EA Origin sales deals als je van strategiegames houdt!
123595

4. Batman Arkham Asylum

Niet alleen bundels met games behoren tot de beste EA Origin sales deals, ook individuele titels krijgen genoeg korting om interessant te zijn. Wat bijvoorbeeld te denken van Batman Arkham Asylum, een game die een dikke 9 kreeg in onze review?
Voor net geen vijf euro mag je in de laarzen van onze gemaskerde vriend stappen en orde moeten herstellen in het gesticht van Arkham. Aangezien een groot deel van de bewoners daar door jouw toedoen zit, zal er flink wat moeten worden geknopt om dit voor elkaar te krijgen. Laat dat nu precies zijn waar de vleermuisman goed in is!
123596

3. Need for Speed Payback

Voor een game die pas net een maandje uit is, is dertig euro niet bepaald de hoofdprijs. En dat voor een game die in onze review toch een prima 7 wist te behalen. Voeg daar ook de wijzigingen aan toe die EA introduceerde na het microtransactie debacle en je ziet waarom Payback in de lijst met beste EA Origin sales staat.
Eén van de voornaamste minpunten in de meest recente Need for Speed titel, was het gedwongen moeten grinden voor punten om progressie te kunnen maken. Want het was dat of de portemonnee trekken. Na de discussie over de microtransacties in Battlefront 2, besloot EA ook die van Payback aan te pakken en drastische maatregelen te nemen om het spelers meer naar de zin te maken!
123597

2. Battlefield 1

Waar de nieuwste Call of Duty gamers weer eens meeneemt naar de Tweede Wereldoorlog, doet Battlefield 1 dat voor de eerste oorlog der oorlogen. Van loopgraaf naar loopgraaf baan je je een weg door vijanden terwijl de kogels je om de oren vliegen. En voor nog geen twintig euro kan je deelnemen aan deze strijd der grootmachten!
Aangezien er flink uit is gepakt met uitbreidingen en shortcut kits, zijn ook luxere versies van Battlefield terug te vinden in de EA Origin sales. Voor 24 euro krijg je de standaard game, alle DLC en een aantal bonussen. En dat terwijl de Season Pass los al 15 kost!
123598

1. Mass Effect Trilogy

Drie voor de prijs van één is in de meeste gevallen al een goede deal. Als je dan ook nog eens drie top titels in een trilogie doet, dan is dat het zeker. Voor net geen twintig euro zijn de eerste drie delen van de Mass Effect serie namelijk te halen in de EA Origin sales!
De meest recente Mass Effect, Andromeda, zit niet bij de trilogie inbegrepen, maar is tijdens de EA Origin sales wel behoorlijk afgeprijsd. De Deluxe Edition is momenteel maar 25 euro en daarvoor krijg je een game die in onze review al een puike 9 kreeg. Kleine schoonheidsfoutjes die het spel teisterden rondom de launch, zijn ondertussen weggewerkt!

De beste EA Origin sales – Wat wekt jullie interesse?

Niet alleen games van de hand van EA zelf zijn in de mats. Ook een aantal Ubisoft titels zijn met flinke kortingen terug te vinden in de winkel van Origin. Onze vraag aan jullie is dan ook welke games jullie tijdens de sales gaan halen. Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws

Laatste Reacties