De beste Steam Winter Sales - Valve speelt voor Kerstman!

  Ho ho ho! Het is alweer bijna Kerst en dat betekent natuurlijk torenhoge kortingen op veel Steam games. Van gloednieuwe titels tot gouden oude, alles is in de mats. Wij zetten in deze special de beste Steam Winter Sales voor je op een rijtje!

  5. Prison Architect (€6,99)

  In onze review over het nieuwste Prison Break seizoen, kan je lezen hoe het Michael Scofield en zijn broer vergaat na hun ontsnappingsavonturen. In de game Prison Architect kan jij laten zien dat je wel een fatsoenlijke omheining neer kan zetten waar niemand uit kan ontsnappen. Of je zorgt ervoor dat geen van jouw gevangen een reden heeft om weg te willen uit het luxe resort!

  Het bouwen van een celblok, het plaatsen van een hek en het binnen laten komen van gevangenen is natuurlijk pas de eerste stap. Je zal barakken moeten kopen om bewakers te stationeren, wachttorens voor veiligheid en natuurlijk een keuken om eten te serveren. Alles kost geld en geld groeit niet aan bomen, dus keuzes zullen gemaakt moeten worden alvorens je een hypermoderne gevangenis hebt staan. Zeker één van de beste Steam Winter Sales!

  4. Prey (€19,99)

  In het eerste kwartaal van dit jaar kwam na jaren wachten eindelijk weer een Prey game uit. In de titel neem je het als proefkonijn op tegen mysterieuze wezens die het hebben voorzien op de mensheid, dus zal je flink aan de bak moeten om de ondergang van jou en jouw soortgenoten te voorkomen.

  Met zowel keiharde actie, als hier en daar wat horror én de toevoeging van flink wat exploreermogelijkheden, en je snapt waarom Prey voor een lage prijs niet kan ontbreken in de lijst met beste Steam Winter Sales. Mocht je nog niet zijn overtuigd, dan kan je in onze Prey review lezen waarom Prey een dikke 8.5 verdient!

  3. Styx Shards of Darkness (€15,99)

  Je innerlijke kleptomaan loslaten in titels als Skyrim, Fallout en Thief is natuurlijk hartstikke leuk, maar in Styx kan je daar ook nog eens een behoorlijke dosis moorden bijgooien. En je mag in de glibberige huid van een goblin stappen!

  In het uitdagende tweede deel van Styx, mag je als klein goblinnetje wederom alles dat glimt in je zakken proppen en fantasie wezens een kopje kleiner maken. Als Thief en Assassin’s Creed helemaal je ding zijn, dan mag Styx Shards of Darkness niet in je Steam bibliotheek ontbreken. En daarom natuurlijk ook niet in de lijst met de beste Steam Winter sales!

  2. Zombie Army Trilogy (€8,39)

  Net als in de eerder vandaag begonnen EA Origin sales, kennen de Steam Winter sales een flinke hoeveelheid bundels. Want waar losse games behoorlijke kortingen krijgen, is er weinig beter dan een complete bundel met meerdere titels tegen een lage prijs binnen hengelen. De Zombie Army Trilogie is er daar één van!

  Waar je voor nog geen tientje een solo versie van de bundel kunt kopen op Steam, draait het in Zombie Army maar om één ding: overleven, en dat doe je natuurlijk met je vrienden. Hoewel je prima in je eentje kan staan tegen hordes ondode oosterburen, kan je net zo goed drie vrienden porren om het avontuur met jou aan te gaan. De 4-pack heeft daarom een zo mogelijk nog hogere korting!

  1. Steam Controller + Link (€38,10)

  De strijd der controllers is er eentje die ongetwijfeld nog vele jaren zal duren. Maar voor de PC is er eigenlijk maar één controller overal voor geschikt is, namelijk die van Steam zelf. Combineer deze met de Steam Link en je kan op elke TV al je Steam games spelen!

  De layout van de controller is er wel eentje om aan te wennen. Niet langer zitten de standaard vier knoppen aan de rechterkant, maar meer naar het midden en beneden. En in plaats van een tweede thumbstick, moet je het toen met een kleine touchpad. Dat biedt wel veel meer mogelijkheden voor het spelen van andere soorten games dan shooters!

  De beste Steam Winter Sales volgens jullie!

  Met de koude winterdagen (en sneeuw) in aantocht, is het de juiste tijd om weer flink wat games in de slaan en de periode ongeschonden door te komen. Onze vraag aan jullie is dan ook welke games jullie zeker gaan halen tijdens de Steam Winter Sales. Laat het ons weten in de comments!

  Prison Architect

  Verkijgbaar vanaf 6 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.