Top 5 beste E3 2019 Bethesda persconferentie aankondigingen

  Microsoft heeft het spits mogen afbijten qua persconferenties en nu is het de beurt aan Bethesda. De ontwikkelaar en uitgever liet veel moois voorbijkomen bij haar persconferentie, zoals DOOM Eternal en zelfs twee nieuwe IP's. Je leest het in de top 5 beste E3 2019 Bethesda persconferentie aankondigingen!

  5. Fallout 76 krijgt battle royale modus

  We beginnen de top 5 beste E3 2019 Bethesda persconferentie aankondigingen met het nieuws rondom Fallout 76. Voor Bethesda is de lancering van de game, en de daaropvolgende maanden, allesbehalve soepel gegaan en de ontwikkelaar werkt dan ook hard om het spel te laten werken en spelers ervan te laten genieten.

  Daarvoor zijn er al meerdere gratis updates uitgekomen die Fallout 76 moeten verbeteren en tijdens de persconferentie liet Bethesda weten dat er nog meer nieuws naar Fallout 76 komt. Zo is er de Wastelaners update die ervoor gaat zorgen dat er straks NPC's te vinden zijn in de wereld van Appalachia. Naast deze toevoeging zal er ook een battle royale modus naar de game komen.

  Vanaf de herfst kunnen 52 spelers in de Nuclear Winter modus ronddwalen, schieten, rennen en elkaar het leven zuur maken of met elkaar strijden tegen andere gamers. Het uiteindelijke doel is om de nieuwe overseer van Vault 51 te worden en daarvoor heb je zelfs nucleaire bommen tot je beschikking.

  Bovendien is Fallout 76 vanaf 10 juni tot en met 17 juni gratis te spelen voor iedereen.

  4. Ghostwire Tokyo onthulling

  Niet alleen de al uitgekomen titels of aangekondigde games kregen aandacht, er was zelfs ruimte voor nieuw materiaal! Zo kwam ineens Shinji Mikami het podium van Bethesda tijdens de persconferentie oplopen om zijn nieuwe project aan te kondigen. De maker van The Evil Within en The Evil Within 2 liet weten bezig te zijn met een nieuwe paranormale game genaamd Ghostwire Tokyo.

  Aan jou de taak om een stad van een nieuw, raar kwaad te bevrijden. Daarvoor kan jij gebruik maken van mysterieuze krachten die jouw personage ook heeft. Het motto van de game is dan ook om niet bang te zijn voor het onbekende, maar er tegen te vechten.

  Een releasedatum voor Ghostwire Tokyo is niet bekendgemaakt.

  3. Eerste uitbreiding RAGE 2

  RAGE 2 is drie weken geleden uitgebracht, maar toch werd de game nog even in de spotlights gezet bij de Bethesda persconferentie. Want de uitgever liet namelijk weten dat de over-de-top shooter van Avalanche Studios en id Software een uitbreiding gaat krijgen, genaamd Rise of the Ghosts, die later dit jaar moet verschijnen.

  Voordat Rise of the Ghosts verschijnt, zijn er wekelijkse content updates die nieuwe cheatcodes brengen, voertuigen, game modi, vijanden en zelfs mechs. Daarnaast werken de twee ontwikkelaars ook aan Rise of the Ghosts, een uitbreiding die een nieuwe verhaallijn, nieuwe wapens, krachten, nieuwe gebieden en een gevaarlijke, vijandelijke factie aan de game zal toevoegen.

  Rise of the Ghosts moet later dit jaar verschijnen. RAGE 2 kreeg in onze review een 8.

  2. Deathloop aangekondigd door Arkane Studios

  Een andere verrassing bij de Bethesda persconferentie was de opkomst van Arkane Studios. De maker van Dishonored en Prey heeft ontwikkelaar MachineGames nog geholpen met de productie van Wolfenstein: Youngblood, maar blijkbaar heeft de studio haar vizier al op iets anders gericht. En dat andere blijkt Deathloop te zijn, een first-person actie-game die vele Arkane-elementen zal bevatten.

  De game draait om Colt en Julianna die gevangen zitten op het eiland Black Reef. De twee hoofdpersonen kunnen elkaars bloed wel drinken en doen dat dan ook vaak in de trailer, die je hierboven kunt zien. Colt en Julianna vermoorden elkaar meerdere keren, maar keren telkens terug tot leven. Deathloop belooft een bijzondere game te worden met een "verbluffend" verhaal.

  Een releasedatum voor Deathloop is nog niet bekendgemaakt.

  1. DOOM Eternal release

  Het grootste nieuws van de Bethesda persconferentie was toch wel de aankondiging van de DOOM Eternal release. De game werd vorig jaar uit de doeken gedaan op de E3 en is er nu een releasedatum. Gamers hoeven niet lang te wachten om weer vele demonen op brute manier uit te schakelen, want vanaf 22 november kan jij naar hartelust demonisch gespuis neermaaien.

  De game belooft meerdere nieuwe gameplayelementen, zoals platformsecties en nieuwe power-ups, maar ook een nieuwe multiplayer modus. De modus, die battlemode heet, draait om twee spelers die als demonen het leven van de DOOM Slayer moeilijk moeten maken. Eén gamer zal het dus opnemen tegen andere spelers en dat belooft epische gevechten. Meerdere details zal ontwikkelaar id Software bekendmaken bij QuakeCon, wat in juli wordt gehouden.

  Meerdere games bij beste E3 2019 Bethesda persconferentie aankondigingen

  Dit zijn volgens ons de top 5 beste E3 2019 Bethesda persconferentie aankondigingen. Wat zijn volgens jou de hoogtepunten van de Bethesda persconferentie? Laat het weten in de reacties hieronder!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.