De beste drinkflessen voor geeks en gamers!

Article
zaterdag, 14 mei 2022 om 16:00
2022 05 13 paladone minecraft bottlef1652453028
Het weer begint warmer te worden en dan worden we toch net iets vaker losgerukt van onze games en films. Maar als je bij warm weer naar buiten gaat is het wel belangrijk om vocht mee te nemen. Als je dat met één van deze drinkflessen doet kun je zelfs nog steeds je films en games een beetje bij je dragen.

Minecraft

Minecraft is misschien wel één van de bekendste games ooit. Je zou zelfs kunnen beweren dat het de grootste game van de jaren 10 van deze eeuw is. Wie Minecraft gespeeld heeft vergeet het nooit meer en als je het niet hebt gespeeld herken je het evengoed.
Dat komt natuurlijk deels door de alle bekende sprites uit de game. Het zwaard, de verschillende harnasdelen, de dynamiet: stuk voor stuk iconisch. Je ziet ze dan ook allemaal terug op deze drinkfles en het is een erg leuke decoratie.
2022 05 13 paladone ps5 bottlef1652453180

PlayStation 5

Als je het woord ‘uitverkocht’ opzoekt in de dikke van Dale staat daar een foto van de PlayStation 5. Vrijwel alles rondom de console is beter verkrijgbaar dan het apparaat zelf. Dat geldt voor games maar ook zeker voor accessoires.
Nu denk je bij een PS5-accessoire waarschijnlijk aan bijvoorbeeld een DualSense of een 3D Pulse headset. Maar deze waterfles kun je er ook onder rekenen, als je dat zou willen. Het is ook nog eens goedkoper dan zo’n DualSense.
2022 05 13 paladone the batman bottlef1652453281

The Batman

Bij de aankondiging dat Robert Pattinson Batman ging spelen was er de nodige skepsis. Als je kijkt naar zijn bekendste rollen is dat begrijpelijk te noemen. Maar toch zou je denken dat juist Batman-fans inmiddels wel weten dat een onverwachte casting geen slechte casting is.
Hoe het ook zij, The Batman is een uitstekende film geworden. We kunnen ons dan ook zo voorstellen dat je het wel ziet zitten om je water uit een The Batman-fles te slurpen. Als een andere fan het ziet begint het misschien ook een leuk gesprek. Bijvoorbeeld over hoe grappig het is dat iemand die zijn geld verdient met acteren in deze film heel anders was dan in die andere film die je niet leuk vond.
2022 05 13 paladone super mario bottlef1652453459

Mario

We zijn natuurlijk allemaal bekend met Mario. Deze loodgieter weet alles van water en waar het wel en niet hoort. Bovendien weet Mario door al dat springen als geen ander dat “Hydrate or Diedrate” helemaal waar is.
Die slogan past niet heel goed bij Mario’s imago, dus voor deze fles is een andere gevonden: “Power Up!” Dat klinkt een beetje alsof er iets anders dan water in de fles zit. Dat zou je natuurlijk ook kunnen doen, maar als je echt uitgedroogd bent komt een slok water al dicht in de buurt van een power-up.
2022 04 29 paladone star wars bottllef1651245035

Star Wars

Merchandise is er in allerlei soorten en maten. Voor een franchise zou oud, bekend en populair als Star Wars is dat nog eens dubbel het geval. Maar veel merchandise is uiteindelijk puur decoratief, dus het is ook wel eens mooi om iets nuttigs te kunnen kopen.
Bovendien is het het lot van elke Star Wars-hoofdpersoon om een keer een woestijnplaneet te bezoeken. We kunnen je dan ook garanderen dat iedereen in Star Wars je aan zou raden om deze, of een andere waterfles te kopen. Probeer er maar niet tegenin te gaan, want daar weten de Jedi wel raad mee.
2022 05 13 pyramid interational the witcher bottlef1652453723

The Witcher

Een ontwerp voor een mooie waterfles hoeft niet ingewikkeld te zijn. Soms ben je al goed op weg met een zwarte achtergrond en een paar symbolen. Dat is ook de gedachtegang die ze bij deze fles van The Witcher hebben gehanteerd.
We weten niet of water nou echt dé drank is die bij The Witcher past. Veel personages uit deze franchise zullen je waarschijnlijk eerder wijn aanraden. Als je wil kun je dat ook in deze fles stoppen, ons hoor je er niet over.
2022 04 21 mario kart paladone waterflesf1650553679

Mario Kart

Het is een verleidelijke gedachte dat racen een zittende sport is en je dus niet zo op je watergehalte of te letten. Maar het feit is dat je gewoon bij elke inspanning vocht verliest. Het besturen van een kart is daarop geen uitzondering.
Mocht je dus intensief gaan Mario Karten, dan kun je van binnen nat blijven met deze waterfles. Overigens is het ook handig als je in het echt auto gaat rijden. We weten allemaal hoe warm een in de zon geparkeerde auto kan worden.
2022 05 13 paladone jurassic park bottlef1652453933

Jurassic Park

Net als bij the Witcher zijn de ontwerpers van deze fles voor een eenvoudig maar stijlvol ontwerp gegaan. Dat past ook ergens wel bij Jurassic Park: de dino’s zijn niet zo bezig met ingewikkelde ontwerpen. Ze hebben maar één zorg: water.
Nu denk je misschien: “Water? Ik dacht dat de dino’s in Jurassic Park juist bezig waren met eten”. Dat klopt, maar al die mensen die werden verslonden bestonden voor zo’n zeventig procent uit water, dus een rauw mens zou ook goed moeten zijn voor de dorst. Voor een dino is een mens een soort komkommer.
2022 05 13 paladone playstation bottlef1652454191

PlayStation

We hebben de PlayStation 5 al even behandeld als iets wat een mooie waterfles op kan leveren. Maar misschien ben jij gewoon heel erg fan van alle PlayStation-generaties. In dat geval is deze fles misschien iets voor jou.
Je vindt hier geen wit met blauw dat verdacht veel doet denken aan de PS5. Nee, hier vind je de bekende symbolen op een zwarte achtergrond. Het is stijlvol, ingetogen en misschien onderhand een beetje saai aan het worden.
2022 05 13 paladone nes botlef1652454314

NES

Er waren games voordat de NES uitkwam. Maar deze dappere grijze schoenendoos staat toch wel aan het begin van wat we tegenwoordig zien als game-console. NES-games vallen helaas niet meer altijd in de smaak, maar we kennen weinig mensen die het apparaat niet minstens een warm hart toedragen.
Uiteraard ontkom je er als je zo iconisch bent niet aan dat er overal en nergens afbeeldingen van je te vinden zijn. En jawel, er is een waterfles met een NES-controller. Gelukkig is een waterfles van zichzelf al langwerpig, dus het ziet er nog wel aardig uit ook.