Suicide Squad Kill the Justice League onthuld met reveal trailer

  Tijdens het DC FanDome event regende het onthullingen. Zo werd de nieuwe Suicide Squad game getiteld Kill the Justice League onthuld met een reveal trailer. Hierin is direct te zien wie de teamleden zijn.

  Warner Bros. toonde tijdens het DC FanDome event de eerste beelden van Suicide Squad: Kill the Justice League. De game laat je met 1 tot 4 spelers in de huid kruipen van Harley Quinn, Captain Boomerang, King Shark of Dead Shot. Als er met minder dan 4 spelers gespeeld wordt zal de computer de overige karakters besturen, zodat je altijd met de hele squad op pad bent. Je kunt tijdens het spelen tussen de karakters wisselen om zo optimaal gebruik te maken van ieders krachten.

  De reveal trailer toont Metropolis dat aangevallen wordt Brainiac. Het is aan de leden van Task Force X, ofwel Suicide Squad om hem en zijn bad guys te stoppen. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan in de actiegame. Na een tijdje dook in de trailer Superman namelijk op die overgenomen is door Brainiac. En hij belooft geen lieverdje te zijn.

  Kill the Justice League reveal trailer zet Arkham reeks voort

  Sefton Hill van ontwikkelaar Rocksteady games wist na het tonen van de trailer te melden dat Kill the Justice League een voortzetting is van de Arkham reeks. Qua gameplay zal de game een hybride zijn van de vorige games en een third-person shooter. Ieder personage heeft daarbij zijn of haar eigen skills waarmee ze los kunnen gaan in de open wereld van Metropolis.

  Suicide Squad: Kill the Justice League komt in 2022 uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X en PC.

  Eerder toonde Warner Bros. Al beelden van de komende Batman-game Gotham Knights. Deze game komt in 2021 al uit voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en PC.

  Suicide Squad: Kill the Justice League

  Verkijgbaar vanaf 2022

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.