Fear the Walking Dead seizoen 6 poster toont lot van Morgan

News
maandag, 24 augustus 2020 om 11:00
fear the walking dead morganf1602670880
Fear the Walking Dead seizoen 6 belooft flink duister te worden. De serie zal behoorlijk wat wendingen krijgen in het komende seizoen. Eentje lijkt met The Walking Dead karakter Morgan te maken. Op een poster lijkt hij namelijk een Walker te zijn geworden!
De nieuwste poster voor Fear the Walking Dead seizoen 6 toont Morgan met een verontrustend uiterlijk. Hij heeft een baard en kijkt niet al te vriendelijk. Daarbij zijn zijn ogen bloed doorlopen. Daarbij staat in rode letters op de poste ; The Past is Dead'. Dit zou kunnen wijzen op een gruwelijk lot voor Morgan die er in seizoen 5 van de serie niet al te best voor stond. Zou Morgan een Walker worden of is hem een ander gruwelijk lot beschoren?
Lennie James, de acteur die Morgan vertolkt, vertelde dat hij niet kan wachten tot kijkers ontdekken wat de serie voor hem en de rest van de groep in petto heeft. Het seizoen zal volgens Morgan voor veranderingen zorgen. Iets waarmee hij wellicht doelt op de poster die zender AMC vrijgegeven heeft. Morgan verteld daarbij: "Sommigen zullen rijzen en sommigen zullen vallen. Niemand blijft hetzelfde."

Fear the Walking Dead seizoen 6 wordt heftig

In het vierde en vijfde seizoen van Fear the Walking Dead zagen we hoe de groep van elkaar gescheiden raakte. Zo raakten June en John door The Pioneers van elkaar gescheiden, waardoor ze er alleen voor staan in de gevaarlijke wereld. Dit levert volgens June actrice Jenna Elfman flink wat wendingen op. Dit vertelde ze in een uitzending van Talk Dead to Me. Daarbij vertelde ze dat er heftige dingen te gebeuren staan, waardoor mensen 'veranderen'. Of dit slaat op de nieuwe poster die nu uit is gekomen met Morgan, is niet bekend.
Fear the Walking Dead seizoen 6 begint op 11 oktober. De serie zal in Nederland te zien zijn via Amazon Prime Video.