Warner Bros. onthult Gotham Knights met reveal trailer

  Tijdens DC Fandome onthulde Warner Bros. Montréal de nieuwe Batman game. De game is de langverwachte game in Gotham Knights, waarin Batman dood blijkt te zijn.

  Gotham Knights wordt ontwikkeld door Warner Bros Montréal en moet in 2021 voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en PC uitkomen. Dit keer zal niet Batman de hoofdrol hebben, maar is de spotlight voor de andere helden in Gotham weggelegd. In de reveal trailer die werd getoond tijdens DC Fandome is Bruce Wayne te zien die meldt dat hij dood is en daarmee ook Batman.

  Hoe hij precies is omgekomen wordt niet direct duidelijk, maar wel dat Batman zelfs voor zijn eigen dood een plannetje heeft. Hij vraagt Robin, Batgirl, Red Hood en Nightwing om de stad te beschermen voordat het criminele gespuis alles overneemt. Het team zal het tijdens de game onder andere op moeten nemen tegen de Court of Owls.

  Na reveal trailer direct gameplay beelden van Gotham Knights

  Na de trailer kwam direct een gameplayvideo met pre-Alpha beelden voorbij. Hierin is te zien dat de helden allemaal een eigen soort vervoer hebben. Batgirl zal zich verplaatsen met haar Batcycle, terwijl Robin een satelliet gebruikt om korte afstanden te teleporteren. Beide superhelden zijn in de trailer op weg naar Mr. Freeze is. Zodra ze daar zijn krijgen we ter zien wat we van een baasgevecht in de game mogen verwachten.

  Daarnaast krijgen we te zien dat de game alleen gespeeld kan worden of met in ieder geval twee spelers in een co-op modus. Bekijk de trailer hieronder:

  Bekijk na de toffe trailer ook de gameplaybeelden uit de game in de video hieronder:

  Er doen al langer geruchten de ronde over Gotham Knights. Een paar dagen geleden door er een nieuwe teaser op via Twitter met daarin het Court of Owls logo. Dit leidde uiteindelijk naar een pagina die hints bevatte. Op de pagina is inmiddels meer informatie te vinden, maar zelfs nu we weten dat het om Gotham Knights gaat is het geheel op de pagina cryptisch.

  Een melding over de Suicide Squade game waaraan Rocksteady werkt is tot nu toe nog uitgebleven. DC Fandome duurt nog even en we verwachten dan ook snel nieuws te krijgen over deze game waarin de maker van de Arkham reeks meer vertelt over de Kill the Justice League-game.

  Gotham Knights

  Verkijgbaar vanaf 2021

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.