Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 26 november 2017 om 10:33
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Theo

Het was natuurlijk Black Friday afgelopen vrijdag. Dé dag om compleet los te gaan wat betreft games kopen. Maar wat als je al een backlog van een kilometer hebt? Dan koop je natuurlijk nog steeds een berg games om eng van te worden.
Dat heb ik dus gedaan. Ik heb heel veel games gekocht die ik digitaal al had, maar waar ik graag een disc van wilde. Maar ik heb ook een aantal toffe nieuwe games aan mijn collectie toegevoegd. The Last Guardian en Sonic Forces bijvoorbeeld. Komend jaar verveel ik me in ieder geval geen moment als het aan mijn gamelijst ligt.
last guardian gekocht

Lucas

Black Friday heeft ervoor gezorgd dat ik weer een bovengemiddeld geldbedrag heb uitgegeven dan ik normaal doe. Zo heb ik de oude squad bij elkaar geroepen en hebben we eindelijk samen Call of Duty: WWII gekocht. Daarnaast heb ik ook een nieuwe controller gekocht en Gears of War 4. Eindelijk!
De verleiding was groot om nog L.A. Noire en/of Hitman te kopen, maar het laatste wat ik heb gekocht tijdens het koopjesfestijn is The Dark Knight trilogie op Blu-Ray! Voor maar 12.99 kon ik hem niet laten liggen, ondanks dat ik The Dark Knight Rises al heb. Als klap op de vuurpijl heb ik deze week ook nog Wolfenstein 2: The New Colossus uitgespeeld. Een dure, maar zeker leuke week!
call of duty gekocht

Marijn

Gekocht: Gran Turismo Sport
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik Gran Turismo Sport aangeschaft. Ik kon hem tijdens Black Friday voor slechts 20 euro in m'n mandje knallen, en ik moet zeggen dat het spel elke cent waard is. De graphics zijn fantastisch en de wagens voelen goed en krachtig aan. Ik zou zeggen, kopen die handel!
gt sport gekocht