Beste Call of Duty WW2 score streaks - Bombarderen maar!

  Van kill streaks zijn de makers overgestapt op score streaks, dus ook in de nieuwste uitgave van de razend populaire shooter Call of Duty WW2 zijn het behaalde aantal punten van belang. Want met deze punten kun je weer een aantal lekkere extra's scoren, van bommen tot molotov cocktails. Dit zijn de beste Call of Duty WW2 score streaks!

  5. Recon Aircraft - 400 punten

  De Recon Aircraft is bijna hetzelfde als de UAV of Spy Plane, alleen dan in een ander jasje gestoken. Niet alleen omdat het een andere naam heeft gekregen, maar ook omdat het net iets anders werkt als zijn voorgangers. Het heeft dan ook niet voor niets een andere naam gekregen!

  Waar bij de vorige Call of Duty spellen een scanner over de mini-map heen ging waarna de vijanden met een rood bolletje op diezelfde map werden weergeven is dat nu niet meer. De vijanden worden nu weergegeven op een groter oppervlak en niet meer direct waar ze zijn, maar in welke richting ze zich van jou bevinden. De Recon Aircraft is dus een stukje minder krachtig dan in de vorige spellen.

  Dit is één van de meest voorkomende Kill/Score streaks in elke Call of Duty en verdient daarmee ook een plekje in de lijst van beste Call of Duty WW2 Score Streaks.

  4. Care Package - 550 punten

  Dit is ook een score streak die iedereen nog wel kent uit alle voorgaande Call of Duty games. Je krijgt een willekeurig pakketje uit de lucht en daarin zit iets leuks. Van een munitie tot een Recon Aircraft. Soms zit er iets super vets in, maar soms kun je ook teleurgesteld raken!

  Het enige minpuntje wel aan de Care Package dit jaar is dat het vrij lang duurt voordat het pakketje op de grond terecht is gekomen vanuit de lucht. Wellicht dat je dus al door een aantal kogels bent doorzeeft wanneer je staat te wachten op je Care Package.

  3. Glide Bomb - 650 punten

  De Glide Bomb kennen we ook nog allemaal wel uit voorgaande jaren in de Call of Duty franchise. Bijvoorbeeld als de Predator Missile. Met de Glide Bomb krijg je één bommetje tot je beschikking en dat mag jij besturen. Dus, vanuit de lucht tot de ontploffing op de grond, jij bent de baas!

  De Glide Bomb zorgt eigenlijk altijd wel voor een lekkere kill erbij, ondanks dat je er maar 25 punten voor krijgt. Een kill is een kill! En met een beetje geluk kun je de bom laten ontploffen bij een groepje, dan heb je zo 2, 3, 4 of misschien wel meer kills!

  2. Paratroopers - 1000 punten

  Paratroopers zijn nieuw in Call of Duty en hebben verschilende plus- en minpunten. Paratroopers zijn door de computer bestuurde teamgenoten die zullen proberen kills te maken onder jouw naam. Extra kills zonder moeite zijn natuurlijk altijd welkom!

  Deze Paratroopers kunnen natuurlijk niet tippen aan jouw skills en zullen voor sommige vijanden dan ook vrij makkelijk te killen zijn. Maar goed, het zorgt natuurlijk wel voor extra steun. De vijand moet zich focussen op meerdere vijanden waardoor jij of een teamgenoot de tegenstander wat extra onder druk kan zetten.

  1. Ball Turret Gunner - 1400 punten

  De Ball Turret Gunner kennen we ook allemaal nog. Deze score streak is te vergelijken met de Chopper Gunner en met de Gunship uit Black Ops, dit is een soort samengevoegde versie daarvan. De Ball Turret Gunner kun je namelijk niet zelf besturen, maar geeft je wel een goed zicht op de map waardoor dat niet nodig is. Bij de Chopper Gunner kreeg je namelijk maar een beperkt zicht op de map.

  Met een te behalen score van 1400 punten is het niet al te makkelijk om de score streak binnen te hengelen, maar als je het hebt gedaan dan zijn jij en je team niet meer te stoppen. De ene na de andere kill komt achter je naam te staan! De verdiende nummer één in het lijstje beste Call of Duty WW2 Score Streaks!

  Beste Call of Duty WW2 Score Streaks - Wat vinden jullie?

  Dit zijn volgens ons de beste Call of Duty WW2 Score Streaks in de game, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer! Welke is de favoriet van jullie? Ga je meer voor de tactische of de explosieve score streaks?

  Call of Duty WW2 kreeg in onze review een prima cijfer en is overal verkrijgbaar! Als je nou net nieuw bent met het spel dan kun je onze Call of Duty WW2 Multplayer guide bekijken!

  Call of Duty: WW2

  Verkijgbaar vanaf 3 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.