De beste Call of Duty merchandise in de aanloop naar Modern Warfare 2

Article
zondag, 29 mei 2022 om 16:00
2022 05 27 gaya entertainment modern warfare mugf1653662938
We hebben eindelijk een datum voor Call of Duty Modern Warfare 2, dus de game begint nu toch een beetje echt te worden. Een Call of Duty van Infinity Ward is altijd fijn, dus we zijn onderhand goed in de sfeer. Dan gaat het al snel kriebelen om eens wat merchandise te bekijken.

Modern Warfare mok

De Modern Warfare uit 2019 hoort bij de betere recente Call of Duty-games, dus we snappen heel goed dat fans uitkijken naar de nieuwe van dit jaar. We beginnen de lijst dan ook graag met Modern Warfare. Neem bijvoorbeeld deze mok.
Een mok voelt misschien niet helemaal toepasselijk voor Call of Duty. Wij hebben tenminste nog geen scène in de games gezien waarin beide legers even koffiepauze houden op het slagveld. Maar we zeggen vaker dat het belangrijk is om genoeg te drinken en dit is een heel aardige mok om dat mee te faciliteren.
2022 05 27 call of duty warzone cable guysf1653663169

Cable Guys (Warzone)

Als je geregeld achter je console of PC zit voor een potje Warzone, zul je ongetwijfeld baat hebben bij een oplaadstation. Want zoals je op het slagveld genoeg munitie bij je moet hebben, moet je in Call of Duty een volle batterij meenemen. Om niet aldoor maar te prieken met kabels is er dit behulpzame item.
Je hebt vast wel eens gehoord van Cable Guys. Deze figuurtjes houden je controller of telefoon voor je vast en zo laadt het apparaat dan op. Zijn er manieren om op te laden die minder ruimte innemen? Ja, maar het oog wil ook wat, dus die Cable Guys zijn wel leuk.
call of duty black ops cold war camping mugf1653663384

Black Ops Cold War camping mug

We zijn weer bij een mok, maar deze is misschien iets toepasselijker voor de franchise. Het is namelijk een camping mug. Dat wil zeggen dat je hem met het oor kunt vastmaken aan je tas of riem, zodat je hem niet kwijtraakt.
In het dagelijks leven heb je daar misschien niet zoveel aan, behalve als je daadwerkelijk aan het kamperen bent. Maar we moeten toch zeggen dat deze mok er best fraai uitziet, ook als je zijn unieke functionaliteit niet gebruikt. Als je liefhebber bent kun je je geen buil vallen aan deze mok.
2022 05 27 black ops cold war backpackf1653663671

Tiger Badge Backpack

We hebben het natuurlijk pas nog over de beste game-tassen gehad en daarbij is Call of Duty niet aan bod gekomen. Je vraagt je misschien af waarom niet. Nu zouden we daar antwoord op kunnen geven, maar er staat wel iets in de weg: wij weten het zelf ook niet.
Het design van de rugzak is specifiek gebaseerd op Black Ops Cold War. Als je van die game kon genieten en een nieuwe rugzak nodig hebt, is dit je kans. Overigens lijkt het ons ook nog een heel geslaagde game-tas voor als je niet per se te koop wil lopen met het feit dat het een game-tas is.
call of duty black ops cold war notebookf1653663893

Black Ops Cold War notebook

Om even bij Black Ops Cold War te blijven: wat dacht je van dit notitieboekje? Een notitieboekje is sowieso altijd handig. Als je het dan ook nog in de stijl van je favoriete game-reeks kan krijgen, waarom zou je dat dan niet doen.
Daar komt bij dat een notitieboekje ook heel goed bij de Koude Oorlog-setting van de game past. Met alle spionage en intriges van die periode zullen er heel wat notitieboekjes versleten zijn. Het leuke is dat er inderdaad wat zogenaamd vertrouwelijke informatie in het boekje staat voorgedrukt.
2022 05 27 nuketown heat change mugf1653664022

Nuketown Heat Change Mug

Als je in de afgelopen tien jaar Call of Duty hebt gespeeld, ben je ongetwijfeld bekend met de map Nuketown. Ondanks dat die naam verwijst naar iets verschrikkelijks, is het een heel geliefde map. We zijn dan ook niet verbaasd om een stukje merchandise te vinden dat specifiek in het teken van Nuketown staat.
Ook leuk is dat het een zogeheten heat change mug is. Dat wil zeggen dat het plaatje verandert als je er een warme drank in schenkt. Je zou denken dat de nieuwigheid er op een gegeven moment vanaf raakt, maar toch blijft het leuk om de mok te zien veranderen.
modern warfare cap gaya entertainmentf1653664192

Modern Warfare logo pet

Zoals gezegd is er grote liefde voor Modern Warfare en de andere games van Inifinity Ward. We konden een extra kans om een stukje Modern Warfare merchandise op de lijst te zetten dan ook niet aan ons voorbij laten gaan. Helemaal omdat de volgende game ook een Modern Warfare is.
Nou kun je vinden dat dit niet het meest spectaculaire stukje merchandise is: iedereen heeft tegenwoordig een pet met en logo erop. Dat klopt helemaal, maar toch vinden we dat er wat te zeggen is voor de eenvoud van een logo pet. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
infintie warfare mokf1653664323

Infinite Warfare mok

Infinite Warfare mocht er als game zeker zijn. Maar dat maakt eigenlijk niet uit, want uit de beroerdste games kunnen evengoed mooie staaltjes design komen. Deze mok vinden we bijvoorbeeld erg goed geslaagd.
Een mooi rond zegel op een witte mok is misschien niet heel spectaculair, maar de eenvoud heeft ook wel wat. Bovendien hebben we het gevoel dat we weinig Call of Duty-spullen zien die ook nog een beetje kleurrijk zijn. Ondanks die kleuren kan deze mok trouwens in de vaatwasser, iets wat we niet van veel andere game-mokken kunnen zeggen.
warzone dekbedf1653664585

Warzone dekbedovertrek

Als kind hadden we er allemaal wel één: een dekbedovertrek met een afbeelding van onze favoriete franchise. Voor de één was het Donald Duck, voor de ander was het Star Wars of Spider-Man. De jeugd van tegenwoordig kan gaan slapen onder een Call of Duty Warzone-dekbed.
Call of Duty Warzone is trouwens een game voor achttien jaar en ouder en we weten dan ook niet helemaal voor wie deze lakens bedoeld zijn. Nog een poosje een dekbed uit je kindertijd gebruiken is één ding, maar er is een hoop zelfvertrouwen voor nodig om als vowassene een Call of Duty-dekbed voor jezelf te kopen. Dat neemt niet weg dat het verder een mooi dekbedovertrek is.
black ops coastersf1653664771

Black Ops Cold War coasters

Er is iets met Call of Duty en drinken. Nog nooit hebben we in een lijst merchandise zoveel items gehad die te maken hadden met het innemen van vocht (die over de waterflessen even buiten beschouwing gelaten). We begrijpen niet helemaal waarom Call of Duty-spelers zoveel meer moeten drinken dan andere gamers.
Hoewel, misschien is het veel logischer dan we denken. Van al dat geschreeuw over de moeder van je tegenstander krijg je op den duur toch echt een rauwe keel. Hoe het ook zij, omdat er zoveel mokken op de lijst stonden vonden we dat er ook maar wat onderzetters bij moesten.

Populair Nieuws