5 beste cadeaus voor de feestdagen dit najaar

Article
zondag, 01 november 2020 om 9:00
beste cadeaus voor de feestdagenf1603366299
Ho ho ho, ben je op zoek naar een goed cadeau? Dan heb je geluk. Nu de dagen kouder worden en de nieuwste games, gadgets en andere producten verschijnen is het tijd om alvast de beste cadeaus voor de feestdagen op een rij te zetten.
Dit jaar kun je er niet vroeg genoeg bij zijn als het cadeaus voor de feestdagen betreft. Door het coronavirus kan het maar zo zijn dat de bezorging (die in december vaak al niet te best is) nog later komt. Vroege vogels vangen normaal gesproken de wormen, dus laten we dat ook alvast toepassen op de inkopen voor de leukste tijd van het jaar. Dit zijn de beste cadeaus voor de feestdagen!

PlayStation 5 (PS5 All Digital)

Ondanks dat de PS5 release nog enkele weken van ons verwijderd is, blijkt Sony’s nieuwste systeem nu al onwijs populair. De verwachting is dan ook dat dit één van de beste cadeaus voor de feestdagen zal worden. Kans is groot dat veel kinderen de PS5 op hun verlanglijstje zetten.
Nadeel is alleen wel dat de console op het moment vrijwel nergens meer te pre-orderen is. Dit geldt zowel voor de normale PS5 als de PS5 All Digital Edition. Mogelijk wordt laatstgenoemde zelfs nog populairder, gezien die 100 euro minder kost. Gelukkig bestaat de mogelijkheid nog wel bij Coolblue. Daar wordt de console namelijk vanaf release in de winkel verkocht, dus wie er snel bij is kan dan nog een console scoren!
xbox series x xbox series sf1628074558

Xbox Series X/Xbox Series S

Naast dat de PlayStation 5 extreem populair blijkt, is de hype rondom de next-gen console van Microsoft ook groot. De Xbox Series X belooft de krachtigste console aller tijden te worden die 8K 120 fps kan aantikken. Velen willen zichzelf dan ook verzekeren van de allerbeste kwaliteit door voor een Xbox Series X te kiezen.
Het probleem van de Xbox Series X is alleen dat deze ook niet meer aan te slepen is, tenzij je naar Coolblue gaat op releasedag. Ook is de goedkopere variant, de Xbox Series S, nog verkrijgbaar. Deze kan behalve de resolutie en disks afspelen precies hetzelfde als de Xbox Series X. Vervolgens is de Series S wel 200 euro goedkoper en daarmee een onwijs goedkope next-gen spelcomputer.
oculus quest 2f1603363234

Oculus Quest 2

Wie geen pre-order voor de next-gen consoles in de wacht weet te slepen en dus volgend jaar opnieuw een poging waagt, is er ook nog de Oculus Quest 2. De nieuwste VR-headset van Oculus verbetert op vrijwel iedere manier van het origineel. Opvallend is dat de prijs ook nog eens omlaag gaat. De Oculus Quest 2 is immers maar 349 euro.
Wat dit het ideale cadeau voor de feestdagen maakt, is dat je binnen het huishouden nog wel samen kunt genieten van de VR-bril. In combinatie met een game als Beat Saber maak je er namelijk een heerlijk (en sportief) avondje van. De nieuwe headset kan namelijk gewoon beelden casten naar de Chromecast, waardoor iedereen kan meegenieten van de VR-avonturen.
iphone 12 pro 5f1603365030

iPhone 12

Voor techliefhebbers kan de nieuwste telefoon van Apple natuurlijk niet ontbreken op het verlanglijstje met beste cadeaus voor de feestdagen. We begrijpen ook wel dat het prijskaartje belachelijk hoog is voor iets wat je op je verlanglijstje zet en het daarom een ongebruikelijke keuze is. Toch is dit misschien wel hét jaar om de telefoon op je verlanglijst te zetten.
De iPhone 12 komt namelijk wat later uit dan gebruikelijk en zit daardoor veel dichterbij de feestdagen. Oude telefoons zijn daardoor misschien wat langer in gebruik genomen die nu toch wel echt aan vervanging toe zijn. De iPhone 12 biedt dan ook mogelijkheden, al helemaal als je via een abonnement wat geld kan besparen.

Populair Nieuws