Beste Apex Legends locaties - De beste spot om te winnen

  Battle royale games zijn tegenwoordig een bekend en populair fenomeen in de gameindustrie. Deze maand is Apex Legends uitgekomen en veel gamers hebben de game gelijk gedownload en zijn druk begonnen met vechten om de eerste plaats. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste locaties om te strijden in Apex Legends?

  5. Thunderdome

  Als je in alle rust en vrede je loot wil verzamelen voordat je knallend de strijd ingaat is Thunderdome een heerlijke plek. Waarschijnlijk zullen er een aantal andere spelers aanwezig zijn, maar dit hoeft niet uit te maken als er geen gevechten beginnen. Thunderdome staat er namelijk juist om bekend dat er weinig gevechten zijn binnen de eerste paar minuten, dus jij en je team kunnen rustig jullie spullen pakken.

  Aangezien deze locatie verder weg is van de andere locaties, is deze niet geheel populair onder de spelers. Des te beter voor jouw team, jullie zullen minder vijanden tegenkomen en bijna alle loot is voor jullie. Het is een van de beste Apex Legends locaties voor spelers die het liever wat rustiger aan doen in plaats van direct in de aanvalspositie te staan.

  4. Relay

  Relay is vergelijkbaar met Thunderdome, maar deze locatie is iets dichterbij de rest van de populaire locaties dan nummer 5 op onze lijst van de beste locaties in Apex Legends. Relay is daarnaast ook een perfecte plaats voor nieuwkomers bij Apex Legends, aangezien het er redelijk rustig is maar het er nog steeds heftig genoeg aan toe gaat voor de nieuwe spelers om hun vaardigheden in de game te verbeteren.

  Je kunt Relay vinden in de noordoostelijke richting van Kings Canyon. Zodra je hier met je team aankomt kun je gegarandeerd alle loot vinden die je nodig hebt om meer kans te maken op het winnen van de strijd. Dit nadat je natuurlijk eerst je vijanden in de buurt hebt verslagen en de strijd al los is gebarsten in de meest drukke locaties van Apex Legends.

  3. Hot Zone

  Over drukke locaties gesproken, drukte hoeft niet altijd slecht te zijn. Voor de ervaren speler is de Hot Zone namelijk een ideale plek om zijn of haar loot binnen te slepen terwijl ze gelijk ten strijde gaan met de vele andere vijanden op deze plek. Er is onwijs veel loot te vinden op deze plek en als je al je getrainde vaardigheden goed gebruikt heb je een grote kans dat dit een van de beste locaties voor jouw team is.

  Daarnaast heb je in de Hot Zone de meeste kans op een intense battles, wat waarschijnlijk een van de redenen is dat jij en je team fan zijn van battle royale. Vandaar dat het ook een van de beste locaties is in Apex Legends. Het heeft spanning, sensatie, veel loot en geeft je echt het gevoel dat je meedoet aan The Hunger Games.

  2. Water Treatment

  Soms is de makkelijkste weg naar overwinning zitten en wachten tot er bijna niemand over is. De beste plek hiervoor is Water Treatment, waar je bijna geen enkele ziel zult tegenkomen en alsnog aardig wat loot zal kunnen vinden voor het hele team. Voor liefhebbers van trage gameplay is dit dan ook een van de beste locaties in Apex Legends.

  Zelfs als er anderen rondlopen in Water Treatment is er nog genoeg loot voor jou en je team te vinden. Je kunt er verschillende ruimtes openen voor spullen en als je dat nog niet genoeg vindt staan er buiten nog genoeg containers die nog meer loot bevatten. Het enige nadeel aan Water Treatment is dat het een open gebied is waar vijanden je sneller zullen zien.

  1. Supply Ship

  Als nummer 1 op onze lijst van de beste locaties in Apex Legends staat Supply Ship, waar niet voor niets zoveel actie te vinden is. Het is een van de drukste locaties in de game en dat komt door de vele loot die daar te vinden is. Met een beetje mazzel land je direct op het schip en krijg je als eerste toegang tot de loot, maar helaas is dit meestal niet het geval.

  Het is leuk om te winnen in battle royale, maar de uitdaging zou wegvallen als er geen hectische en intense gevechten zouden ontstaan. Voor iedereen die in Apex Legends op zoek zijn naar goede loot waar ze voor moeten vechten is hier aan het juiste adres. Je kunt het Supply Ship vinden op de kaart, maar betreden is uiteraard op eigen risico.

  De beste locaties in Apex Legends - Voor ieder wat wils

  In het spelen van Apex Legends kun je verschillende strategie├źn toepassen om een weg te banen naar de top en eerste te worden van iedereen. Verschillende locaties bieden verschillende mogelijkheden en dit zijn de beste in Apex Legends om uit te vinden welke strategie het beste bij jou past. Voor meer tips naar de overwinning kun je een kijkje nemen naar onze lijst met de beste Apex Legends wapens.

  Apex Legends is beschikbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Benieuwd of deze game iets voor jou is? Je kunt er alles over lezen in onze Apex Legends review.

  Apex Legends

  Verkijgbaar vanaf 2019

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.