Appels en peren kun je niet vergelijken en dit geldt ook voor wapens uit verschillende categorieën. Een shotgun is voor hele andere dingen bedoeld dan een sniper. Daarom hebben we voor iedere wapencategorie het beste wapen uitgelicht in deze lijst met de beste Apex Legends wapens. Deze wapens zullen jou helpen aan die eerste overwinning in de nieuwe battle royale game van Respawn Entertainment.

Assault Rifle - Hemlok Burst AR

We trappen deze lijst af met de de beste Assault Rifle die op dit moment beschikbaar is in de nieuwe battle royale game van EA. De Hemlok Burst AR is een van de beste wapens in Apex Legends. Met dit wapen schiet je, iedere keer dat je het vuur opent, drie kogels af. Doordat er iedere keer een korte periode tussen zit, schiet je minder kogels per minuut af, maar je bent wel preciezer.

De Hemlok Burst AR maakt gebruik van Heavy munitie. Hierdoor richt je meer schade aan dan met wapens die gebruik maken van lichtere munitie. Deze Assault Rifle kan gebruik maken van veel verschillende attachments. Onder andere de Barrel Stabiliser, HCOG Classic en Standard Stock zijn opties voor de Hemok Burst AR.

Schade

Lichaam: 18 schade per kogel
Hoofd: 24 schade per kogel