De best bekeken films op Viaplay op een rij

Article
zaterdag, 12 maart 2022 om 17:00
Viaplay is kort geleden gelanceerd in Nederland. De dienst brengt een hoop content met zich mee, maar welke is het kijken waard? Dat is aan jou, maar dit zijn de films die op dit moment het best bekeken worden.

The Man From U.N.C.L.E.

Actiefilms doen het vaak lekker als publiekstrekker. Ook Viaplay heeft daar profijt van, want één van de films die de afgelopen tijd goed wordt bekeken is The Man From U.N.C.L.E., een mix van actie, spionage en een vleugje comedy.
In de film werken een CIA-agent en een KGB-agent samen om een criminele organisatie die zich bezighoudt met kernwapens op te rollen. De film speelt zich af in de koude oorlog, dus die samenwerking is zeker niet vanzelfsprekend. Overigens hebben we hier te maken met een sterrencast met onder andere Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki en niemand minder dan Hugh Grant.

RocknRolla

Het zal vast toeval zijn, maar Guy Ritchie doet het goed op Viaplay. The Man From U.N.C.L.E. werd door hem geschreven en geregisseerd en hetzelfde geldt voor RocknRolla. Ook deze film is een aardige actiefilm met een sterrencast. Denk dit keer aan namen als Gerard Butler, Idris Elba, Thandiwe Newton en Tom Hardy.
Een Londense maffiabaas sluit een vastgoeddeal met een rijke Rus. Als teken van vertrouwen krijgt hij een schilderij van de Rus te leen. Maar alles gaat mis wanneer zowel het schilderij als het geld voor de deal verdwijnen.

The Square

Hoewel Viaplay van oorsprong Zweeds is, zijn de Zweedse producties nog niet bijzonder populair onder de Nederlandse kijkers. Een Zweedse film die het momenteel wel goed doet is The Square. Deze film gaat over de persoonlijke en professionele problemen van de curator van een museum.
Curator Christian lijkt alles op een rijtje te hebben, maar hij werkt zichzelf in de nesten wanneer zijn telefoon wordt gestolen. Dan gaat het ook nog eens mis met de promotie van een nieuwe kunstinstallatie en raakt Christian in opspraak. The Square is misschien geen heel bekende titel, maar hij werd over de hele wereld voor veel prijzen genomineerd en won er ook een aantal.
rsz vr 191116 bragp487951f1585049969

Verstappen - Lion Unleashed

Een groot deel van de belangstelling voor Viaplay is als gevolg van de Formule 1. Om daar nog eens extra op in te spelen heeft de dienst ook een documentaire over Max Verstappen gemaakt. Met succes, zo blijkt, want Verstappen - Lion Unleashed wordt goed bekeken.
In de documentaire wordt Verstappens succes in de Formule 1 van 2021 onder de loep genomen. Er wordt gesproken met Max, zijn vader Jos en anderen die dicht bij de coureur staan. Aangezien het nieuwe seizoen van de Formule 1 op het punt staat te beginnen zal Lion Unleashed nog wel wat langer goed bekeken worden.
2022 03 04 men in black 3f1646404158

Men in Black 3

De best bekeken film op Viaplay is op het moment Men in Black 3. Dat is op zich geen verrassing, aangezien het één van de bekendere titels op de dienst is. Bovendien dragen veel mensen de Men in Black-franchise een warm hart toe. Bij een nieuwe streamingdienst ben je toch snel geneigd om te kijken of er oude favorieten op staan.
In dit derde deel in de reeks zijn Agent J (Will Smith) een Agent K (Tommy Lee Jones) weer terug. Opnieuw nemen zij het op tegen aliens, maar dit keer is er een tijdreis-kwestie. Agent J reist terug in de tijd om te voorkomen dat Agent K in het verleden vermoord wordt door een alien. Dat zou namelijk de geschiedenis behoorlijk ingrijpend veranderen.

Populair Nieuws