Dit zijn redenen om Assassin’s Creed Valhalla Dawn of Ragnarök te spelen

Article
zaterdag, 12 maart 2022 om 16:00
ac valhalla dawn of ragnarok odinf1646865631
De Assassin's Creed serie is terug met een gloednieuw mythisch avontuur. De Noorse mythologie staat centraal in deze DLC voor Assassin's Creed Valhalla en dit keer kruip je als Eivor in de rol van Odin. Jouw zoon heeft hulp nodig en als goede ouder schiet je natuurlijk te hulp. Wij laten je zien waarom jij Assassin's Creed Valhalla Ragnarök moet spelen!

Een toegankelijke versie van Valhalla

Hoewel Assassin's Creed Valhalla een solide RPG was met enorm veel om te beleven, vonden sommige spelers dat de game toch net wat te langdradig was. Zo ben je al snel 55 tot 60 uur zoet voor je de aftiteling van de originele game op je scherm hebt rollen.
Voor hen is er goed nieuws, want Ragnarök biedt volgens Ubisoft 35 uur aan gameplay voor je alles hebt gezien. Dat beloofd dus een meer gefocust avontuur met alleen maar spektakel en actie. Let's go!
acv screen dor 4 20220210 6pm cet 1f1644421014

Noorse mythologie is heel populair

De wereld van de Noorse mythologie staat centraal in Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, maar de populariteit van het bronmateriaal is reikt verder dan enkel de serie van Ubisoft. Er zijn ook genoeg andere vormen van entertainment die de Noorse goden een plekje in de schijnwerper gunnen.
Zo heeft Netflix met de handig getitelde serie Ragnarok een hoop succes. Ook Vikings en het vervolg Vikings: Valhalla zijn een goed voorbeeld dat de Noorse mythologie momenteel super populair is. Fans kunnen dus hun hart ophalen aan de nieuwe DLC.
acv screen dor 3 20220210 6pm cet 1f1644420822

Een tof verhaal zonder Templars

Vind je Assassin's Creed tof, maar ben je helemaal klaar met al die Templars? Dan hebben we goed nieuws voor je, want ditmaal speel je niet weer tegen de oeroude sekte met baddies. Dit keer zijn het namelijk heuse goden die je in de weg staan.
Je hebt namelijk bonje met de machtige Surtur en zijn familie en dat gevecht is niet zomaar gestreden. Met een gloednieuwe vijand aan de horizon is het voor oude fans dus het moment om de Assassin's Creed serie weer een warm hart toe te dragen.
assassins creed valhalla ragnarok ravenf1646868965

Een toegankelijke RPG met gloednieuwe skills

Een voordeel van Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök is dat de uitbreiding voor zowel nieuwe als bestaande spelers makkelijk toegankelijk is. Je kunt zonder voorkennis het nieuwe avontuur van Eivor induiken en kennismaken met al het moois dat Ubisofts mythische game te bieden heeft.
Heb je al wat uren in de digital versie van Engeland doorgebracht, ook dan is Ragnarök de moeite waard. De DLC biedt namelijk een aantal vette nieuwe skills om mee te stoeien. Zo kun je de krachten van de goden overnemen en inzetten in de strijd. Verander in een raaf of loop rond met een huid van magma. Niets is te gek in deze Noorse wereld!