Beleef een bloederige Kinepolis Horror Night met Evil Dead Rise!

Article
woensdag, 12 april 2023 om 13:00
evil dead rise st 2 jpg sd high copyright 2022 warner bros entertainment inc all rights reservedf1681206714
De lente is begonnen en het zonnetje schijnt weer, maar dat betekent niet dat het horrorseizoen voorbij is. Kinepolis organiseert namelijk een bloederige nieuwe Horror Night, deze keer met Evil Dead Rise op het programma!
Je zou horrorfilms misschien eerder verwachten tijdens de koude en donkere maanden in de herfst en winter, maar het griezelseizoen is nog zeker niet voorbij. Waar het vorige maand nog tijd was voor Scream VI is het nu namelijk de beurt aan Evil Dead Rise. En uiteraard kan je weer op de optimale manier genieten van de film bij Kinepolis.
Net zoals andere horrorfilms die de laatste tijd zijn uitgekomen, zoals Terrifier 2 en het eerder genoemde Scream VI, organiseert Kinepolis opnieuw een Horror Night. Tijdens het evenement wordt de bioscoop speciaal omgetoverd, om jou helemaal in de juiste stemming te brengen. Naast de scary aankleding kun je ook genieten van een speciaal voorprogramma en een welkomstdrankje.
evil dead rise st 3 jpg sd high copyright 2022 warner bros entertainment inc all rights reservedf1681206850

Evil Dead keert eindelijk weer terug

Op het gebied van horror is Evil Dead een legendarische naam. De eerste film in de reeks verscheen in 1981 van de hand van Sam Raimi en met Bruce Campbell in de hoofdrol, wiens naar voor altijd verbonden zal zijn met de reeks.
In 2013 verscheen een reboot van The Evil Dead en na tien jaar is het nu eindelijk tijd voor een nieuw deel. In Evil Dead Rise gaat Beth (Lily Sullivan) op bezoek bij haar zus Ellie (Alyssa Sutherland), die het moeilijk heeft met het opvoeden van drie kinderen in een klein appartement in Los Angeles.
De reünie tussen de twee zussen wordt alleen een stuk minder gezellig wanneer ze een vreemd boek aantreffen in het appartementencomplex. Al snel worden de zussen en de kinderen van Ellie belaagd door demonen die mensen kunnen overnemen.
evil dead rise st 1 jpg sd high copyright 2022 warner bros entertainment inc all rights reservedf1681206879

Een bloederige affaire

Net zoals veel horrorfilms komt er in Evil Dead Rise het nodige bloed voorbij. En met het nodige bloed bedoelen we maar liefst 6500 liter aan de rode vloeistof! De productie had zoveel nepbloed nodig, dat ze het uiteindelijk zelf zijn gaan produceren.
Dat laatste is helaas niet zo makkelijk met echt bloed, terwijl daar juist een grote vraag naar is en levensreddend kan zijn. Kinepolis en bloedbank Sanquin willen met de Horror Night daarom ook aandacht vragen voor het probleem, om meer bloeddonoren aan te trekken.
Tijdens de Horror Night wordt er daarom een speciale, bloederige activiteit georganiseerd. Bezoekers kunnen met props en nepbloed hun eigen horrorscène naspelen en op de foto gaan. En als kers op de taart kan je er ook nog eens prijzen mee winnen door de hashtag #bloedredtlevens te gebruiken!
evil dead rise st 6 jpg sd high copyright 2022 warner bros entertainment inc all rights reservedf1681206908

Horror Night wordt georganiseerd in heel Nederland

Ben je een grote fan van de Evil Dead-franchise en wil je de Horror Night niet missen, dan hoef je gelukkig niet het halve land af te reizen. Kinepolis organiseert het speciale evenement namelijk niet in slechts één bioscoop, maar juist in vele zalen door het hele land heen.
De bioscopen van Kinepolis waar je de Evil Dead Rise Horror Night kan beleven zijn: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Leidschendam, Oss, Spijkenisse en Zoetermeer.
Om echt in de stemming te komen voor een horrorfilm moet het natuurlijk wel donker zijn buiten. Daarom gaat de Horror Night lekker laat van start op vrijdag 21 april om 22:00 uur. De voorstelling duurt 97 minuten.

Hoeveel kost een kaartje?

Ondanks dat het flink wordt uitgepakt voor de Horror Night, ben je gelukkig niet de hoofdprijs kwijt voor een kaartje. Om aanwezig te zijn bij de griezelige vertoning van Evil Dead Rise, ben je slechts 13 euro kwijt. En dat is inclusief het welkomstdrankje en het speciale voorprogramma.
Met een goede horrorfilm zal je waarschijnlijk niet heel comfortabel zitten in je stoel, maar je kan het jezelf wel iets comfortabeler maken met de Cosy Seat. Met deze stoelen heb je privacy voor twee en een apart tafeltje en een kapstok. De kaartjes voor deze stoelen zijn 15,85 per persoon en zijn te boeken in Almere, Breda, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Jaarbeurs Utrecht en Leidschendam.
De Horror Night van Evil Dead Rise is een event die je niet wil missen als echte liefhebber, dus reserveer nu snel je kaartjes, voordat ze op zijn!
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis.